benim dr bana ne kadar istiyorsan o kadar kal dedi ben 1 saat sonra dayanamayıp kalktım tuvaletede gitmemde sakınca yok dedi. bursada oturmadığım için 2 saatte eve gidişimiz sürdü. evde dinlendim sadece ağır kaldırma, temizlik yapma ve çarşı pazar gezme dedi bende 2 günden sonra yemeğimide ufak tefek ev işlerinide yaptım ama 8 gün evden dışarı çıkmadım şimdi sonucu bekliyorum herkesin dr farklı şeyler ve ilaçlar veriyor ama en önemlisi allahın istemesi allah hayırlısıysa versin herkese...
cnm tabiki herşey allahın isteği allahın takdiri ne yapalım hamdolsun diyelim. inşallah senin ve diğer arkadaşların mutlu haberini alacağız test günün ne zamandı?
test sonucumu aldım bende bugün pozitif :)
hala inanamıorum sanki başkasınınmış gibi gelio :)
allahım sana şükürler olsun,rabbim isteyen herkse en kısa zamanda nasip etsin ...
Arkadaşlar ben sizlere tedavi ücretlerinizi soracağım. paylaşırsanız sevinirim. Doğal tüp 2 bin tutmuştu. Normal tüp bebeği deneyeceğim bu sefer. Fiyatlar, ilaçlar, dikkat etmem gereken (tecrübeleriniz tabiki vardır) ne varsa paylaşırsanız sevinirim. Alman hastanesinde tedavi gören arkadaş var mı?
yaren 58 öncelikle çok teşekkürler rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah.hiç bi belirti yoktu , bende kendimde belirti bekledim hep ama hiç bişi hissetmedim , tabi gerçi herkeste farklıdır belki ama bende bide ohs sendromu oluştu karnım hala şiş su dolu çokta ağrım var , ondanda olabilir belki ama hiç bişi hissetmedim gerçekten.sakın belirti yok die kendinizi hırpalamayın.dml1407 gözün aydın canım..inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın bebişini..senin belirtin varmıydı canım.. bende belirtilere takmış durumdayım..
benim tedavimde kızlar istanbul cerrahi hastanesinde oldu.. mikroenjeksiyon tedavisi 2350 dolar+ 1000tl de ilaçlarım tuttu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?