toplamadan sonra herke4ste karında sıslme olayı oluyormu bu onemlı bırseymıdır benımde toplama ıslemım olacak kısmetse ne zaman bılmıyorum gun vermedı daha dr pzt gunu gun verır herhalde ....olusan bu sıslık transferı etkılermı acaba ?
frt mrhb benim test günüm 7 aralık. o çok beklenen güne 1 gün kaldı. çok heyecanlıyım içim kıpır kıpır şuan:dance:
hadi hayırlısı canım idrar testi yaptınmı sen hiç
denser canim sagol ileklerin icin insallah yarin öyle bi haber alki insallah hamile sindir hayirlisinlan insallah allah muradini verir canim ya ne güzel yüzdün yüzdün bak yazin sonuc ne güzel beklemek en zoru demii allah büyük insallah hamilesindir allah kucaginada almayi nasip etsin canim
Bugün ilk kez hüngür hüngür ağladım. Görümcem gelmişti gelirken yanında testte getirmiş dayanamayıp yaptım ve sonuç negatif çıktı 8. günümdü çoğu kişi silik çizgi görünüyor diyor ama bende yok. hiç hazır değilmişim buna umutlarım tamamiyle gitti 2. nasıl yaptırsam derdine düştüm. 3. günümden sonra hiç ağrım kalmamıştı düştüler herhalde diyorum ama yinede ümidim vardı şimdi perşembe günü kan tahlilim var o zamana kadar test yaptırmayacağım
Bugün ilk kez hüngür hüngür ağladım. Görümcem gelmişti gelirken yanında testte getirmiş dayanamayıp yaptım ve sonuç negatif çıktı 8. günümdü çoğu kişi silik çizgi görünüyor diyor ama bende yok. hiç hazır değilmişim buna umutlarım tamamiyle gitti 2. nasıl yaptırsam derdine düştüm. 3. günümden sonra hiç ağrım kalmamıştı düştüler herhalde diyorum ama yinede ümidim vardı şimdi perşembe günü kan tahlilim var o zamana kadar test yaptırmayacağım
slm danser..benimde pazartesi test günüm..ama ben bugün dayanamadım..idrardan test yaptım..maalesef negatif..o karın ağrısı herkeste farklı sonuç veriyo cnm..takma kafana..kimi son ana kadar ağrı çekiyo ama sonucu pozitif olabiliyo...
merhaba arkadaşlar uzun zaman siteye giremedim.
herkes yol almış.
test sonucu bekleyenler inşallah bebişler gelmiştir.
tedavide olanlar işallah sizlerde güzel sonuçlar alırsınız.
ben yumoşları büyütüyorum.pazartesi veya salı toplanacak.7-8 tane.inşallah güzel geçer.
justing,burp sonuçlarınız pozitif olsun nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?