teşekkür ederim şimdi biraz daha iyiyim umarım herkesin bebişleri olur allah yüzümüzü güldürür.
bende yaşadım aynı şeyleri eşim çok kızdı bu yaz eşimin doğum gününde aşılama sonrası kanamam olduğunda yıkılmıştık bu perşembede benim doğum günümdü ve 8. gün testi yaptım az da olsa umutlandım ama gene çok ağladım
justing ne olacak bizim halimiz herşeyimizde benzeşiyor ben 8. günle sınırlı kalmadım birde 10. gündede aldım havamı nasıl üzüldüm anlatamam komşum bugün doğuma gitti bense böyle çizgi peşinde boş hayallerde insanlar çoktan kucağına alıyor bebişini isyan etmemek mümkün olmuyor malesef
arkadaşlar değerim 776 imiş çok iyi ama ben çok fenayım acayip mide bulantım var 15 aralıktada kaç kese var onları görmeye gidecez rabbim hayırlısını nasip etsin inş. Sizlerede çok dua ediyorum rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda inş.en önemlisi hayırlısı.ama her zaman pozitif düşünmek çok önemli bide benim ilk denememde tuttu ilk kez yaptıracaklara birqaz olsun umut olmak isterim.
canım üzülme hayırlısını iste idrarda çıkmayıp kanda çıkan çok kişi var oları düşün ve pozitif ol ltf eminim sende koskocaman hamileyimmmm diye yazacaksın.
pazar sabahına karın ağrısı ve yoğun adet kanaması ile uyandım ve sonra bilindik ağlama nöbetleri olmadı herzamanki gibi olmadı justing inşallah sen güzel haber verirsin
susshii cnm bende yaptım biliyosun...negatif çıktı..ama dr um dün sırf bunun için beni aradı..idrarda çıkmaz dedi..kanda kesin çıkar dedi..belki çıkıyosada çoğul gebeliklerde çıkıyodur..çünkü o zaman değer daha fazla oluyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?