Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

sağol canım,doktor ilaca hızlı cevap verdiğimi söyledi.yarın sabah kontrolum var duruma göre çatlatma iğnesi yapılcak.hayırlısı.
teste az kaldı.inşallah hamişsindir.

teşekkür ederim şimdi biraz daha iyiyim umarım herkesin bebişleri olur allah yüzümüzü güldürür.

teşekkür ederim şimdi biraz daha iyiyim umarım herkesin bebişleri olur allah yüzümüzü güldürür.

canım üzülme hayırlısını iste idrarda çıkmayıp kanda çıkan çok kişi var oları düşün ve pozitif ol ltf eminim sende koskocaman hamileyimmmm diye yazacaksın.

burp cnm..ben bugün negatifi görünce nedense o beklediğim tepkiyi vermedim.sabah yapmıştım sonra yattım uyudum..ama öğleden sonra dr um aradı..bana daha idrar tahlilinde çıkması için erken dedi..boşuna takılı kalmayın sakın dedi..kan tahlilinde çıkar kesin sonuç dedi..kiminin değeri diğerlerine göre daha düşük oluyo ya..mesela 50 civarı..idrarda çıkmazmış..meğer eşimin içine sinmemiş dr u arayıp sormuş..zaten idrarımı yaptığımda parça parça fitiller geldi..dr umda biliyo benim kafamı takıcaamı beni kendi aradı sırf bunu söylemek için..benim hala çok ümidim yok..ama sende direk ümitsizliğe kapılma cnm..

pazar sabahına karın ağrısı ve yoğun adet kanaması ile uyandım ve sonra bilindik ağlama nöbetleri olmadı herzamanki gibi olmadı justing inşallah sen güzel haber verirsin

arkadaşlar merhaba benim sonucumda negatif şu an o kadar kötüyüm çok ümitliydik olmadı Allah hayırlısını versin inşalllah.

burkasım ayı kimseye yaramadı galiba..burp çok geçmiş olsun ya üzüldüm..nerak ediyodm senin sonuzucunu..hayırlısı olsun..benim de ümidim azaldı ya.. hiç bi şey hissetmiyorum..sadece bağırsaklarım bozuk..o da progesteron jelden galiba..of yaaa...

sevgili burp ve azra çok üzüldüm inanın ki sizlere sizi çok iyi anlayabiliyorum ne zordur şimdi
ben de yaşadım bu üzüntüleri belki hatırlarsınız bebeğimi kalp atışları duyulmadığı için aldırmak zorunda kaldım 4 gün oldu halen kendime gelemedim hem psikolojik hem bedenen
ağlamamak eldemi tabi ki ağlanıyor çok üzülüyor insan ama zamanla geçiyor bu son değil diyorsun
ben 1 düşük yaptım 1 aşılama 1 tüp negatif 2. tüp bebek pozitifti ama 8 haftalıkken kaybettim bebeğimi daha çok yeni ama vazgeçmek yok tamam mı
bana burda sizler moral verdiniz ben de aynılarını söylüyorum allah bize eşimize ailemize sevdiklerimize sağlık huzur versin yeter ki yeniden başlarız zamanı gelince
ben yaşadığım yerde de olamıyorum tedavi hep yollarda geçiyor ömrümüz
allah bundan sonra hepimize kolaylık versin ve sonuçlarımız çok güzel olsun inşallah

değerlerin çok iyi canım ve şanslısın allah tamamına erdirsin.

canım üzülme hayırlısını iste idrarda çıkmayıp kanda çıkan çok kişi var oları düşün ve pozitif ol ltf eminim sende koskocaman hamileyimmmm diye yazacaksın.

umarım öyle olur şimdi tek umudum test ama çıkmazsa 2. Ne zaman nerde ve nasıl yaptıracağız diyede düşünmekten kendimi alamıyorum eşim araştırmış çoğul olmayan gebeliklerde teste çıkmayabiliyor diye ona umut bağladık şimdi bakalım.

arkadaslar cok uzuldum.böle haberleri alınca yıkılıorum.insan kendını herseye hazırlayamıyor.keske uzuntuler ve kayıplar olmasa ama hayatın kanunu bu hep artı gıtmıo sınus dalgası gıbı bı eksı bı artı.benım ruh halımde pek ıyı dııl.bugun 10.ignem.abuk subuk seylere aglıorum.hala adet olmadım ondan heralde.bu yol cok engelli ve mesakkatli bi yol.hepimize dayanma gücü ve sabır versin.ins karsılıgında hediyelerimize kavusuruz er yada gec

pazar sabahına karın ağrısı ve yoğun adet kanaması ile uyandım ve sonra bilindik ağlama nöbetleri olmadı herzamanki gibi olmadı justing inşallah sen güzel haber verirsin

canım ya inan üzüldüm çok...biz birbirimizden güç alıyorduk..şimdi benimde ümitlerim kırıldı..olsun arkadaşım..dünyanın sonu değil bu..hala şansımız var...çok yıpranıyoruz biliyorum ama elimizden başka birşey gelmez..Rabbim izin vermemiş..bende ümitli değilim ama diğerinde olucak buna inanıyorum..

3 gÜn Öncesıne kadar hamıle haberlerıyle Çok sevınmıŞtım ama dÜnden berı negatıf haberlerını duydukÇa...
Azra, burp, eylÜl geÇmıŞ olsun bu haberlerı duyupta ÜzÜlmemek ıÇten deĞıl allah hepımızın yardımcısı olsun ve tÜm ısteyenlere en kısa zamanda evlat versın.

Kızlar moralim çok bozuk çarşamba kan testi yaptıracağım bu sabah idrar testi yaptırdım negatif çıktımafoldumben

ya arkadaslar su idrar dan tahlil yapmayın ya hem kendinizi üzüyosunuz hemde bizi bekleyin sabredin azıcık. lütfen burdan birlikte okumuomuyuz idrarda cıkmayıpta kanda cıkanları.ya hamileyseniz o kücücük bebisleriniz size tutunup buyumeye calısıo sız kendınızle bırlıkte onlarıda uzuyosunuz.stres ten uzuntuden saglıklı insanlar ne oluyo.böyle eziyet etmeyin kendinize moralinizi yüksek tutun

susshii cnm bende yaptım biliyosun...negatif çıktı..ama dr um dün sırf bunun için beni aradı..idrarda çıkmaz dedi..kanda kesin çıkar dedi..belki çıkıyosada çoğul gebeliklerde çıkıyodur..çünkü o zaman değer daha fazla oluyo...

benim yaptırmak hiç aklımda bile yoktu burdan bi arkadaşım yaptırmış o yaptır dedi o yüzden yaptırdım yaptırmaz olaydım moralim bozuldu inşallah çarşamba hayırlı haber alırım ya ne kötü bi durummuş bu:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…