Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

Siteye girmeye çalışıyorum sorun var, bazen sayfada hata diyor neyse sonunda bugün oldu. bugün 5. günüm transferimden sonra bazı ağrılarım vardı ama 2 gündür hiç birşeyim kalmadı, belirti yok buda beni korkuttu acaba bebişlerim tutunamadımı diye allaha sürekli yalvarıyorum, daha belki tutunmamış bebişlerimle tutunsunlar diye konuşuyorum. ne kadar sabır işi beklemek allah yardımcımız olsun

Siteye girmeye çalışıyorum sorun var, bazen sayfada hata diyor neyse sonunda bugün oldu. bugün 5. günüm transferimden sonra bazı ağrılarım vardı ama 2 gündür hiç birşeyim kalmadı, belirti yok buda beni korkuttu acaba bebişlerim tutunamadımı diye allaha sürekli yalvarıyorum, daha belki tutunmamış bebişlerimle tutunsunlar diye konuşuyorum. ne kadar sabır işi beklemek allah yardımcımız olsun...

merhaba arkadaşlar ,

10 gün dayanamayarak test yaptım ve değerim 91 . DR um tebrikler dedi ama ben hala inanamıyorum .Sanırım kalp atışını duyuncaya kadarda inanamayacağım. yarın tekrar kan verip katlayıp katlamadığını göreceğiz.

kaçıncı gününde test yaptırdın canımm

seni canııı gönülden tebrik ediyorummalkisalkisalkis

ama bende kafayı yemek üzereyim 6. gunum

bende hiç birsey hissetmiyorum canım acaba diyorum tutunamadımı yada diyorum sorun olmaması güzel bisey tutundularmı acaba sanırım o mu bu mu derken yapılacak tek şey sonucu beklemek

benimde bugün 10. günümde kan testi yapıldı ve değerim 386 çıktı yani artık bende hamişim çok şükür rabbime çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin sizlerede arkadaşlar ben hala inanamıyorum ama gerçek.

haber geldi yarın akşam yumoşlar transfer edilecek,ama benim karın bölgem hiçde iyi değil sanki şiş gibi aslında sanki değil resmen şişlik var ve hassas çok acaba içtiğim antibiyotikmi yaptı,bu karnında şişlik olan anneler acaba şu ohs sendromu yapılan e2,p4testlerinde çıkarmı,inşallah herşey yolunda gider ,herkeze iyi dileklerimi sunuyorum..değişik bir duyguymuş bu yahuuu:))

bırsey dıcem ben sımdı yumosları buyutme asmasındayımburaya kadar tamam da yumjurta toplama ıslemınden sonra ne kullanıyorsunuz ılac olarak taransferden sonra ne kullanıyorsunuz bana bılgı verırmıınız

tek tek hamile haberleri geliyor bu arada topici acan arkadaş yokmu yahu aramızdada bir liste yapıp şöööleee herkezlere göztersek:)))))))) darısı başımıza inşallahhhh,olmayanlarında inşallahhh 2.denemesinde alacaklar şu haberii pöfff bee Allahh yolumuzu acık etsin,şansımızı arttırsın hepimize bu duyguyu yaşamayı nasip etsininş..

bana yumurta toplama işleminden sonra antibiyotik,kortizon destekli bir ilaç ve vajinal jel verdiler,ama transferden sonra sanırım değişecek bu ilaçlar vajinal jel hariçmiş tabi..

benimde dün yumurtalarım toplandı cuma günü transferim olacakmış bana antibiyotik.progestan kapsül vajinadan, calimara diye bir bant yapıştırdılar belime 1 hafta kadar kalacakmış birde transferi olan arkadaşlar ağrılımı transfer ne kadar sürüyo

idil 76 ve frt tebrikler allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla sıhhatle , tabi darısı biz bekleyenlerin başına...

benimde dün yumurtalarım toplandı cuma günü transferim olacakmış bana antibiyotik.progestan kapsül vajinadan, calimara diye bir bant yapıştırdılar belime 1 hafta kadar kalacakmış birde transferi olan arkadaşlar ağrılımı transfer ne kadar sürüyo

dryan transfer çok basit bi işlem 10 dakika sürmüo bile acı ağrı hiç bişi yok rahat ol.
hayırlısı olsun inşallah...

çok sevindim canım umarım bizde burdan hamileyim diye haykırırız allah yardımcımız olsun :CüvCüv:

çok sevindim canım umarım bizde burdan hamileyim diye haykırırız allah yardımcımız olsun :CüvCüv:

inş. canım rabbim isteyen herkese nasip etsin sanada tez zamanda benim yarın testim tekrarlanacak değerim 2 ye katlaması gerekiyomuş rabbim 2. kez yüzümü güldürür inş. seninkinide güldürsün inş. bide ben 8. gün idrar testi yaptım çizgi silik çıktı ama dikkatli bakınca belli oluyodu bide 10. gün yaptım kandan önce 2. çizgi hemen çıktı hayırlısı allah hepimizin hayırlısıyla yüzünü güldürsün beklemek çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…