bırsey dıcem ben sımdı yumosları buyutme asmasındayımburaya kadar tamam da yumjurta toplama ıslemınden sonra ne kullanıyorsunuz ılac olarak taransferden sonra ne kullanıyorsunuz bana bılgı verırmıınız
idil ve frt cok sevindim.ben daha yolun basındayım böle güzel haberleri duydukca umudum artıo.allah tamamına erdırsın hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın :lepi:
dryan benimde yumurta toplama işleminden sonra korkum transefer işlemiydi ama vajinal kontrol gibi oluyor zaten sende ekrandan bebişlerini koyarken görüyorsun hiçö ağrı yok 10 dk bile sürmüyor sadece idrar tutman biraz sorun olabilir onu iyi ayarla
arkadaşlar ben yumurta toplandıltan sonra kabız oldum sizde de oldumu ne yapmam gerekiyo ve karnımda biraz şişkinlik var yarında transfer olucak
justing senin ne oldu canımmm
arkadaşlar merhabalar.....kaç gündür giremiyorum siteye..
bende 2 aralıkta yani 13. günü test yaptırdım 207,6 b hcg...yarın tahlili tekrarlayacağız....
birçok hamilelik haberi aldım ve çok sevindim...tebrikler arkadaşlar..allah tamamına erdirsin inş.....şimdi de farklı korkular başladı..kucağımıza alana kadar bitmeyecek galiba endişeler..
transfer sonrası bekleyen arkadaşlar inanın ki benim de hiç belirtim olmadı..olmadı serken ben dayanamayıp 1 gün öncesi yani 12. gün sabahı idrarda baktım kendimiz hazırlamak istedim sonuca ve ikinci çizgiyi gördüm...
tedavideki arkadaşlara da bol şans diliyorum...moralinizi yüksek tutmaya çalışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?