Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

sonunda az kaldı teste beklemesi ne zormuş ya.. heyecan stres hat safhada. dün ağrım vardı bugün geçti ara ara hafif kramp giriyor. yarın sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah hamiş haberleri veririz allahın izniyle. bol şanslar, sevdiklerimizin duaları bizlerle olsun yarın:Saruboceq:

merhaba yarın benim de transfer işlemim yapılacak şimdiden çok heyecanlıyım. transfer edilecek yumurta sayısı size soruluyormu yoksa doktoramı bağlı. ve yumurta dondurmayı düşünen varmı aranızda yardımcı olursanız sevinirim...

esra3858 benimde yarin transverim var 2 tane yerlestircek doktorum 1 tanesinide dondurcagiz ne olur ne olmaz zaten benden 6 tane yumurta toplanmis 3 tutmus doktorum 2 tane yerlestirelim dedi bizde esimle 1 tanesini saklayalim dedik yarin seninde transverin var öylemi allah yardimcimiz olsun ne güzel burdan haberlesiriz yaa off cok heyecanliyim bu 2 denemem ama genede insan heyecanlaniyo anne olmak istee böyle demekki allah yardim etsin bizim gibi lere amin.

transferleriniz hayırlı olsun arkadaşlar...ananas yemeyi unutmayın..birde kabak çekirdeği..bol bolda su için...

Kızlar allah yardımcınız olsun.Stres yapmayın bol bol dua edin.Protein ağırlıklı beslenin.Bol bol su için.Kabızlık için kayısı suyu ve kayısı yiyin.Balık et yiyin...Ve hayırlısıysa olacağına inanın...Olumsuz olursayı boşverin ona olumsuz olcak olursa stres olursunuz...

ananas tutunmayı kolaylaştırıyomuş.. transferden bir gün önce başlayıp günde bir iki dilim yicekmişiz..5 gün kadar devam edilicekmiş..ama daha fazlasınıda yemeyin deniyo..ben bir gün önce başlayıp 5. güne kadar yedim..

kızlarne olur dikkat edin tamam..ama devamlı yatıpta kafanızda kurmak için zaman yaratmayın kendinize..başka şeylerle oyalanın..çok araştırmayın..bunların hepsini ben maalesef yaptım..moralimi bozucak şeyler okudum..yarın test günüm..olmadıysa belkide stres çok yaptığım için olmıcak..çünkü baştan beri tutmayacağına inandım ben..maalesef kafamdan atamadım bu duyguyu..sizler sakın böyle düşünmeyin...

slm esra ve yavruum transferiniz hayırlı olur inşallah, sonucu bebişler olsun rabbim gönlünüze göre versin. opuyorumnanaktan

Kızlar moralim çok bozuk çarşamba kan testi yaptıracağım bu sabah idrar testi yaptırdım negatif çıktımafoldumben

canım bende dün öyleydim gerçi bugünde pek iyi sayılmam ama dün test yaptım negatif çıktı perşembe test günümdü eşim araştırdı bazen çıkmayabiliyormuş veya çoğul gebelik değilse çıkmayabiliyormuş değerler düşük oluyormuş çünkü güzel haberi çarşamba senden alıcaz perşembede umarım benden:ecrin_bebek:

bak ben bu anas olayını bilmiyordum bilseydim yapardım artık ikincisine kısmetse bundan fazla umutlanmıyorumda bu arada esra ve yavrum transferiniz hayırlı olsun siz siz olun gününden önce gebelik testi yaptırmayın moral durumunuz çökebilir

zuhale canim cok agol insallah tutar ben dayanamam test yaparim gibi geliyo ama burda böyle negatif falan denince korktum ne olacaksa gercek test günümde olsun diyorum ama genede merak iste tuttumu acaba tutsunda er yada gec ögreniriz beklemek cok zor 12 gün bekliycem allahim sabir versin

ben kendimi tuttum test yapmadım herkesin kendi kararı. dayanamayıp bir ara yapacaktım ama vazgeçtim yarınki testi bekliycem. tuhaf birşey var tutup tutmadığı konusunda hiçbir his yok içimde fakat tutarsa erkek olacak diye bir his var

herkese iyi akşamlar,tedaviniz güzel geçsin,bebiş getirsin kızlar.

yarın akşam yumuşlar toplanacak,çok heyecanlıyım.belimde ve kasıklarımda ağrı var kramp giriyor.:bbo:

burp ,geçmiş olsun canım,hayırlısı buymuş diyelim.Ben senin pes etmiyeceğini biliyorum.bir iki derken sonunda tuturacaksın,sen çok azimlisin,bunu da başaracaksın.

justing,inşallah senden güzel haber alırız,yavru kuş.

aşılamaları yaptırırken ,tüp bebek yaptırmam ,dayanamam derdim,nasıl da boş konuştum.şimdi ise eşime sürekli olmazsa beklemicem kendimi toparlar toparlamaz tekrar denicem diyorum.inşallah gerek kalmaz ikincisine ,ama çok kırılmak ,pes etmemek için şimdiden kendimi devamına hazırlıyorum.

arkadaslar 10.lucrınımı oldum 2-3 gundur ruh halım cok kotu bugun hele ıyıyce dıbe vurdum.adet olmama gerekıo ve ıgne oluorum oyuzden mı bukadar etkılıo benı bunları yasayan oldumu?bagıra bagıra aglamak ıstıorum.benı ne bukadar altust ettı acaba?

cnm benim değilde bir arkadaşımın da gecikmişti.. ama 14 tane vermiş olmaları gerek sana..14 tane bitmeden adet olursun cnm..arkadaşımında 15 . gün dr a gitti..dr dan geldi adet oldu..çok kafana takma cnm..

meltemcim o batmalar yumoşların çoktur vede büyüyolardır o yüzdendir cnm..ohoh daha iyi..batsınlar demekki baya büyüyolar...

canlarsınız yaaaaaa bu arada arkadaşım justing seni sabırsızlıkla bekliyorum öbür arkadaşlara çok üzüldüm rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…