arkadaşlar merhaba ben yenı katıldım buraya.bende dun sonucumu aldım malesef negatıf çok moralım bozuk.sızınkılerede çok sevındım allah ınşşallah sorunsuz bır hamılelık gecırtır .kaç embrıyo transfer edılmıştı sıze.allah ınş bızlerde nasıp eder.
canım kafana takma ne yapalım kaderimiz böyle bazı şeyleri yaşıyacağız üzülme oldumu canım ne olursun üzülmek çare gelmiyor insana ne yapalım allah yardımcımız olsun maddi manevi
biliyormusun bende transferden çıktıktan sonra eşime ya bir tane olacak yada hiç olmayacak dedim insan hissediyormu acaba.. yarınki test sonucunda umarım hislerin tutar ve erkek bebeğin olur canım. sabrınada hayran kaldım ben dayanamadım valla gerçi zararını gördüm ama
sağol cnm test sonucum negatif çıktı ilk denemem çömezdim daha yani. bir gün olacak ve oğlum olacak benim rüyalarım çıkıyor hep. kızımda olsun yanlış anlaşılmasın yeterki sağlıklı, hayırlı,mutlu bir evlat olsunda erkek kız önemli değil. inşallah senin pozitif olacak allahın izniyle.:Saruboceq:
canım nasıl oldu bilmiyorum ama gayet iyiyim..hiç gözyaşı dökmedim..ben sonuca çabuk alıştırırım kendimi de genelde beni belirsizlikler mahfediyo..bir kuş kadar hafifim şimdi..ölüm yok ya sonunda...
canım çok üzüldüm. rüyalarında gördüğün olacak ve erkek çocuğun olacak yılmadan devam sonunda hepimiz güleceğiz allah yüzümüzü güldürecek seni bugün eşime anlatmıştım umarım hep görüşürüz yılma devam...
canım nasıl oldu bilmiyorum ama gayet iyiyim..hiç gözyaşı dökmedim..ben sonuca çabuk alıştırırım kendimi de genelde beni belirsizlikler mahfediyo..bir kuş kadar hafifim şimdi..ölüm yok ya sonunda...
inşallah canım seninde 2 çalışmalarına başladığın zamanki haberlerini bekliyorum. belirli bişey varmı nezaman en kısa sürede başlanacağı konusunda.
justing, enka ve denser çok çok geçmiş olsun kızlar.. ne diycemi bilemiyorum.. justing in dediği gibi bizler elimizden geleni sonuna kadar yapıyoruz.. bizler, eşimiz ve ailelerimiz hem manevi hemde maddi çok çok yıpranıyoruz bu uğurda emek sarfediyoruz..Rabbim inşallah birgün hepimizin kucaklarını bebişlerle doldursun.. Evlat isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah..
Fatoş hanım bugün birtek senden pozitif sonuç gelmiş..gözün aydın canım..Allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?