Müjdelerrr olsun canim yaaa ...
Gözün aydin .. a.s.
Rabbim sorunsuz 9 ay nasip etsin ..
Yavrunu saglikla , hayirla kucagina alirsin ins.:1hug:
Kacinci tedavindi ? Kac embriyo transfer edilmisti ??
Ve transferden sonra hangi ilaclari kullandin , neler yaptin bilgi verir misin ??
Cok sevindim ...
Darisi bizlere insallahh ...
kendimi kötü hissediyorum arkadaşlar. bebeğime olan ümitli yolculuğum son buldu içim acıyor. :çok üzgünüm:
denser cnm.herşeyin hayırlısı..elimizden geleni bizler yaptık..gerisini Allaha bırakmak gerek..bugün dr um ümitli olduklarım bugün tutmadı ümitli olmadıklarım tuttu dedi.....herşey nasip kısmet cnm....
hastane konusunuda araştırmam lazım alman hastanesi hakkında iyi şeyler okuyorum bir çok klinik var istanbul da. aracılar sonuçta rabbim ol derse olacak ama doğru yerde olmak da önemli. ben seda sayana çıkan hakan özörneğin hastasıydım fakat görüntü var ses yok yani...:umursamaz:
kendimi kötü hissediyorum arkadaşlar. bebeğime olan ümitli yolculuğum son buldu içim acıyor. :çok üzgünüm:
canım üzülmede demek zor ama kendini yıpratma ltf rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak canım bende 7 sene bekledim rabbim en kısa zamanda inş. seninde karnını şenlendirir dualarım size canım.
saol canımm
benim ilk tüp bebek tedavimdi. bende sorun yoktu. eşimde morfoloji problemi vardı. 3 embriyo transfer edildi. 3. gün transferiydi.
transferden sonra 3 saat merkezde yattım. sonrada evde 2 gün yemek ve wc dışında hiç kalmadan yattım.. 3 gün hafif hafif ayaklandım. ama genelde yatıyordum.6. günden sonra hiç yatmadım ama yormadımda kendimi.ve ben transferin 3. günü çok fena grip oldum. ilaçta alamadım. günde 4-5 limon yedim... öksürüyordumda.. kesin tutmaz dedim.. ama oldu.......
ilaç olarakta yumurta toplama gününden itibaren sabah akşam günde 2 kez crinone jel, folik asit, aspirin ve claxine kan sulandırıcı iğne kullandım. bende kanda pıhtılaşma var o iğneyi o yüzden kullanıyorum..
ve öyle aman aman belirtilerim olmadı. hatta hiç olmadı desem yeridir. o yüzden belirtilere gerçekten takılmamak lazımmış....
hepinizi öpüyorum......
ben 5 sene 5 ay bekledim....... rabbim bekleyen herkesi görsün. kucaklarını doldursun...
alman hastanesi çok iyi diyorlar biraz pahalıymış ama benim şimdiki tutmazsa ileride bizde oraya gidelim diyor eşim. ben bursada ve raporla yaptırdım burda tüp bebek merkezi yok gidip geldim ama herşey için değer.
saol canımm
benim ilk tüp bebek tedavimdi. bende sorun yoktu. eşimde morfoloji problemi vardı. 3 embriyo transfer edildi. 3. gün transferiydi.
transferden sonra 3 saat merkezde yattım. sonrada evde 2 gün yemek ve wc dışında hiç kalmadan yattım.. 3 gün hafif hafif ayaklandım. ama genelde yatıyordum.6. günden sonra hiç yatmadım ama yormadımda kendimi.ve ben transferin 3. günü çok fena grip oldum. ilaçta alamadım. günde 4-5 limon yedim... öksürüyordumda.. kesin tutmaz dedim.. ama oldu.......
ilaç olarakta yumurta toplama gününden itibaren sabah akşam günde 2 kez crinone jel, folik asit, aspirin ve claxine kan sulandırıcı iğne kullandım. bende kanda pıhtılaşma var o iğneyi o yüzden kullanıyorum..
ve öyle aman aman belirtilerim olmadı. hatta hiç olmadı desem yeridir. o yüzden belirtilere gerçekten takılmamak lazımmış....
hepinizi öpüyorum......
ben 5 sene 5 ay bekledim....... rabbim bekleyen herkesi görsün. kucaklarını doldursun...
kızlar persembe gunu toplama ıslemım olacak saat 10:30 da dua edın
kızlar hastalandımbenneyaptımkimafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?