merhaba arkadaşlar ,
10 gün dayanamayarak test yaptım ve değerim 91 . DR um tebrikler dedi ama ben hala inanamıyorum .Sanırım kalp atışını duyuncaya kadarda inanamayacağım. yarın tekrar kan verip katlayıp katlamadığını göreceğiz.
Siteye girmeye çalışıyorum sorun var, bazen sayfada hata diyor neyse sonunda bugün oldu. bugün 5. günüm transferimden sonra bazı ağrılarım vardı ama 2 gündür hiç birşeyim kalmadı, belirti yok buda beni korkuttu acaba bebişlerim tutunamadımı diye allaha sürekli yalvarıyorum, daha belki tutunmamış bebişlerimle tutunsunlar diye konuşuyorum. ne kadar sabır işi beklemek allah yardımcımız olsun...
benimde dün yumurtalarım toplandı cuma günü transferim olacakmış bana antibiyotik.progestan kapsül vajinadan, calimara diye bir bant yapıştırdılar belime 1 hafta kadar kalacakmış birde transferi olan arkadaşlar ağrılımı transfer ne kadar sürüyo
benimde bugün 10. günümde kan testi yapıldı ve değerim 386 çıktı yani artık bende hamişim çok şükür rabbime çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin sizlerede arkadaşlar ben hala inanamıyorum ama gerçek.
çok sevindim canım umarım bizde burdan hamileyim diye haykırırız allah yardımcımız olsun :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?