- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
tebrık ederım fatoscum saglıkla kucagına almayıda rabbım nasıp etsın
kızlar hastalandımbenneyaptımkimafoldumben
denser canım dr bana 3 saat dinleneceksin dedi...
başıma yastık bile koymadılar. kıpırdamadan yattım... ordakiler altıma sürgü verdiler wc yide o şekilde hallettik...
ben tedavinin başından sonuna kadar hiç bişeye 1 kere bile sinirlenmedim.. halende öyle.. gerçekten çok rahat bıraktım kendimi. normalde yapı olarak biraz aceleci bi insanım ama çok sakin geçirdim bu süreci....
gittiğim merkezde üf bile diyeceğim bişey yaşamadım.
fatoşçum canım seninde gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inş. banada bide seninki kaç haftalık keseleri gördünmü.
mrh cnm sen keselerini gördün mü allaha emanet olsun kızlar bebişleriniz.:CüvCüv::ecrin_bebek:
yok canım rabbim izin verirse 15 aralıkta yani 1 hafta var. yüce mevlam en kısa zamanda senide sevinbdirsin inş. isteyen herkesi canımm.
fatoşçum canım seninde gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inş. banada bide seninki kaç haftalık keseleri gördünmü.
evet cnm bende methini çok duydum. 10 bin hastası olmuş şu ana kadar. grup indirimi diye bir şey duydum doğruluğunu teyit etmedim ama. 2 çift beraber gidince indirim yapıyorlarmış.
korkuyorum 2. ye girdiğimde netice ya aynı olursa diye. kendimi toparlamaya çalışıyorum kendime daha ilk denemen ne oluyo sana kızım bak herkes senin gibi uğraşıyor hemen pes etme diyorum. eşimi düşünüp topluyorum kendimi. onun yanında ağlamamaya çalışıyorum. erkek faktörlü infert. bizim sorunumuz. kendini suçlu hissediyor. bunun için çok hassas. dün neyse ilk günümdü artık sürdürmemeye çalışıyorum onun yanında üzüntümü.evliliğimizi etkileyeceğinden korkuyor galiba. allah seni başımdan eksik etmesin bebeğimizde olmasa olur diyorum ona.
ne çok özele girdim ya bu durum hassaslaştırdı beni
ya bu ay fazla iyi haberler alamadık üzüldüm. Senin benden 1 gün önceydi test günün herşeyin hayırlısı mahfoldum deme dünyanın sonu değil ikincisinde allah bebişlerinin kucağına verir.kızlar hastalandımbenneyaptımkimafoldumben
denser canım dr bana 3 saat dinleneceksin dedi...
başıma yastık bile koymadılar. kıpırdamadan yattım... ordakiler altıma sürgü verdiler wc yide o şekilde hallettik...
ben tedavinin başından sonuna kadar hiç bişeye 1 kere bile sinirlenmedim.. halende öyle.. gerçekten çok rahat bıraktım kendimi. normalde yapı olarak biraz aceleci bi insanım ama çok sakin geçirdim bu süreci....
gittiğim merkezde üf bile diyeceğim bişey yaşamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?