Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

justingim benim durumumu biliyorsun canım her gün umudumuzu kesmiişken yeni bir umut oldu ve ben her seferinde şaşırdım. Ama deli gibi araştırma yapmaktan geri kalmadım ne diyorlar Cehalet mutluluktur malesef öyle ne kurcalıyorsun sen kağıdını bırak sonucu bekle dimi ama seni çok iyi anlıyorum tatlım bende sormasam olmaz sanki kaç hücreli diye benimkiside 3 hücreli tek bir tanecik oda tembel teneke geç gelişen zigotcuk ama bizim elimizde beklemekten başka hiç bir şey gelmiyor ama bu arada umudumuzu yüksek tutarak hiç bir şey kaybetmeyiz. Sana çok araştırdım dedim hatta bu sayfada doktorların embriyo kalitesi düşük olduğu için transferi uygun görmemesine rağmen bilmem kaçıncı denemesi olduğu için ısrar edip hamile sonucu alanları bile okudum ve tüm bilimsel makalelerdede şunu gördüm sonucu şöyle bağlıyorlar hiç bir tüp bebek hastasının takılmaması gereken konu embriyonun kalitesi çünkü en başarılı embriyoların tutunamadığı en başarsız embriyoların tutunduğu görülmüş heralde bu aşamada yukarıdakinin ol diyip dememesi ile ilgili bir durum devreye giriyor içini ferah tut ve dua et eninde sonunda bir bebeğimiz olacak

ben okadar akıl verdim ama bu dert öyle bir derttki şimdi benimkinin derdini bıraktım seninki takıldı kafama ya canım aklını karıştırmak istemiyorum ama aklıma geldi neden bir gün daha beklemediler çarşamba günü yaptılar transferini madem fazla hücre bölünmedi bir gün daha bekleselerdide bölünseydi mutlaka bir bildikleri vardır yada belkide sen o yazılanları farklı yorumluyorsun sonuçta embriyoloğun sana başarılı embriyolar demiş neden desinki öyle olmasa bir çok sonucu doktora göstermeden yanlış anlamazmıyız mesela bir smear testimde lökosit görünmedi demişti bende anaaa lökositlerim görünmediii diye feryat figan olmuştum yıllar önce halbuki bu enfeksiyon olmadığı anlamına gelen iyi bir şey belki o yazılanların yorumu farklıdır aman unutalım hücre sayılarını offf senin 7 aralıkta benim 8 aralıkta belli olacak okadar basit

arkadaslar olmamaıs seyler ıcın neden kendınızı uzuyosunuz.daha hıc bısey bellı dııl justıng uzme kendını.burp un dedıgıne katılıorum.moralını ıyı tut.belkı ıcınde buyumeye calısıo bebısın tutunmaya calısıo bıde sen uzulup onuda uzuyosun.

valla senin derdinden anca senin sıkıntının aynısını yaşayanlar bilir zaten olumluda olsa tüm teselliler batıyor bana yaşadıkların çok doğal ve hepimiz yaşıyoruz bunları kafamı hiç birşeye odaklayamıyorum sürekli beynimin bir yerini kurcalıyor şu an çalışmam gereken şeyler var ama ben çalışamıyorum insan ister istemez takılıyor kayınpederim embriyomuzla ilgili ilk döllenmedi haberini aldığımızda ben ağlarken telefonda banaa önemli olan sizin sağğlığınız size bir şey olmasın siz var olduğunuz sürece her şeyi aşarsınız dedi bunda ne var değilmi nekadar güzel bir şey söyledi bense ateş düştüğü yeri yakar zaten dedim siz anlayamazsınız dedim höh yani ben bile şaşıyorum kendime :) yani tek değilsin

dün ağladım geçti..bugün ümitlimiyim hayır değilim...burp az yumurta olmasının burda büyük payı var..perşemebeye bekletmemelerinin sebebi sanırım ellerindeki iki yumurtayıda kaybetmemek için..çünkü 3 taneden biri yaşamamış zaten...ama desteğiniz için saolun kızlar...burp zaten senin için sıkkınken bende sıktım içini..özür dilerim..

Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:

“Ya Mübdi” ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar. (7)

onasıl söz canım benim için rahat olsun bizim tembel tenekeler tutunacak güzel haberler alacağız :)) almasakta bir sonraki aşamada alırız ne yapalım dediğim gibi şu aşama allaha dua etme aşaması herşey ona kalmış artık biz elimizden geleni yaptık o ol derse olacak
dediğin gibi embriyoları kaybetmemek için transferi hemen yapmışlardır ama yaptıklarına görede bir şans var öyle değilmi bak seninle aynı kaderi paylaşıyoruz senin şansın benden daha fazla bak en azından iki embriyon var sakın umudunu kaybetme 7 aralıkta müjdeni vereceksin buradan 2010 a hamile gireceksin inşallah sen 76 lımıydın canım fsh'ın kaçtı ben 77 aralık doğumluyum fsh 9,5 birde benim eşimde varikosel vardı ama bunlara rağmen ilk aşılamamda tutmuştu kimyasal gebelik yaşamıştım ki okadar ümitsizdimki ümütsizlikten tatilde 3 saatlik bir dağ tırmanışı yapmıştım nasılsa tutmaz tutmayıncada düşme olasılığı oolmaz diye ama ne oldu tuttu ve düştü doktorum ondan düşmemiştir diyor ama benim kafamda hep bir acaba olacak o yüzden sen umudunu kaybetme ve dinlenebildiğin kadar dinlen

merhabalar arkadaşlar stede yeniyim benmde test günüm 8 aralık
allah hepimize hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallah
a.s

mrb bugun dr gıttım yumoslar buyuyo ılaclARIN DOZAJINI AYARLADIK YINE e2 testımın sonucuda ıyıymıs dr hersey yolunda dedı umaerım hersey yolunda gıder

slm kızlar bende bugün dr gitdim vajinal ultrason çekdirdim ve temiz çıkdı menogon75 ignesine başladık 225 lik bugün ilkini vuruldum lucrinde 5 düşdü cuma günü tekrar E2 istedi bakalım sonuç ne olacak Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın herkese hayırlı ve sağlıklı bebişler versin

kızlarr dün yumoşlar toplandı başladı nasıl bitecek derken şimdi transferi bekliyoruz ,nerde bu işin stresii ne cabuk bitti derken bence en heyecanlı stressli an şu döllenme durumunu karşındaki hemşire söylerken yaşıyorsun,şukadar döllenen yumurta var dediği an orada senin canından can yaşayan hücreler olması çok ilginç bir durum,inşallah transfer sonrasıda annelerine tutunurlar ve kasım ayı anne adayları olarak rekor kırar hepimiz mutlu haberi alırız..lafa dalıp sorumu unuttum,dün sabah yumoşlar toplandı dün ıstırahatte gecti ağrız sızım olmadı çok şükür ama midem karnım rahim kısmım hala çok hassas acaba sizler neler yaşadınız toplama işleminden sonra ,hala çok çok iyiyim diyemem,inş transfere kadar düzelirim..herkezin şansı bol olsun..

demrem hadi hayırlısı inş bebeklerin sana tutunur ve sağlıklı bebeişlerin olur ben nedense gün geçdikce daha çok heycanlıyorum benim ne zaman toplancak acaba merak ediyorum hayırlısı

demrem inşallah hayırlı hbrler alırsın hayırlı olsun inşallah.toplamadan sonra bnmde transfere kadar hafif sancım oldu,olması normal dedi doktorlar.transferden sonra düzeldi çok iyiyim derken ohs sendromu oluştu.bikaç gündür çok sancı var karnımda toplanan su dan kaynaklı ama sonucunun güsel olma umudu herşeye katlanma gücü veriyo.tabiki kolay bi süreç diil ama inşallah bunlar geçince geriye güzel şeyler kalıcak diye umuyorum :)
inşallah sende kolaycacık atlatırsın bu günleri ...

kimse varmı sitede neden 2 haftadır kadınlar kulubü açılmıyordu yenilememi var sitede.ama bu arada 60 lı sayfalara kadar yazmışsınız nasıl oldu bu.en sonki hamişşşşş listesini merak ediyorum lüüüüütttffffffffffffffeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn yazı gönderin iyi geceler herkese

03 aralıkta istanbuldayım 04 aralıkta ameliyatım var. 4.laparoskopi ameliyatım olacak.1 ay sonrada inşallah altıncı tüpbebeğe memorialdeyim inşalllllllllllllllllllaaaaaaaahhhhhhhhhh.

kızlar nerdesiniz kimse yokmu????????????????

iyi geceler ben varım ama şimdide sen yoksun kimsede yok.rabbim kolaylıklar versin ne çok laporoskopi olmuşsun.ben cesaret edemedim ilk tüpü denemem çok kötüydü bidahada düşünmüyorum çok korkuyorum ben.emeklerin boşa gitmesin inşallah

demrem hadi hayırlısı inş bebeklerin sana tutunur ve sağlıklı bebeişlerin olur ben nedense gün geçdikce daha çok heycanlıyorum benim ne zaman toplancak acaba merak ediyorum hayırlısı

transferden sonra merak etmek için ve sabırsızlanmak için bolca vaktin olacak o yüzden şu aralar rahat ol bence canımkaydirigubbakcemile3

Demrem canım en zorlardan ikincisini bence atlatmmışsın. Birincisi transferden sonra beklemek, ikincisi yumurta toplama bence. Yumurta toplama zamanı benim için zor geçmişti midem kasıklarım ağrıyordu ama 1 günde ağrılar azaldı transfer günü zaten hiç bişey anlamıyorsun ondan sonrada artık heyecanlı bekleyiş hayırlısı olur inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…