Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

burp bak bebişin gayret ediyor mucadele veriyor sende ona destek ol duala inancınla Allah büyüktür ümidini kesme
buarada ben regli oldum en sonunda yani yaklaşık 20 23 günlük bir gecikmeyle tabi yarın dra gidiyoruz

burp,rabbim seni bu yolda ağır bir imtihanla deniyor,ne gelirse hayırla gelsin,sağlıkla gelsin.inşallah bu ümit ışığı hiç sönmesin,bebişin mücadelesi devam etsin,sende kendini herşeye hazırla her halukarda pes etmek yok.bu kadar yaklaşmışken bebişe bırakmak yok.opuyorumnanaktan

kesinlikle tam bir imtihan zamanında evliliğim ilk dört yıılında çocukmu aman allah korusun diyordum allah korudu işte ama bendersimi aldım bir daha büyük konuşmakmı tövbe desteğin için teşekkür ederim canım

burp bak bebişin gayret ediyor mucadele veriyor sende ona destek ol duala inancınla Allah büyüktür ümidini kesme
buarada ben regli oldum en sonunda yani yaklaşık 20 23 günlük bir gecikmeyle tabi yarın dra gidiyoruz

canım regl olmana çok sevindim regl olana kadar 9 doğurdun ama inşallah bir -9 ayda regl olmaz bir doğurursun yada ikide olabiilir
bebiş inşallah mucizeyi gerçekleştirir bende dua ediyorum kadeh duası çok karşılığını aldığım bir dua onu okumaya çalışıyorum

zaman gözün aydın canım,inşallah yarın tedavini başlatırsınız.
esra durum ne hamileliğin normalmi.
sılam ne güzel yazmışın evlilik için .
bizler bebiş istiyoruz . mutlu evliliğimizi biraz daha taçlandırmak, tam bir aile olabilmek için çabalıyoruz.her durumda eşim benim herşeyim.bebiş olmasa da ondan,o da benden vazgeçecek değil.bebiş mücadelemiz saplantı olarak algılanmasın,rabbim hakkımızda ne yazdıysa kabulumuzdur.

seni kendime o kadar benzetiyorumki,ben de çok büyük konuştum hayatta.şimdi acısını çekiyorum.bebek için olsada olur olmasada asla doktor doktor gezmem demiştim.

seni kendime o kadar benzetiyorumki,ben de çok büyük konuştum hayatta.şimdi acısını çekiyorum.bebek için olsada olur olmasada asla doktor doktor gezmem demiştim.

bende ilk denemeye başladığımız 2006 yılında forumlara girerdim ve kadınları bebek konusunda çok ihtiraslı bulurdum demekki işleri güçleri yok tek takıntıları bebek derdim meğer bunun tedaviye başlamakla ilgisi varmış tedaviye başladıktan sonra herşeydeğişiyormuş umarım güzel sonuçlar nasip olur bize

inşallah canım,haklısın tedaviye başlayınca herşey o kadar değişiyor ki.
zaman içinde hepsine insan kendisini alıştırıyor.

justigin transferi yapılmıştır.inşallah güzel haberlerle döner.

arkadaşlar bende 19 kasımda tüp bebek yaptırdım.1 aralıkta kan testimiz var.7.günüm. sizlerin yazışmalarını son 3 gündür takip ediyorum.bugün bende üyeliğimi aldım ve sizlerin arasına katılmak istedim.sizler bana yalnız olmadğımı hissettirdiniz.artık günler yalaştıkça bende ki gerginlikte son sinyallerini vermeye başladı.bende hiç belirti yok.bazı arkadaşlar belirtilerden bahsetmiş kasık ağrıları bel ağrıları...buda beni endişelendiriyor..bana yazarsanız sevinirim korkmalımıyım bu durumdan..allah hepimizin yardımcısı olsun...

kızlar geldim ..ve transferim oldu...3 embriyonun biri adapte olamamış..yani 2 tane ransfer edildi...biri çok iyi diğeride iyi kalite dedi dr um...gayet güzel geçti dedi dr um..ilkinde sanki tutmıycak gibi geliyo bana çünkü genelde ikincisinde daha şans yüksek sanki..artık biz yapmamız gerekeni yaptık...duamızıda ediyoruz..Allahım isterse olucak...her ikisinede alıştırdım ben kendimi..
bu arada burp inan tüylerim diken diken oldu...ne güzel bir haber..bellimi olur yaa bak bölünmüş demekki dünyaya gelmek istiyo...cnm yaa biliyorum ..insan hayal kırıklığı yaşamak istemiyo ama ne olur ümidini kaybetme..bence yarın gelişmeler güzel olucak...
meltem... ebi ...ve iyi dileklerde buluınan bütün arkadaşlarada çok teşekkür ederim..
bu arada esra ne oldu acaba ..inşallah katlanmıştır değeri...

Hayatım benim inşallah ikisi de tutucak.Burada bir ikiz annemiz daha artıcak bir tanem..Hayırlı haberlerini bekliyoruz hayatımm..

Bu gün ikinci iğnemi vuruldum canım.Köntrolüm cumartesi hayatım..Bakalım ne olucak...Heyecan dorukta :)..

merhaba benim bayramın birinci günü transferim olucak fakat tereddütlerim var. Salı günü 13 adet yumurta toplandı ama o gün istifralarım, kasık ve bel ağrılarım çok vardı şimdi azaldı ama bana söylenen fazla ağrı olmayacağı idi doktorum 13 adet yumurta alındığı için diğerlerine göre daha fazla ağrı olması normal dedi. şimdi transferden korkuyorum bana lütfen doğruyu söyleyin nasıl yapılıyor, acıyor mu, o gün ve kaç gün devam eder ağrılar, neler yapmam gerekiyor ?

Hahhahaha ne ağrısı kız ya.Sadece vajinal muayene zamanı alet yerleştiriyolar ya bir tek onu hiss ede bilirsin.Çookkkk ince bir tüple bebişlerini rahime veriyorlar hiç bir şey duymuyorsun.Sadece rahatsız eden bir durum var o da sıkışık olman o kadarrrr..

can yakıcak hiç bir durun yok cnm..sıkışık olma durumunu iyi ayarla gerisini hiç anlamıyorsun...

esracım cnm...çok üzüldüm..ne desem şimdi boş gelir sana...ama sıkma canını..tekrar etme şansımız var...

esra cok üzüldüm.justing inde dedigi gibi tekrara deneme sansın var.üzülme desemde bos ama harap etme kendini.kimyasal gebelik dediginiz ne oluyo ignelerde dolayı hcg yükselmesi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…