Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

arkadaslar ben buraya yazmistim benimde gectigimiz persembe yumurtalarim toplandi eve gelince cok agrim oldu oturamadim yürürken bile yavas yürüyebildim kasiklarim cok agridi sizlerdede oldumu karnim suan hamis gibi sis aynadan bakiyorum y diyorum ne güzel keske bebekli sisise karnim diyorum insallah pazartesiye transverim var bakalim ne olcak insallah tuttar bu sefer bu benim 2 denemem hic bebegim yok 5 yillik evliyim ama cok hamilelik yasadim hepside son buldu 2 defa dis gebelik 1 defa bos gebeleik düsük tüpbebek rhim filmi kürtaj cok kötügünlrdi insallah bu sefer olur diorum cok korkuyorum simdi mikroenjeksiyon yapildi

cok korkuyorum gene basaramiycam diye anne olamassam diye allah herseyin hayirlisini versin ama anne olmak istiyorum insallah burda ki arkaadaslarinda emegi bosa cikmaz allah sizlerinde muradini versin rabbim

frt mrhb benim test günüm 7 aralık. o çok beklenen güne 1 gün kaldı. çok heyecanlıyım içim kıpır kıpır şuan:dance:

yavruum slm inşallah bu sefer o mutlu haberi sana da verirler. ne çok kişi varmış meğer bizler gibi. insanın başına gelince anlıyor. bebek yapmak ne kolay işti hayallerimde oysa.:kedi: ben daha yolun başındayım, benim ilk denemem. 20 aralıkta 1 sene olacak evleneli. inşallah bebeğimizle kutlarım yıldönümümü eşimle bana en güzel hediye olacak inşallah allahım ol derse olacak. sende lütfen umudunu kaybetme..

toplamadan sonra herke4ste karında sıslme olayı oluyormu bu onemlı bırseymıdır benımde toplama ıslemım olacak kısmetse ne zaman bılmıyorum gun vermedı daha dr pzt gunu gun verır herhalde ....olusan bu sıslık transferı etkılermı acaba ?

slm benim transferimde biriyle tanıştım transferden sonra istirahat süresindeydim ona serum takıyorlardı karnında sıvı birikmesi olmuş transferi ertelemişlerdi bir sonraki aya. herkeste olmuyor çok büyük bir sorun değil sanırım

evet yumurta toplama isleminden sonra eve gelince ertesi gün basliyo sislik agri cok korkuyo insan transveri etkiliycek diye bu aci bu agrida bebek nasil rahimde durcak anlamiyorum niye agriyo sanki ya yürürken bile oturuyorumya üstüne ozaman bile tuvalette hele aciyo arkadasim ben sadece benim aciyo saniyodum ama demekki bazi arkadaslarin da agriyomus

denser canim sagol ileklerin icin insallah yarin öyle bi haber alki insallah hamile sindir hayirlisinlan insallah allah muradini verir canim ya ne güzel yüzdün yüzdün bak yazin sonuc ne güzel beklemek en zoru demii allah büyük insallah hamilesindir allah kucaginada almayi nasip etsin canim

benimde şişlik var karnımda ama çok yiyorum ondan mı acaba gaz birikiyor falan. ben doğal tüp yaptığım için ilaç az kullandım tablet hap kullandım 5 gün ve 2 iğne oldum o yüzden anlayamayabilirim sizin şişlikleri. yum. toplamadan sonra ağrım akşama doğru başladı çok şiddetli değildi yürürken kasıklarda ağrıyor. dediğim gibi benden 2 yumurta toplandı sizden daha fazla topluyorlar ağrıyı arttırıyordur herhalde.

Bugün ilk kez hüngür hüngür ağladım. Görümcem gelmişti gelirken yanında testte getirmiş dayanamayıp yaptım ve sonuç negatif çıktı 8. günümdü çoğu kişi silik çizgi görünüyor diyor ama bende yok. hiç hazır değilmişim buna umutlarım tamamiyle gitti 2. nasıl yaptırsam derdine düştüm. 3. günümden sonra hiç ağrım kalmamıştı düştüler herhalde diyorum ama yinede ümidim vardı şimdi perşembe günü kan tahlilim var o zamana kadar test yaptırmayacağım

rabbim hepimizin dualarını makbul ve kabul eylesin inşallah. hakkımızda hayırlrsı ne ise onu versin. Bize verdiği her şerri hayırlı eylesin. annelik gibi kutsal görevi bizlere de nasip eylesin amin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

teste takılma kalbini ferah tut lütfen. çoook hikayeler var çıkmayan çizgilerden doğan bebişler. derin derin nefes al. bende dünden beri umutsuzluk çekiyordum şimdi daha iyi oldum. benim 1 gün kaldı teste. :hulya:

ben bugün katıldım aranıza keşke daha önce üye olsaydım diyorum. çünkü bizim halimizden ancak bizler anlıyoruz. sizlerle paylaşabilmek güzel

zuhale canim sakin üzülme belki testte cikmamistir neler duyyoruz böyle sen icini ferah tut bebegin sana insallah simsiki sarilmistir birakmaz seni insallah canim bakalim ben ne yapcam pazartesi transveim var siki bir bekleyis olucak allah yardimcimiz olsun üzülme yaaa lütfen allah nezaman neyapicagini bilir bizler aglasakta yirtinsakta allah ol demezse yapacak bisey yok keske bizlerin elinde olsa inanki bizimki gibi olanlar birbirimize nasil yardim edredik allah büyük umudumuzu yitirmeyelem olurmu canim

bende yaşadım aynı şeyleri eşim çok kızdı bu yaz eşimin doğum gününde aşılama sonrası kanamam olduğunda yıkılmıştık bu perşembede benim doğum günümdü ve 8. gün testi yaptım az da olsa umutlandım ama gene çok ağladım

justing ne olacak bizim halimiz herşeyimizde benzeşiyor ben 8. günle sınırlı kalmadım birde 10. gündede aldım havamı nasıl üzüldüm anlatamam komşum bugün doğuma gitti bense böyle çizgi peşinde boş hayallerde insanlar çoktan kucağına alıyor bebişini isyan etmemek mümkün olmuyor malesef

merhaba arkadaşlar uzun zaman siteye giremedim.
herkes yol almış.
test sonucu bekleyenler inşallah bebişler gelmiştir.
tedavide olanlar işallah sizlerde güzel sonuçlar alırsınız.
ben yumoşları büyütüyorum.pazartesi veya salı toplanacak.7-8 tane.inşallah güzel geçer.
justing,burp sonuçlarınız pozitif olsun nolur

yumurta toplama işleminde bol şans diliyorum
canım benim allah hepimize en kısa sürede pozitif değeri hayırlısı ile nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…