çok sevindim burp hadi bakalım hayırlısııı.artık mucizelere inanırsıngüzel sonuçlar alman dileğiylee
merhaba benim bayramın birinci günü transferim olucak fakat tereddütlerim var. Salı günü 13 adet yumurta toplandı ama o gün istifralarım, kasık ve bel ağrılarım çok vardı şimdi azaldı ama bana söylenen fazla ağrı olmayacağı idi doktorum 13 adet yumurta alındığı için diğerlerine göre daha fazla ağrı olması normal dedi. şimdi transferden korkuyorum bana lütfen doğruyu söyleyin nasıl yapılıyor, acıyor mu, o gün ve kaç gün devam eder ağrılar, neler yapmam gerekiyor ?
--------------------------------------------------------------------------------
veeeeeeeeeeeeeee transferim yapıldı hobareeeey tek atımlık kurşunum benim 3 e bölünmüş bizim tembel apti hücrelerde iyi görjünüyormuş embriyoloğun dediğine göre oraya gittiğimde taburcu olacağımı düşünürken transferiniz var dediğinde aramadık kişi bırakmadık aileden ve çok kolay bir işlem aşılamadan daha kolay tek sıkıntı idrara sıkışık olmaktı onuda saolsun hastabakıcı ameliyathanede bir tas vererek birkıısmını tahliye etmemi sağlayarak rahatlattı kızlar allaha okadar isyan ettim bana büyük bir ders oldu hobareeeey mahçubum valla allaha karşı :) bidaa söz mucizelere inanacağm sonuçtanda çok umutluyum 8 aralık sonuç günüm
ayyyy kızlar cok sevindim hepinize burp,justing,esraberat.sonuclarınızıda ardarda alıcaksınız.ins mutlu haberleri paylasırız burdan.ya ben daha yarın baslıorum lucrınıme.cabucak gecse zaman.buarada annemler ısrar ediyor ılk igneni hastahanede vurdur dıe ben de gerek yok esim evde vurur dıorum.bu asamada dıkkat etmem gereken bısey varmı.sabah yada aksam hangısı daha ıyı olur?
ya bende igneden cok korkuyorum.nasıl olcak bilmiorum.aşıcam artık korkumu.gonal f e baslama nasıl oluyo ıkısı aynı zamanda mı vuruluyo.onuda dusunerek mı ayarlamalıyım saatını.ayyy cok buyuttum galıba?
YAAAAA....SÜPEEERRR...AĞLADIM YİNEEEE BURP...ÇOK SEVİNDİM...SENİ ANNEME EŞİME BİLE ANLATMIŞTIM...ÇOK SEVİNDİM..NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUMM....ALLAHIM NE OLUR BU KADAR YAKLAŞMIŞKEN VERSİN BİZE BEBEKLERİMİZİ...İNŞALLAHHHH...AY TEKRAR GÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM...hihoyyyt
benim de bu gün 12 yumurta topandı aynı durum bende de oldu ben burda birilerine sornayı düşünüyodum..bulantı yok ama ayağı kalkıp tuvalete bile gidemiyorum..çok sancım var..böyle olucanı kimse söylememişti..umarım transfere kadar geçer..
mucizen geliyo galiba..şaşırmadım desem inanır mısın bekliyodum senden bööle bi süpriz..umarım süprizin büyüğü 8 aralıkta.. bu arada benim de 10 aralıkta belli olurmuş..hayırlısı bakalım..
ilayda aynı yaştayız ben de ara yı uzun tutmak istemiyorum yaş geçiyo ya ama benim denenmem çok zor oldu korkuyorum cesaretim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?