Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

enka canım Allah sabır versin bende 5 gün oldu negatif sonuç alalı üzülme diyecem ama kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi bende senin gibiyim canım bana 2 tane transfer ettiler blastokist transferdi o bile tutmadı tabi herşey Allah tan tabi.

üzülme arkadaşım bende ilk denemem negatif 2.bekliyorum ama sıonuç alınca üzüntüden mahvolmuştum.allah yardımcımız olsun geçecek bugunler.bebişlerimizi alıcaz inşaallah bana 3 tane transfer edilmişti.

canım kafana takma ne yapalım kaderimiz böyle bazı şeyleri yaşıyacağız üzülme oldumu canım ne olursun üzülmek çare gelmiyor insana ne yapalım allah yardımcımız olsun maddi manevi

canım kafana takma ne yapalım kaderimiz böyle bazı şeyleri yaşıyacağız üzülme oldumu canım ne olursun üzülmek çare gelmiyor insana ne yapalım allah yardımcımız olsun maddi manevi

canım nasıl oldu bilmiyorum ama gayet iyiyim..hiç gözyaşı dökmedim..ben sonuca çabuk alıştırırım kendimi de genelde beni belirsizlikler mahfediyo..bir kuş kadar hafifim şimdi..ölüm yok ya sonunda...

kızlar slm sonucum maalesef negatif çok üzgünüm ama herşey allahtan. allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin bir daha bir daha deneriz. hayatta ölümden başkası yalan derler ya doğru inanın. sonucu pozitif olan arkadaşlar sizin adınıza çok memnun oldum. allah kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla.
ALLAHIM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE, HAKKIMDA HAYIRLI OLANA GÖNLÜMÜ RAZI EYLE... AMİN :Saruboceq:
Justing üzüldüm senin içinde kendim için olduğu kadar. allah hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah.:Saruboceq:

sağol cnm test sonucum negatif çıktı ilk denemem çömezdim daha yani. bir gün olacak ve oğlum olacak benim rüyalarım çıkıyor hep. kızımda olsun yanlış anlaşılmasın yeterki sağlıklı, hayırlı,mutlu bir evlat olsunda erkek kız önemli değil. inşallah senin pozitif olacak allahın izniyle.:Saruboceq:

canım çok üzüldüm. rüyalarında gördüğün olacak ve erkek çocuğun olacak yılmadan devam sonunda hepimiz güleceğiz allah yüzümüzü güldürecek seni bugün eşime anlatmıştım umarım hep görüşürüz yılma devam...

canım nasıl oldu bilmiyorum ama gayet iyiyim..hiç gözyaşı dökmedim..ben sonuca çabuk alıştırırım kendimi de genelde beni belirsizlikler mahfediyo..bir kuş kadar hafifim şimdi..ölüm yok ya sonunda...

çok güzel söylemişsin canım ölüm yok ya sonunda allah herşeyin en iyisini bilir. bende tahlilden sonra alıştırdım kendimi kötü çıkma ihtimaline. tahlil günü fazla yıkılmam gibi geliyor şimdi hazırlıklıyım herşeye. Allah yüzümüzü güldürecek devam

allah razı olsun cnm. bende eşime anlattım sizleri ben hep gireceğim buraya takipe devam yani opuyorumnanaktan inşallah hep görüşürüz bebek haberlerimizi paylaşırız.

inşallah canım seninde 2 çalışmalarına başladığın zamanki haberlerini bekliyorum. belirli bişey varmı nezaman en kısa sürede başlanacağı konusunda.

cnm allah sabrını veriyor dimi bende eşimin ailemin desteğiyle şimdi daha da rahatladığımı hissediyorum tabi burada kader arkadaşları ile paylaşmakda önemli sonuçta. biz biliyoruz içimizde yanan ateşi. :teselli:

inşallah canım seninde 2 çalışmalarına başladığın zamanki haberlerini bekliyorum. belirli bişey varmı nezaman en kısa sürede başlanacağı konusunda.

ben doğal tüp yaptığım için hemen başlayabilirsin dedi dr. ama ben maddi ve manevi yüzden 2010 eylül startı vermek istiyorum allah izin verirse bu sefer normal tüp deneyeceğim daha fazla ilaç daha fazla bebiş oluyor galiba

hastane konusunuda araştırmam lazım alman hastanesi hakkında iyi şeyler okuyorum bir çok klinik var istanbul da. aracılar sonuçta rabbim ol derse olacak ama doğru yerde olmak da önemli. ben seda sayana çıkan hakan özörneğin hastasıydım fakat görüntü var ses yok yani...:umursamaz:

kızlar yarın görüşürüz eşimle ilgilenmem lazım cokacimcoook yerimseniben
allaha emanet olun embiriyolarınızla

denser cnm.herşeyin hayırlısı..elimizden geleni bizler yaptık..gerisini Allaha bırakmak gerek..bugün dr um ümitli olduklarım bugün tutmadı ümitli olmadıklarım tuttu dedi.....herşey nasip kısmet cnm....

justing, enka ve denser çok çok geçmiş olsun kızlar.. ne diycemi bilemiyorum.. justing in dediği gibi bizler elimizden geleni sonuna kadar yapıyoruz.. bizler, eşimiz ve ailelerimiz hem manevi hemde maddi çok çok yıpranıyoruz bu uğurda emek sarfediyoruz..Rabbim inşallah birgün hepimizin kucaklarını bebişlerle doldursun.. Evlat isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah..
Fatoş hanım bugün birtek senden pozitif sonuç gelmiş..gözün aydın canım..Allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin..

valla kızlar okuyorumda hakikaten herşey nasip kısmet işi ,sonucta kesin olur diye bakılan embriyolar bile tutunamazken yaşı ilerde tek yumurtası olan kişilere tutunuyor embriyoları..o yuzden değişik duygular yaşıyoruz hepimiz benimde sonucum 15 aralık..her iki tarafada alıştırmak lazım kendini..allah sağlıklı sıhhatlı akılfikir sağlığı yerinde cocuklar nasip etsin hepimize inşallah..heralde çokda kasmamakmı gerekiyor nedir,pöfff..bundan sonra iyi haberler almak ve vermek dileği ilee..bu arada dondurulmuşlar ile nezaman başşlıyorlar Allahdan benim galiba dondurulmuş şansım varda onlar ilki gibi kaliteli olmuyomuş sanırım.. herkeze sevgileerrr..

fatoş hayırlı uğurlu olsun inşallah allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin...
sonucu negatif olan arkadaşlar üzülmeyin demiycem çok zor biliorum allah sabır versin ve en kısa zamanda hayırlı hbrler nasip etsin inşallah...
yarın sabah test yapıcam , korkuyorum

mrh yaren allah razı olsun cnm. kendini alıştırmaya çalışsanda şok yaşıyorsun sonucu öğrenince inanması zor geliyor. mucize bekliyorsun. neden diye soruyorsun sürekli embriyo kaliteli ve bende hiç sorun yok neden neden ??? mafoldumben
allah kısmet edecek :Saruboceq: dua edeceğiz isyan etmeyeceğiz lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…