Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

bende tam bilmiyourm ama benimde çok korktuğum birşey..boşuna ümitlendiriyor insanı...sanırım ilaçlardan dediğin gibi hcg yükselmesi...

esracım kimyasal mimyasal sonuçta gebe kalabiliyorsun çok yeni başıma geldiği için değerlerinden anlamıştım ama canını sıkmak istemedim bak bir tanem dış gebelik olabilirdi ve dış gebelikte yumurtalığını kaybediyorsun kimyasal gebelik sonuçta hamile kalabilmişsin anlamına geliyor ve bu iiyi bir şey ama ne olursa olsun üzüntünü çok iyi anlıyorum ama herşeyi kabullenmemizin dışında elimize geçen hiç bir şey yok

justing canım hayırlı olsun transferin ohh maşallah inşallah ikiz gelir inşallah

--------------------------------------------------------------------------------

veeeeeeeeeeeeeee transferim yapıldı hobareeeey tek atımlık kurşunum benim 3 e bölünmüş bizim tembel apti hücrelerde iyi görjünüyormuş embriyoloğun dediğine göre oraya gittiğimde taburcu olacağımı düşünürken transferiniz var dediğinde aramadık kişi bırakmadık aileden ve çok kolay bir işlem aşılamadan daha kolay tek sıkıntı idrara sıkışık olmaktı onuda saolsun hastabakıcı ameliyathanede bir tas vererek birkıısmını tahliye etmemi sağlayarak rahatlattı kızlar allaha okadar isyan ettim bana büyük bir ders oldu hobareeeey mahçubum valla allaha karşı :) bidaa söz mucizelere inanacağm sonuçtanda çok umutluyum 8 aralık sonuç günüm

çok sevindim burp hadi bakalım hayırlısııı.artık mucizelere inanırsıngüzel sonuçlar alman dileğiylee

YAAAAA....SÜPEEERRR...AĞLADIM YıNEEEE BURP...ÇOK SEVıNDıM...SENı ANNEME EŞıME BıLE ANLATMIŞTIM...ÇOK SEVıNDıM..NE DıYECEĞıMı BıLEMıYORUMM....ALLAHIM NE OLUR BU KADAR YAKLAŞMIŞKEN VERSıN BıZE BEBEKLERıMıZı...ıNŞALLAHHHH...AY TEKRAR GÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM...hihoyyyt

benim de bu gün 12 yumurta topandı aynı durum bende de oldu ben burda birilerine sornayı düşünüyodum..bulantı yok ama ayağı kalkıp tuvalete bile gidemiyorum..çok sancım var..böyle olucanı kimse söylememişti.. umarım transfere kadar geçer..

mucizen geliyo galiba..şaşırmadım desem inanır mısın bekliyodum senden bööle bi süpriz..umarım süprizin büyüğü 8 aralıkta.. bu arada benim de 10 aralıkta belli olurmuş..hayırlısı bakalım..

mrb...panik yapmana hiç gerek yok.teselli amaçlı yazmıyorum sana,
bana inan hiç transferde acı sızı duymuyorsun..sadece çok idrale sıkışık giriyorsun sadece o seni biraz rahatsız ediyor her an çişini yapmamak için kendini zorluyorsun.yapılan işlemde zaten çok kısa sürüyor anlamıyorsun...ve sana tavsiye transferden sonra doktorun ve hemşirelerin söyliyecek bunları zaten sakın kafanı bile kaldırma ilk saat...ve ayağı kalkman söylendiğinde kıyafetlerini ve ayakkabılarını giyimek için zorlama kendini karşıdan yardım iste..çünkü aşağı eğilme kalkmak direk rahmini zorluyosun.ben bunu yaptım bilinçsiz olarak ve çok pişmanım..allah yardımcın olsun inşallah başarılı olursun ve bebeklerini kucağına hayırlısıyla alırsın...allahım hepimize hayırlı sağlıklı bebekler versin.....

ayyyy kızlar cok sevindim hepinize burp,justing,esraberat.sonuclarınızıda ardarda alıcaksınız.ins mutlu haberleri paylasırız burdan.ya ben daha yarın baslıorum lucrınıme.cabucak gecse zaman.buarada annemler ısrar ediyor ılk igneni hastahanede vurdur dıe ben de gerek yok esim evde vurur dıorum.bu asamada dıkkat etmem gereken bısey varmı.sabah yada aksam hangısı daha ıyı olur?

tok karnına hep aynı saatte vur..sabah akşam farketmez..bence kendin vur hiç başkasına gerek yok lucrin en basiti zaten ben iğneden çok korkardım zor olsa ben yapamazdım..kendine güven doktorun gösterdiği yerlerden vur..başkası yaparken kendini kasıyosun kendin daha rahat yaparsın..

ya bende igneden cok korkuyorum.nasıl olcak bilmiorum.aşıcam artık korkumu.gonal f e baslama nasıl oluyo ıkısı aynı zamanda mı vuruluyo.onuda dusunerek mı ayarlamalıyım saatını.ayyy cok buyuttum galıba?

canım benim teşekkür ederiz
annenler iğne konusunda tecrübesiz oldukları için hassas olmakta haklılar ama hastanede olmana hiç gerek yok tatlım insan hereşye alışıyor hiç sorun etmeden kasmadan kendini vuracaksın iğneni sonlara doğru morrarmalar olacak bunlarda seni korkutmasın nasılsa kış kimse görmez kollarını bana ne zaman vurulmam gerektiğini doktorum söylemişti sabah 9 a kadar istediğim bir saat seçmemi söylemişti bende işe gittiğim için sabah 7 de vuruluyordum aç karna vuruldum ve hatta yurt dışına çıkmıştım 1 haftalığına iş gereği orada 10:30 da vurulduğum bile olmuştu ama doktorum birşey olmaz demişti ama benim yumurtalarım çok başarılı gelişmedi alakası varmı yokmu bilmem ama sen genede aynı saatte vurulmaya çalış

ya bende igneden cok korkuyorum.nasıl olcak bilmiorum.aşıcam artık korkumu.gonal f e baslama nasıl oluyo ıkısı aynı zamanda mı vuruluyo.onuda dusunerek mı ayarlamalıyım saatını.ayyy cok buyuttum galıba?

iğneler normal iğne değil insülin iğneleri sivrisinek sokması gibi hiç dert etme tatlım ben puregon kullanmıştım gonal f kullanmamıştım ama adetimin ikinci günü sabah lucrini 5 e düşürüp akşamda 19:30 da puregonumu göbekten vuruyordum

canım benim allah sana bebiş haberinlede mutluluktan ağlamayı nasip eder inşallah ben inanıyorum senin bebişinin olacağına bende bu denemede olmasa bile gelecek aşamadan ümitliyim çünkü 3 hücreli cılız bir embriyo ama bana çok sevimli geliyor tembel cılız mücadeleye çalışan bir zigot bizimde tedavide başka seçeneğimiz olmadığı için onu kullanmak zorunda kaldık belki başka sağlıklı embriyolar gelişse embriyolog onu kullanmayacaktı bile :)))) ve ilerde bir birey oolma şansı olan embriyomuz çöp olacaktı ama şimdi ona mücadele hakkı doğdu ve artık mucizelerede inanıyorum
umarım hepimizin bebişsiz geçireceği son bayram olur

sakın endişe etme valla ben iki yumurta toplattım tuvaletten yatağa zor geliyordum senin 12 yumurtan tooplanmış tabiki ağrın çok olur söylemiyorlar malesef belki insanlar korkar diemi söylemiyorlar birde diyorlarki ertesi gün işinize dönersiniz nasıl dönelim hiçte öyle işe güce dönecek gibi hissetmedim bende
transferde aşılamanın aynısı tek problem sıkışık olman ben trasferden sonra ameliyathanede dinlenirken yattığım yerde tepiniyordum iğrendiğim içinde sürgü falan istemedim ama artık dişime bile vuruyor sıkışıklığın gerginliği hastabakıcı bu böyle olmaz dedi sağolsun metal steril bir tas koydu altıma vee mutlu son gerçi okadar tuttuktan sonra hepsini yapamadım ama sonra iki saat dolmadan iki kere tuvalete gitmek zorunda kaldım oradada titizlikten ayakta yaptım umarım zorlamamışımdır bir tanecik zigotumu hemşire beni uyardı tuvaletini tutmanda iyi olmaz rahme baskı yapar demese gitmezdim ama yani iki ucu pisli değnek sen dengelersin artık durumu :)

canım benim alllah inşallah güzel haberleri paylaşmamızı nasip eder

aksam vurmaya karar verdim.esimde evde olur bana koldan dııl de karından vur dedı.bakalım baslıoruz bısmıllah :))))

hepinize iyi bayramlar kızlarrr... Rabbim transferi olan herkese hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin..
kızlar beni belki hatırlamayacaksınız ama bende listeye adımı yazdırmıştım ama tedavi sürecim boyunca aranıza katılamadım.. bu stresli dönemi daha kolay atlatmak için akşamları iş çıkışı spor salonuna gidip geliyordum şimdiye kadar bayağıda faydasını gördüm daha önceki tedavilerimdeki ilaçlardan dolayı şişkinliğim olmadı, ayrıca boş zamanım kalmadığı için tedavi sürecini düşünüp streste yapmadım..bu tedavimde böyle geçti anlıyacağınız..bir saat sonra çatlatma iğnemi olmaya gidicem, pazar günü sabah dokuzda yumurtalarım toplanacak.. inşallah bende hayırlı sonuçlar alabilirim..inşallah bundan sonra daha sık girme fırsatı bulucam kızlar.. hepinize bol şans:))

pazar sabh transfer çok garibim yaaa nası yani şimdi karnımda bi bebek olacak gerçek bi bebek.. canlanırsa hamie mi olcam yaa..inanamıyorum..çok ilginç mucize bişey bu ya..
salı günü de işe başlıycam inşallah bi sorun çıkmaz

mrb arkadaşlar eşim kızıyo gizli yazıyorum benim transfer 25inde oldu 7aralık büyük gün

ilayda aynı yaştayız ben de ara yı uzun tutmak istemiyorum yaş geçiyo ya ama benim denenmem çok zor oldu korkuyorum cesaretim yok

cnm kendın soyluyorsun yaş ılerlıyor dıye neden rısk almak ıstezsınkı? denemeden olmaz ya? bence cesaret et korkma allah buyuk hepımıze yardım eder nrd yaptırmıştın daha once?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…