Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

ebi cnm..yumurtaların ne zaman istenilen büyüklüğe gelirse o zaman çatlatma iğnesini vuruyorsun..yanlız sana diyeceğim çok araştırma ne olur..ben bunu yaptım hemde çok hata ettim...sen bari bırak oluruna..öğrensende öğrenmesende dr un seni yönlendiricek...kafanıda dağatıcak birşeyler bul..

kızlar buguj gıttım dr 15 16 adet oyumosumun oldugunu soyledı en buyuklerıymıs yanı kucuklerı nı saymadı 13.5 olmuslar yarın yıne gıdıyorum bakalım hafta ıcın toplama ıslemım olabılır

arkadaşlar mrhb ben yeni katıldım. uzun zamandır takip ediyorum tüp bebek tedavilerini bende 13 kasımda eurofertil de doğal tüp bebek ted. başladım. 23 ünde 2 yumurta toplandı. 25 inde 1 yumurta transfer edildi. benim durumum erkek infert. idi. 7 aralık pazartesi test günüm çok heyecanlıyım ilk denemem bu inşallah rabbim boşa çıkarmaz dualarımızı. aslında dünden beri umudum sebepsiz yere azaldı. daha önceleride ağrı vardı az az ama ağrım arttı dünden beri rahim kasılıyo regl sancısı gibi sizlerde de ağrı varmı?

slm danser..benimde pazartesi test günüm..ama ben bugün dayanamadım..idrardan test yaptım..maalesef negatif..o karın ağrısı herkeste farklı sonuç veriyo cnm..takma kafana..kimi son ana kadar ağrı çekiyo ama sonucu pozitif olabiliyo...

merhaba teşekkür ederim. idrarda negatif çıkanların sonucu pozitif olabiliyor diye okudum sende kafana takma derdim ama zor bu işler. umutlarımız, pozitif olma çabalarımız, kendimizi çok kaptırmayalım endişelerimiz bir çok duyguyu bir arada yaşıyoruz. rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

arkadaşlar değerim 776 imiş çok iyi ama ben çok fenayım acayip mide bulantım var 15 aralıktada kaç kese var onları görmeye gidecez rabbim hayırlısını nasip etsin inş. sizlerede çok dua ediyorum rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda inş.en önemlisi hayırlısı.ama her zaman pozitif düşünmek çok önemli bide benim ilk denememde tuttu ilk kez yaptıracaklara birqaz olsun umut olmak isterim.

:Saruboceq:Hepinize merhabalar.Ben bu kulübü her yönüyle beğeniyorum .Yaptığınız tüm paylaşımların faydalı olduğunu düşünüyorum.Sizleri epeydir takip ediyorum şuana kadar sadece okuyucuydum.Ben ablam adına takip ediyorum.Size bilgi vermek istiyorum.Ablam 3 yıllık evli 34 yaşında 2 aşılam yapıldı başarısız.2 defa tüpleri tıkalı diye tedavi gördü.3 yılın dolmasını bekledi.Şu an 8 kasımda tüp bebek tedavisine başladı uzun protokol epey bir iğne vuruldu. 4 Aralık da yumurtaları toplandı.transfer için haber bekliyor .Kayseride oturuyor tedavisi Ankara ANOTOLİA hastanesinde şuana kadar çok memnun kaldı.test günü 18 Aralık inanın size çok dua ediyorum ALLAH size en kısa zamanda bu duyguyu tattısın inşallah.Test günlerinizi merakla bekliyorum pozitif sonuçlar dileğiyle.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

frt benimde ilk denemem dileklerin için tşk ler . Ben herşeyi oluruna bıraktım çok takmadım, pozitif oldum transferden sonra kendime yemek ısmarladım 2 gün yattım sonra biraz dikkat ederek gezmelere çıktım. moralim hep iyiydi ama dünden beri içim sebepsiz yere sıkılıyo son günlerin stresini yaşıyorum sanırım. bugün abdest alıp dua okuyacağım.. rahatlarım diye düşünüyorum.:Saruboceq::Saruboceq:

sagol önerilerin icin justıng ama ben normaldede sureklı plan yapan bı ınsanım sımdı ıyıce delırdım hergun acaba söle mi olur böle mi olur dıye düsünüorum.hesaplar yapıorum.ya ben daha basında böyle olursam ılerde napıcam bılmıorum kı... kafamçokkarıştı

kızlar bende ohss oluştu yahuu karnım davul gibi evde takip ediliyor yaşayanlar varsa nezaman gecti söylermi ltf transferin 3.günü bugun bunun yuzunden o heyecanı bile yaşayamadım(

rabbim dualarını kabul etsin inş. test günün ne zaman

kızlar bende ohss oluştu yahuu karnım davul gibi evde takip ediliyor yaşayanlar varsa nezaman gecti söylermi ltf transferin 3.günü bugun bunun yuzunden o heyecanı bile yaşayamadım(

canım geçmiş olsun ben ohss olmadım ama çok ağrılarım vardı karnımda şişlik vardı benimde ağrılarımda dayanılmazdı ama rabbime şükürler olsun şimdide çok şiddetli mide bulantım ve mide ağrım var.

ben hamişim ama ben onun bile ne mutluluğunu nede heyecanını hala yaşayamıyorum. rabbim sanada nasip etsin inş.

slm kızlar benım de yumoslar buyume yolunda bırbırlerıyle yarısııorlar ıgnemın dozunu bugun dusurdu dr.m haftaya toplama ıslemını yapabılırız dedı ınsallah.pzt gunu yıne kontrol var bakalım belkıde toplama ıcın gujn verecek

ablan için bu kadar uğraşman çok güzel ben de aynı tedaviyi yaşıyorum. keşke benimde senin gibi bana destek olan bir kardeşim olsa.. ama nerdeee çok yalnızım....senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…