mavioje aynı gün test günümüz...ama ben hiç umutlu değilim..bugün bana verilen embriyo kalitelerini yazan kağıda bir göz attım...bilmediğim kelimeleri nette araştırdım..benim embriyoların ikiside iki hücreli..burda 4 ve daha çok hücreli olanların başarılarından söz ediliyo..üstelik hücrelerin eşit parçalara bölünmesi embriyonun kalitesini gösteriyormuş..benimse biri eşit ama diğeri eşit değil..üstelik fragmantasyon olmaması gerekirmiş..yani cansız hücre artıkları ne kadar az olursa o kadar iyiymiş..benim birinde %5 diğerinde%15...ama dr um bir embriyomu grade 1 diğerinide grade 2 olarak değerlendirmişti...yani benim iki embriyo şansım düştü 1 e...oda transferden önce sadece 2 hücreliydi...bilemiyorum kızlar... ben bugünden yenilgimi ilan ettim ve oturdum ağladım..pazartesi test günüm ama ben peşin peşin gözyaşlarımı döktüm..o güne kalmadı birşey...mafoldumben
mavioje aynı gün test günümüz...ama ben hiç umutlu değilim..bugün bana verilen embriyo kalitelerini yazan kağıda bir göz attım...bilmediğim kelimeleri nette araştırdım..benim embriyoların ikiside iki hücreli..burda 4 ve daha çok hücreli olanların başarılarından söz ediliyo..üstelik hücrelerin eşit parçalara bölünmesi embriyonun kalitesini gösteriyormuş..benimse biri eşit ama diğeri eşit değil..üstelik fragmantasyon olmaması gerekirmiş..yani cansız hücre artıkları ne kadar az olursa o kadar iyiymiş..benim birinde %5 diğerinde%15...ama dr um bir embriyomu grade 1 diğerinide grade 2 olarak değerlendirmişti...yani benim iki embriyo şansım düştü 1 e...oda transferden önce sadece 2 hücreliydi...bilemiyorum kızlar... ben bugünden yenilgimi ilan ettim ve oturdum ağladım..pazartesi test günüm ama ben peşin peşin gözyaşlarımı döktüm..o güne kalmadı birşey...mafoldumben
ya bu içinde yaşadığımız olayı bi biz biliyoruz bi Allah geçen gün konuşmada bana çok takıyosun dediler. bende eşime söyledim haklılar ama takılıyosun dedi. E ee takıyorumda keyfimden değil heralde aklım fikrim orda oldumu olmadımı. fisfisfis
dün ağladım geçti..bugün ümitlimiyim hayır değilim...burp az yumurta olmasının burda büyük payı var..perşemebeye bekletmemelerinin sebebi sanırım ellerindeki iki yumurtayıda kaybetmemek için..çünkü 3 taneden biri yaşamamış zaten...ama desteğiniz için saolun kızlar...burp zaten senin için sıkkınken bende sıktım içini..özür dilerim..
merhabalar arkadaşlar stede yeniyim benmde test günüm 8 aralıkben okadar akıl verdim ama bu dert öyle bir derttki şimdi benimkinin derdini bıraktım seninki takıldı kafama ya canım aklını karıştırmak istemiyorum ama aklıma geldi neden bir gün daha beklemediler çarşamba günü yaptılar transferini madem fazla hücre bölünmedi bir gün daha bekleselerdide bölünseydi mutlaka bir bildikleri vardır yada belkide sen o yazılanları farklı yorumluyorsun sonuçta embriyoloğun sana başarılı embriyolar demiş neden desinki öyle olmasa bir çok sonucu doktora göstermeden yanlış anlamazmıyız mesela bir smear testimde lökosit görünmedi demişti bende anaaa lökositlerim görünmediii diye feryat figan olmuştum yıllar önce halbuki bu enfeksiyon olmadığı anlamına gelen iyi bir şey belki o yazılanların yorumu farklıdır aman unutalım hücre sayılarını offf senin 7 aralıkta benim 8 aralıkta belli olacak okadar basit
demrem inşallah hayırlı hbrler alırsın hayırlı olsun inşallah.toplamadan sonra bnmde transfere kadar hafif sancım oldu,olması normal dedi doktorlar.transferden sonra düzeldi çok iyiyim derken ohs sendromu oluştu.bikaç gündür çok sancı var karnımda toplanan su dan kaynaklı ama sonucunun güsel olma umudu herşeye katlanma gücü veriyo.tabiki kolay bi süreç diil ama inşallah bunlar geçince geriye güzel şeyler kalıcak diye umuyorum :)
inşallah sende kolaycacık atlatırsın bu günleri ...
kimse varmı sitede neden 2 haftadır kadınlar kulubü açılmıyordu yenilememi var sitede.ama bu arada 60 lı sayfalara kadar yazmışsınız nasıl oldu bu.en sonki hamişşşşş listesini merak ediyorum lüüüüütttffffffffffffffeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn yazı gönderin iyi geceler herkese
kızlar nerdesiniz kimse yokmu????????????????
demrem hadi hayırlısı inş bebeklerin sana tutunur ve sağlıklı bebeişlerin olur ben nedense gün geçdikce daha çok heycanlıyorum benim ne zaman toplancak acaba merak ediyorum hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?