Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

bende ikinci denememe baslicam tabiki paylasalim bu ayyy negatiffff cikti :-((((((((((((((

merhaba arkadaşlar bende ilk tüp denememi eylül de yaptım olmadı şimdi 2.başlıcam ama nekadar beklemem gerekir bilmiyorum 35 yaşındayım banada yazarsanız sevinirim

cnm bende 35 yasındayım ılk denemem bıyokımıyasal olmuştu 4 ay evvel 1 tane dondurulmuşum var onu deneyecagız tabıkı adet olursamkı 4 ayda dogru duzgun adet hala olamadım(

ilayda aynı yaştayız ben de ara yı uzun tutmak istemiyorum yaş geçiyo ya ama benim denenmem çok zor oldu korkuyorum cesaretim yok

rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah bu güze gecelerein hatrına allah bizede hayrılı evlatlar versin
bazen de ne düşünüyorum varya çocuk için çok istemek ne kadar iyi?eğer eşimile çok mutlu değilsek yapmayalım çocuk ama okuduğum kadarıyla herkes çok çocuk istiyor gerçekten herkes mutlumu yoksa bu iş saplantımı

Her evlilikte oldugu gibi bizlerin de elbette sorunlari varr ..

Ama bunu " Nasilsa cocugumuz da olmuyorr . Bu bize bir isaret .. Hadi ayrilalim ... "
gibi düsünmek sacmalik olur degil mii ??

Hayatta hersey icin bir mücadele gerekiyor ..
Mutlu olmak da öylee ..
Hicbir sey gelip kendiliginden avucumuzun icine konmuyorr ...

Üstelik bu devirde bazi insanlar sirf anne olmak icin sperm bankalarindan hic tanimadiklari insanlarin cocuklarini doguruyorlarkenn , biz ufak tefek sorunlar yasiyoruz diye esimizden cocuk sahibi olmaktan vazgececek degilizz ...

Tabiki cocuk konusunu saplanti haline getirmemiz gerekmiyorr ..

Ama hic cabalamadan , yorulmadan pes etmeyi de benim gönlüm elvermiyorr ..

Hayatimin 9 yilini paylastigim esimden ALLAhin izniyle bebek sahibi olmak istiyorum ..

Ben esimii coooooooooooooookkkkk seviyorummmmmm ... opuyorumnanaktan

O cektigim tüm SIKINTILARa deger ...

çok güzel düşünüyosun bence de..sanki eşini sildiğinde hayat başa mı dönecek.20 lik kızlar gibi herşey heyecanmı verecek.şimdiki problemlerden daha fazla problem çıkacağı da muhtemel.allah herkein evine içine huzur ve mutluluk nasip etsin

kızlar sabah merkeze gittik embriyologla konuştuk biz herşey bitti taburcumuz olacak diye düşünürken embriyolog sabah baktım döllenme olmuş yarında bölünme olursa transferi yaparız ama böyle geç döllenen embriyolarda ya sperm kalitesizlği yada yumurta kalitesizliği nedeni ile rahme tutunma olasılığı az oluyor dedi yani en kötüyü söylüyorlar ve iş mucizeye kalıyor gene

hayırlısı olsun..burp.. sanırım senin bebiş baya nazlı olacak..

bu arada benim allerjiler asıma çevirdi ilaç kullanamadığım için..şimdi astım ilaçlarına başladım..bebiş olursa naapcam bilmiyorum..çok kötü oldu bu..hamile kalırsam zor bi gebelik beni bekliyo..

ya canım hiç bir şey anlamadım inanki şaşkınlıktan serseme döndüm embriyolog sürekli olumsuz konuşuyor ümit vermemeye çalışıyor anlıyorum ama böylede serseme döndük çünkü biz olmadı diye ağlaşmamızı yaptık zaten tam duruma alıştırdık kendimizi şimdi bu serseme döndük

canım hiç belli olmaz bu işler belkide hiç olmadığın kadar sağlıklı olursun hamileliğinde bana da ilk evlendiğimde rahmin ters hamileliğin ilk 3 ayı ağrılı geçebilir denmişti şimdi nasıl gülüyorum bir bilsen ben o 3 ay ağrısının yanında devede kulak kalacak ne sıkıntılar yaşadım bebek sahibi olabilmek için

Bebiş biraz inat ediyo demekki sevgili burp, ümitsizligin içinde yeşil bir ışık görmüşler inşallah yarın iyibir neticeyle sonuçlar.. hele bir girsin rahmine yumiş sıkı sıkıya tutunacaktır annişine eminimm.. Dualarım seninle canım.. Çıkmadık candan ümit kesilmez derler hep unutma..

cok sevindim sen kötüye hazırlıklı ol ama kötü düsünme.bak döllenmede olmadı demislerdi.ins bölünür ve sana geri döner moralini bozma.hayat tam hersey bıttı dıye düsünürken gerceklesen mucizelerle dolu :Saruboceq:

ya canım ümitlenemedim bile çok şaşkınım öyle dumur oldum sadece tekrar tekrar acı çekmek çok üzücü oluyor dün ağladık üzüldük bugün umutlandık yarın inşallah tekrar aynı üzüntüyü yaşamayız duaların için çok teşekkür ederim

evet canım tam anlamıyla işimiz mucizelere kaldı yani geç döllenmiş cadoloz birde bölünse ve annesine bir tutunsa allah bu mucizeyi nasip etse tabiki ama hayırlıysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…