Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

kendimi kötü hissediyorum arkadaşlar. bebeğime olan ümitli yolculuğum son buldu içim acıyor. :çok üzgünüm:

saol canımm

benim ilk tüp bebek tedavimdi. bende sorun yoktu. eşimde morfoloji problemi vardı. 3 embriyo transfer edildi. 3. gün transferiydi.

transferden sonra 3 saat merkezde yattım. sonrada evde 2 gün yemek ve wc dışında hiç kalmadan yattım.. 3 gün hafif hafif ayaklandım. ama genelde yatıyordum.6. günden sonra hiç yatmadım ama yormadımda kendimi.ve ben transferin 3. günü çok fena grip oldum. ilaçta alamadım. günde 4-5 limon yedim... öksürüyordumda.. kesin tutmaz dedim.. ama oldu.......

ilaç olarakta yumurta toplama gününden itibaren sabah akşam günde 2 kez crinone jel, folik asit, aspirin ve claxine kan sulandırıcı iğne kullandım. bende kanda pıhtılaşma var o iğneyi o yüzden kullanıyorum..

ve öyle aman aman belirtilerim olmadı. hatta hiç olmadı desem yeridir. o yüzden belirtilere gerçekten takılmamak lazımmış....

hepinizi öpüyorum......

ben 5 sene 5 ay bekledim....... rabbim bekleyen herkesi görsün. kucaklarını doldursun...

kendimi kötü hissediyorum arkadaşlar. bebeğime olan ümitli yolculuğum son buldu içim acıyor. :çok üzgünüm:

canım üzülmede demek zor ama kendini yıpratma ltf rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak canım bende 7 sene bekledim rabbim en kısa zamanda inş. seninde karnını şenlendirir dualarım size canım.

canım bende çok ümitliydim senn için. hayırlısı böyleymiş teselli edecek söz yok elbet en kısa zamanda rabbim sanada nasip etsin inş.

alman hastanesi çok iyi diyorlar biraz pahalıymış ama benim şimdiki tutmazsa ileride bizde oraya gidelim diyor eşim. ben bursada ve raporla yaptırdım burda tüp bebek merkezi yok gidip geldim ama herşey için değer.

canım üzülme demek çok saçma ama topla kendini 2. deneme için enerji topla başarılı olacaksın sıkma canını allah yardımcımız olsun

canım üzülmede demek zor ama kendini yıpratma ltf rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak canım bende 7 sene bekledim rabbim en kısa zamanda inş. seninde karnını şenlendirir dualarım size canım.

sağol cnm allah razı olsun dualarınıza rabbim hayırlısıyla bebeklerinizi sıcacık kucaklarınıza almayı nasip etsin

okadar cok istiyorum ki bu yola baş koyan anne adaylarının hamiş kalmalarını birtek bizi biz anlarız diye düşünüyorum aynı yoldan devam ediyoruz ..inşallah Allahım dularımızı kabul eder,sağlıklı bebişler kızmet eder o duygudan mahrum bırakmaz bizi..o yuzden olmayanlar ikincide,üçüncüde..tutacak inşallah..benim arkadaşımın 4.de tutmuştu şimdi 2 tane nurtopu gibi oğlu var ,bizede nasip olur inş,insan herşeye alışıyor lütfen fazla üzülmeyin emi..bende hiçbişey hissetmiyorum nedense zaten yeni ohssden kurtuldum ..insan evlat sahibi olmak için neler yapıyor bu uğraşlarımız boşa çıkmasın hepimizin..oyuzden cok canıgönülden istiyorum iyi haberleri..:) (azcıkda gülelim dimii..:))

Canim verdigin bilgiler icin cok ama cok tesekkür ederim ...a.s.

Hamile haberleri alinca o kadar mutlu oluyoruz ki ..
Bilemessin ..

Demek ki nasip olunca nasil olursa olsun geliyormus bebisler ..
Insallah darisi tüm isteyenlerin basina diyorum ..

Bu arada bende de kan pihtilasmasi var ..
Ben de Fraxiparin ( kan civiltici ) igne kullaniyorum ..

Sen bu ignelere adetin ilk günü mü basladin ?
Transferden sonra mi ??

Doktorum transferden sonra baslamam gerektigini söyledii ..
Oysa daha önceki tedavilerimde ( baska merkezde ) hep adetimle birlikte basliyordum ..

Kendine cok iyi bak canim .. Allaha emanet olun .. :CüvCüv:
Dualarinda bizleri de unutmaa .. :gitme:

alman hastanesi çok iyi diyorlar biraz pahalıymış ama benim şimdiki tutmazsa ileride bizde oraya gidelim diyor eşim. ben bursada ve raporla yaptırdım burda tüp bebek merkezi yok gidip geldim ama herşey için değer.

evet cnm bende methini çok duydum. 10 bin hastası olmuş şu ana kadar. grup indirimi diye bir şey duydum doğruluğunu teyit etmedim ama. 2 çift beraber gidince indirim yapıyorlarmış.

korkuyorum 2. ye girdiğimde netice ya aynı olursa diye. kendimi toparlamaya çalışıyorum kendime daha ilk denemen ne oluyo sana kızım bak herkes senin gibi uğraşıyor hemen pes etme diyorum. eşimi düşünüp topluyorum kendimi. onun yanında ağlamamaya çalışıyorum. erkek faktörlü infert. bizim sorunumuz. kendini suçlu hissediyor. bunun için çok hassas. dün neyse ilk günümdü artık sürdürmemeye çalışıyorum onun yanında üzüntümü.evliliğimizi etkileyeceğinden korkuyor galiba. allah seni başımdan eksik etmesin bebeğimizde olmasa olur diyorum ona.

ne çok özele girdim ya bu durum hassaslaştırdı beni

mrh fatoş, tebrik ederim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. ne güzel başarılı anne adayları görmek yüreklendiriyor bu yolda bizleri. duaların için sağol. rabbim annelerin dualarını kabul edermiş
ben merkzd 1 saat yattım evde 2 gün 3. gün dikkat ettim dışarı çıkkarken merkezden merkeze değişiyor mu bu dinlenme süresi merak ettim.
ben transferden sonra dr la tartıştım birde. sinirlerimi yıprattılar :sm_confused: ne hassaslar dimi

kızlar persembe gunu toplama ıslemım olacak saat 10:30 da dua edın

slm allah toplanan yumurtalarının en iyileri olmasını nasip etsin. başarılı şekilde bölünüp rahmine tutunmalarını nasip etsin hayırlısıyla. tedavin pozitif sonuçlanır inşallah

silam;

Canım ben iğneye transferin ilk günü başladım. merkezden geldim hemen iğneyi yaptım.

denser canım dr bana 3 saat dinleneceksin dedi...

başıma yastık bile koymadılar. kıpırdamadan yattım... ordakiler altıma sürgü verdiler wc yide o şekilde hallettik...

ben tedavinin başından sonuna kadar hiç bişeye 1 kere bile sinirlenmedim.. halende öyle.. gerçekten çok rahat bıraktım kendimi. normalde yapı olarak biraz aceleci bi insanım ama çok sakin geçirdim bu süreci....

gittiğim merkezde üf bile diyeceğim bişey yaşamadım.

sushıı umudun u sakın yıtırme umut et....umudsuzluk ımansızlıktırdır dıyorlar emın ol ve savascı ruhndan sakınödün verme rabbım tez zamanda hepımzıın yuzunu guldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…