Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

dryan benimde yumurta toplama işleminden sonra korkum transefer işlemiydi ama vajinal kontrol gibi oluyor zaten sende ekrandan bebişlerini koyarken görüyorsun hiçö ağrı yok 10 dk bile sürmüyor sadece idrar tutman biraz sorun olabilir onu iyi ayarla

Ben yumurta tolandıktan sonra tetra,prednol, estrofem,crinone jel, climara bant ve vitaminim vardı. Transfer günü tetra ve prednol kesildi diğerleri devam fakat bana estrofem dokunduğu için doktor onu çoğaltamadı bantları çoğalttı. Aslında doktora bağlı herkeste farklı uygulanabiliyor. allah yardımcın olsun canım

idil ve frt cok sevindim.ben daha yolun basındayım böle güzel haberleri duydukca umudum artıo.allah tamamına erdırsın hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın :lepi:

idil ve frt cok sevindim.ben daha yolun basındayım böle güzel haberleri duydukca umudum artıo.allah tamamına erdırsın hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın :lepi:

sağol canım allah razı olsun yarın 12. günüm test tekrarlanacak inş. ikiye katlar ki pozitifim rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin sanada canım ama hep pozitif düşün rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın çok zor bi süreç.

merhaba arkadaşlar.benimde sizin bilgi ve tecrübelerinze ihtiyacım var.3 ay önce dış gebelik geçirdim.3,5 yıllık evliyim ve 8 ay uğraştıktan sonra olmuştu ama maalesef sonu iyi olmadı.dış gebeliğim kendiliğinden sonlandı bi operasyon yada ilaç tedavisi yaşamadım.geçen haftada hsg çektirdim.dış gebelik yaşadığım tüpüm tamamen kapalı çıktı diğeri ise deforme olmuş yani ikiside işe yaramıyor.doktorum tüp bebek önerdi.bugün tüp bebek merkesiyle görüşeceğim.eğer doktorda onaylarsa hemen başlamak istiyorum tedaviye.ama süreçle ilgili hiç bir bilgim yok.ne gibi aşamaları var,neler gerekiyo,ilk denemede şansım nedir,fiyatlar.çok merak ediyorum bugün doktorada soracağım elbette ama yaşayan daha iyi anlar diye düşündüm.sizlerin kaçıncı denemesi benim dururmumda olan varmı.yardımcı olursanız çok sevinirim.bu arada ben 27 eşim 29 yaşındayız.

arkadaşlar ben yumurta toplandıltan sonra kabız oldum sizde de oldumu ne yapmam gerekiyo ve karnımda biraz şişkinlik var yarında transfer olucak

frt ...idil76...ne güzel haberler bunlar...yürekten tebrik ediyorum ikinizide...Allah bu duyguyu yaşatmayı isteyen herkese versin....

idil ve frt hayırlı olsun kızllllaaaaaaarrrr.. darısı bizim başımıza inşallah bugün benimde ikinci günüm....

ben her ihtimale karşı uyutularak yaptırdım:bbo:

niye bukadar ümisizsin justing.böle yapma.bence biraz daha sabret 2 gun kaldı pazartesiye.moralini bozma bak ne güzel haberler gelio.sende pazartesi bize böle bi haberle döncen ins.moralini bozma kendine iyi bak.bugun 2.testini yaptırcak arkadaslar haber beklıoruz alkisalkisalkis

kızlar benımde yarın kontorlum var yıne bugun gıttım dr yarın yıne gel dedı 15v16 adet yumosum var kucuklerı saymadık en buyuklerı 13.5 mus dr haftaya toplamaya alınırız dedı 18 20 olunca alıyorlarmıs allahım en zor kısımlara dogru yaklasıyoruz yardım et lutfen hayırlısını ver bızlere

justing canım ümidini kaybetnme hayatım ne olursun bak beninm olnmadı yemin ediyorum şuan ümitle seni bekliyorummmm anlıyormuusnnnn

kızlar bısey sorabılırmıyım bu uyarıcı igneler ortalama 10gun mu vuruluyo.heralde yumurta toplama zamanı asagı yukarı normaldeki yumurtlama gunu mu oluyo.cok dusunuyorum galiba ama napiyim :bbo:

arkadaşlar merhabalar.....kaç gündür giremiyorum siteye..
bende 2 aralıkta yani 13. günü test yaptırdım 207,6 b hcg...yarın tahlili tekrarlayacağız....
birçok hamilelik haberi aldım ve çok sevindim...tebrikler arkadaşlar..allah tamamına erdirsin inş.....şimdi de farklı korkular başladı..kucağımıza alana kadar bitmeyecek galiba endişeler..
transfer sonrası bekleyen arkadaşlar inanın ki benim de hiç belirtim olmadı..olmadı serken ben dayanamayıp 1 gün öncesi yani 12. gün sabahı idrarda baktım kendimiz hazırlamak istedim sonuca ve ikinci çizgiyi gördüm...
tedavideki arkadaşlara da bol şans diliyorum...moralinizi yüksek tutmaya çalışın

canım çooookkk sevindim.burada hamile sonuçlarını duyunca o kadar çok seviniyorum anlatamam. kaç gündür senden haber bekliyorm.site sorunlu ben de çok zor giriş yapıyorum.Allah herkese bebeğini kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
benim de aralık 25 gibi başlayacak tedavim nasipse. çok heyecanlıyım. :) Şükran hn ,israel bey , tayfun bey şimdilik herşeyin yolunda olduğunu söyledi.iyi haberlerini bekleyeceğim canım.
bana da dua et olur mu?

şenay79 çok sevindim..bu ara çok hamile haberi duyuyorum..bu furyaya bizde bir katılabilsek..benimde hiç bir belirtim yok..pazartesi test günüm ve bende hazırlıklı olmak için pazar günü idrardan test yapmak istiyorum ama eşim izin vermiyor...sadece bugün sanki karnımda kasığımda batma gibi ağrı oluyo ama çok kısa sürüyo...ne düşüneceğimi şaşırdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…