Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

denser ve sushii arkadaşlar yola devam üzülmeyin diyemiyorum teselli edici bi kelime değil rabbim ol dediğinde olacak rabbim sizinde karnınızı şenlendirsin inş. sizinde güzel haberlerinizi alıcaz en kısa zamanda burdan hayırlısıyla.

ne güzel ben doğru bir seçim yapamadığım için öyle üzgünüm ki transferden sonra evde çok mutlu zaman geçirdim rahattım. beslenmeme de baya bir özen gösterdim. nasip olsaydı tutardı ama uygulanan ilaçların doğrulu ve merkz de destek amacı ile çok önemli
yani doğru yerde olmak çok önemli iç rahatlığı açısından

fatoşçum canım seninde gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inş. banada bide seninki kaç haftalık keseleri gördünmü.

fatoşçum canım seninde gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inş. banada bide seninki kaç haftalık keseleri gördünmü.

mrh cnm sen keselerini gördün mü allaha emanet olsun kızlar bebişleriniz.:CüvCüv::ecrin_bebek:

mrh cnm sen keselerini gördün mü allaha emanet olsun kızlar bebişleriniz.:CüvCüv::ecrin_bebek:

yok canım rabbim izin verirse 15 aralıkta yani 1 hafta var. yüce mevlam en kısa zamanda senide sevinbdirsin inş. isteyen herkesi canımm.

yok canım rabbim izin verirse 15 aralıkta yani 1 hafta var. yüce mevlam en kısa zamanda senide sevinbdirsin inş. isteyen herkesi canımm.

çok güzel bi duygu yaşıyorsun dimi.rabbim daim etsin inşallah. sağlıklı huzurlu mutlu turp gipi nur topu gibi bebeişler versin rabbim. bebek isteyen herkese nasip etsin rabbim. :Saruboceq:

sağol canm üzülmüyorum artık okadar rahatladım hamişleri duyunca yüreklendiriyor bir an sabah sanki hiç olmayacakmış gibi üzüldüm . şu an gerçekten daha iyiyim. sabırsızlanıyorum artık 2. denemeye. daha zaman var ama olacak inşallah umudum var

allahtan bir şey dilerken hep önce hayırlısıysa demişimdir ve hamdolsun hep başıma gelen kötü şeyleri bile hayırlı eyledi hakkımda. bunda da vardır bir hayır.kaydirigubbakcemile5

canım daha çok yeni

dün öğrendim ben. hesaplayıcıya göre daha 4+1

keseyi 10 gün sonra görürmüşüz... öyle dediler ama yarın kan değeri 2 ye katlamışmı diye tekrardan kan vericem.

senin bebişin ne kadarlık canım?

benimde öyle canım o yüzden 1 kat daha dikkat etmem gerekiyor kendini suçlu hissediyor bazen söylicem sözleri çok dikkat ediyorum her zaman yanımda olduğunu biliyorum ama ona belli edemiyorum içimdekileri ben üzülüyorum biliyorumki o benim üzüldüğümü bilse benden daha fazla üzülecek. buarada bu dönemler herkes hassas insan ortak şeyleri paylaşıyor normaldirkaydirigubbakcemile3

benim dr bana ne kadar istiyorsan o kadar kal dedi ben 1 saat sonra dayanamayıp kalktım tuvaletede gitmemde sakınca yok dedi. bursada oturmadığım için 2 saatte eve gidişimiz sürdü. evde dinlendim sadece ağır kaldırma, temizlik yapma ve çarşı pazar gezme dedi bende 2 günden sonra yemeğimide ufak tefek ev işlerinide yaptım ama 8 gün evden dışarı çıkmadım şimdi sonucu bekliyorum herkesin dr farklı şeyler ve ilaçlar veriyor ama en önemlisi allahın istemesi allah hayırlısıysa versin herkese...

test sonucumu aldım bende bugün pozitif :)
hala inanamıorum sanki başkasınınmış gibi gelio :)
allahım sana şükürler olsun,rabbim isteyen herkse en kısa zamanda nasip etsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…