Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

sağol canım,çok yumurtada korkutuyo beni gerçi 8 taneymiş.e2 de 3000 lerde...
ohss olmak istemiyorum.kontrol altında tutmamız gerek dedi.
ananas alıyım bende deniyim bakalım.
rahim kalınlığı 8 mm olmuş. biraz daha kalınlaşması gerekicek dedi.
doktor jel yazmış.yarın opu sonrası kullanılacak,bir de estoferm var.siz de kullandınız mı.
bana süt içme dedi,ilaçların etkisini azaltırmış.

bildiklerim bu kadar.herkes daha detaylı yazarsa aşamalarını yeni bilgiler öğrenebiliriz.

esracım amin cnm..açıkçası ümitli gitmiyorum..kötü haber kesinleşsin diye gidiyorum sanki..ama inanın Allah bir sabır verdi bana...takmıyorum artık kafama..gerçi geçen hafta takacağım kadar taktım...ama ikincisine bomba gibi başlıcam inşallah....

kızlar yarın test yaptıracaklara bol şans diliyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah emeklerimiz boşa çıkmasın..
bana kimse cevap yazmıyor ama belirtileriniz varmı kızlar benim yok desem yeridir..kendi kendimi dinliyorum ama pek bir belirgin belirtim olmadı sizlerin varmıydı..

justıng bende cok merak edıorum bende yarın bıze sonucu hemen söle.ıns guzel haberler alıcaz hep bırlıkte.yarın doktora gıtceklere bol sans dualarımız sızlerle opuyorumnanaktan

cnm yaa benimde hiç bir belirtim olmadı desem yeri var..iki gün önce sadece kasıklarıma batmalar oldu..arada nadir olarakta oluyo ama çok belirgin bişeyim yok..

ebi saol cnm..ben test yaptıracağım yere uzağım..inegölde oturuyorum..bursaya gidicem test için..o yüzden haber vermem geç olabilir..

canım çok yumurta korkutmasın benim ilk zamanlar 25 lerdeydi toplama günü 13 tane alındı transfer günü ise 2 iyi durumda 2 eh durumdaydı hiç belli olmaz o kimisinin 2 toplanır tutar kimisinin 20 toplanıp tutar gelişime bağlı sen içini ferah tut ve alacak güzel haberi düşün.Bu arada bende jel ve estrofem kullanıyorum ama süt içme diye bir şey demedi doktorum bende iyi gelir diye arada içiyordum aklıma takıldı şimdi bilgisi olan varsa yazabilirmi

güzel haberlerinizi bekliyoruz bende hala belirti yok tutunma kanamasıda olmadı sadece bugün kabız oldum ve düzelmek için çareler arıyorum. Belirti arama o yüzden zaten saatler kaldı öğrenmene güzel uyku çek ve bebeğini düşün:ecrin_bebek:

biliyormusun bende transferden çıktıktan sonra eşime ya bir tane olacak yada hiç olmayacak dedim insan hissediyormu acaba.. yarınki test sonucunda umarım hislerin tutar ve erkek bebeğin olur canım. sabrınada hayran kaldım ben dayanamadım valla gerçi zararını gördüm ama

merhabalar

11 kasımda başlamıştı tedavim

12. gün değerim 197

hamileyim arkadaşlar

rabbim herkesin duasını kabul etsin........ şoktayım........

cok guzel allah hayırlısıyla kucagına almayıda nasıp etsın.justıng ın negatıf haberınden sonra ılac gıbı geldı hayırlı olsun tekrar alkisalkisalkis

merhabalar

11 kasımda başlamıştı tedavim

12. gün değerim 197

hamileyim arkadaşlar

rabbim herkesin duasını kabul etsin........ şoktayım........

Müjdelerrr olsun canim yaaa ...
Gözün aydin .. a.s.
Rabbim sorunsuz 9 ay nasip etsin ..
Yavrunu saglikla , hayirla kucagina alirsin ins.:1hug:

Kacinci tedavindi ? Kac embriyo transfer edilmisti ??
Ve transferden sonra hangi ilaclari kullandin , neler yaptin bilgi verir misin ??

Cok sevindim ...
Darisi bizlere insallahh ...

fatoş canım hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere olsun inşallah.

arkadaşlar merhaba ben yenı katıldım buraya.bende dun sonucumu aldım malesef negatıf çok moralım bozuk.sızınkılerede çok sevındım allah ınşşallah sorunsuz bır hamılelık gecırtır .kaç embrıyo transfer edılmıştı sıze.allah ınş bızlerde nasıp eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…