Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

gözünaydın alkisalkisalkis allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın.arkadaslar buarada bende bugun 1gun gecıkmelı olarak adet oldum yarın doktora gıdıcem.gonal f e baslıcamm

cnm tabiki herşey allahın isteği allahın takdiri ne yapalım hamdolsun diyelim. inşallah senin ve diğer arkadaşların mutlu haberini alacağız test günün ne zamandı?

Arkadaşlar ben sizlere tedavi ücretlerinizi soracağım. paylaşırsanız sevinirim. Doğal tüp 2 bin tutmuştu. Normal tüp bebeği deneyeceğim bu sefer. Fiyatlar, ilaçlar, dikkat etmem gereken (tecrübeleriniz tabiki vardır) ne varsa paylaşırsanız sevinirim. Alman hastanesinde tedavi gören arkadaş var mı?

test sonucumu aldım bende bugün pozitif :)
hala inanamıorum sanki başkasınınmış gibi gelio :)
allahım sana şükürler olsun,rabbim isteyen herkse en kısa zamanda nasip etsin ...

tebrik ederim canım sonunda güzel haber aldık bugün allah yardımcın olsun:CüvCüv:

ben tüp bebeğin 2 çeşit olduğunu bilmiyordum. Üniversiteden rapor aldık biz almasaydık benim doktorum 5 milyar olduğunu söyledi ama rapor alınca ilk aşamada 550 ilaçlar doktorda 1.5 milyar aldı ama transfer zamanı aldığım ilaçları karneme yazdıramadım ayda bir bitiyormuş onlar ücretli oldu jel, bant onlarda 350 falan tuttu başka bişey yok. rapor alabiliyorsan tavsiye ederim ama her yerde kabul etmiyor raporu biz ilk önce bursa acıbademde yaptıracaktık raporumuzuda almıştık ama doktor raporun acıbademde kullanılmadığını söyledi gerçi raporsuz 3.5 milyar olur demişti doktor ilaçlardada yardımcı oluruz demişti ama araştırmalar sonucu şimdiki doktorumda karar kıldık,bursada fiyatlar böyle. alman hastanesinde 10 milyar diye duymuştum ilk aşama ama bilemiyorum doktorla görüşmenede bağlı canım çok konuştum çenem düştü gene:1rolleyes:

arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler :)
bende tedavi masrafları ile ilgili bişi paylaşıyım dedim memorialda tedavi oldum 1900 euro hastane,900 tl gibi ilaçlar,1000 tl gibi de rutin tahliller tuttu eğer rapor alabilirsen 500 euro az ödüosun hastaneye ama heyet raporu istiolaar,gerçi bi arkadaşımın ablası almış rapor

dml1407 gözün aydın canım..inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın bebişini..senin belirtin varmıydı canım.. bende belirtilere takmış durumdayım..
benim tedavimde kızlar istanbul cerrahi hastanesinde oldu.. mikroenjeksiyon tedavisi 2350 dolar+ 1000tl de ilaçlarım tuttu..

kızlar bende geldim aranıza benim haftaya yumurtalarım toplancak cok heycanlıyım allahaım ne olur bu sefer mutlu haberi alıyım dua edin

kızlar benim yarın test günüm heyecanlanmaya başladım galiba kendimde belirti aramaya başladım yine. 8 günü idrar testim negatif çıkmıştı ve kendimi salmıştım şimdi aileler yarın büyük gün dedikçe benide sardı Allahım Yardım Et neolur olsun!...

yaren 58 öncelikle çok teşekkürler rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah.hiç bi belirti yoktu , bende kendimde belirti bekledim hep ama hiç bişi hissetmedim , tabi gerçi herkeste farklıdır belki ama bende bide ohs sendromu oluştu karnım hala şiş su dolu çokta ağrım var , ondanda olabilir belki ama hiç bişi hissetmedim gerçekten.sakın belirti yok die kendinizi hırpalamayın.

merhaba arkadaşlar ben de az önce üye oldum siteye inşallah hayırlı uğurlu olur hepimiz için.Benim de pazartesi yumurtalarım toplandı ve sanırım cuma ya da cumartesi transfer olacak.Benim 3. denemem ilkinde tutmuştu fakat kimyasal gebelik yaşandı.2. deneme dondurulmuş embriyolarla yapıldı ve tutmadı inşallah bunda hayırlı olur sonumuz.Hepimiz birbirimize dua edelim arkadaşlar

arkadaşlar anca toparlayabildim kendimi maalesef negatif sonucum anlamıyorum hala eşimin sperm değerleri düzeldi bende bi sorun yok 18 yumurta toplandı 8 tane döllendi 6 tane 1. kalite sigara içmedim kabız olmadım eşim bana bebek gibi baktı ama yine negatif ben pes ettim artık foruma da girmeyeceğim değerlerimizde sorun yok artık ne zaman nasipse o zaman olsun pozitif sonuç alan arkadaşlar tebrik ederim negatif olan arkadaşlara da sabır diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…