burp,rabbim seni bu yolda ağır bir imtihanla deniyor,ne gelirse hayırla gelsin,sağlıkla gelsin.inşallah bu ümit ışığı hiç sönmesin,bebişin mücadelesi devam etsin,sende kendini herşeye hazırla her halukarda pes etmek yok.bu kadar yaklaşmışken bebişe bırakmak yok.opuyorumnanaktan
burp bak bebişin gayret ediyor mucadele veriyor sende ona destek ol duala inancınla Allah büyüktür ümidini kesme
buarada ben regli oldum en sonunda yani yaklaşık 20 23 günlük bir gecikmeyle tabi yarın dra gidiyoruz
kesinlikle tam bir imtihan zamanında evliliğim ilk dört yıılında çocukmu aman allah korusun diyordum allah korudu işte ama bendersimi aldım bir daha büyük konuşmakmı tövbe desteğin için teşekkür ederim canım
seni kendime o kadar benzetiyorumki,ben de çok büyük konuştum hayatta.şimdi acısını çekiyorum.bebek için olsada olur olmasada asla doktor doktor gezmem demiştim.
kızlar geldim ..ve transferim oldu...3 embriyonun biri adapte olamamış..yani 2 tane ransfer edildi...biri çok iyi diğeride iyi kalite dedi dr um...gayet güzel geçti dedi dr um..ilkinde sanki tutmıycak gibi geliyo bana çünkü genelde ikincisinde daha şans yüksek sanki..artık biz yapmamız gerekeni yaptık...duamızıda ediyoruz..Allahım isterse olucak...her ikisinede alıştırdım ben kendimi..
bu arada burp inan tüylerim diken diken oldu...ne güzel bir haber..bellimi olur yaa bak bölünmüş demekki dünyaya gelmek istiyo...cnm yaa biliyorum ..insan hayal kırıklığı yaşamak istemiyo ama ne olur ümidini kaybetme..bence yarın gelişmeler güzel olucak...
meltem... ebi ...ve iyi dileklerde buluınan bütün arkadaşlarada çok teşekkür ederim..
bu arada esra ne oldu acaba ..inşallah katlanmıştır değeri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?