sevgili sushii inşallah bebeklerin seni bırakmazlar evet annenin tabiriyle donmaktan kurtardın şimdi onları yaşatma zamanı
sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin allahım hepimize
dün transferim yapıldı..gerisayım başladı 11 aralık test günüm..içimde neler oluyo çok merak ediyorum..
mrb arkadaslar bende kasimda basldim tedaviye bugün iyneler bitti gece catlatma iynesi olacam ve carsamba günü yumurtalarim toplanacak cok heyecanliyim sizinle heyecanimi paylasmak istedim yumurta toplama isi kolaymi tecrübeli arkadaslar cvplandirirsa sevinirim
gördüğün gibi kimse bi şey yazmıyo:) bana da yazmamışlardıçok dua et gir hayırlısıyla çabuk atlatırsın..bebek tüm acıları unutturacak inşallah..
doktor 10 dediyse 10 unda yaptır bence dayanmak çok zor biliyorum ama onlar öyle diyosa var bi bildikleri 9. gün yaptırıp sonuç alan da var 12. gün yaptırıp hamile olduğunu göremeyen de var..en iyisi geç yaptırıp 2 şok yaşamamak..ben bekliycem yani..
SELAM CANIM BENİM 10 ARALIKTA BELLİ OLACAK DEDİ DOKTOR ASLINDA 27 ARALIKTA TRANSFERİM YAPILDI AMA OKUDUKLARIMA GÖRE 12 GÜN SONRA DİYORDU ŞİMDİ 1 GÜN KARDIR DEYİP 9 YAPTIRSAMMI DİYORUM ÇOK SABIRSIZIM:) UMARIM RABBİM ÇOCUK İSTEYEN HERKESE TATLI BEBEŞLER VERİR
mavioje aynı gün test günümüz...ama ben hiç umutlu değilim..bugün bana verilen embriyo kalitelerini yazan kağıda bir göz attım...bilmediğim kelimeleri nette araştırdım..benim embriyoların ikiside iki hücreli..burda 4 ve daha çok hücreli olanların başarılarından söz ediliyo..üstelik hücrelerin eşit parçalara bölünmesi embriyonun kalitesini gösteriyormuş..benimse biri eşit ama diğeri eşit değil..üstelik fragmantasyon olmaması gerekirmiş..yani cansız hücre artıkları ne kadar az olursa o kadar iyiymiş..benim birinde %5 diğerinde%15...ama dr um bir embriyomu grade 1 diğerinide grade 2 olarak değerlendirmişti...yani benim iki embriyo şansım düştü 1 e...oda transferden önce sadece 2 hücreliydi...bilemiyorum kızlar... ben bugünden yenilgimi ilan ettim ve oturdum ağladım..pazartesi test günüm ama ben peşin peşin gözyaşlarımı döktüm..o güne kalmadı birşey...mafoldumben
mrb arkadaslar bende kasimda basldim tedaviye bugün iyneler bitti gece catlatma iynesi olacam ve carsamba günü yumurtalarim toplanacak cok heyecanliyim sizinle heyecanimi paylasmak istedim yumurta toplama isi kolaymi tecrübeli arkadaslar cvplandirirsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?