geçmiş olsun canım , acısını bilirim ben bu işlemi 5 yıl önce eski tipbir teknolojiyle yaptırdım ama bilmiyordum dr uma gösterdiğimde nerde ne zaman çektirdin bunu anestezisiz nasıl dayandın diyerek beni tebrik etmişti.çok dayanabildiğim söylenemez tansiyonum 3 lere kadar düşmüş ve acıdan bayılmıştım . İnşallah sonucun iyidir.
merhaba cannur , yanlış hatırlamıyorsam 8 yıldır bebek istiyorsun ve bu ilk denemen olacak.biraz kendinden bahsedermisin kaç yaşındasın ? problem belli mi ve de neden bunca sene bekledin tedavi için
arkadaslar merhaba,
2 dusuk yaptım kendılıgınden kalmıstım
ama sonra hamıle kalamadım 15 ay sonra tup bebek dednedık temmuzda tutmadı
sımdı tekrra denemek ıstıyoruz merkez konusunda kafam kocaman bır kazan haline geldı karar veremıyoruz
ılkını medıcalprakta temmuzda denedım merkezden genel anlamda memnun kaldm tutmadıgındanmıdır nedır ıkıcıyıde orda denemek ıstemıyorum
memorıal ıstıyorum ama maddı anlamda sarsacak yınede katlanalım dıyoruz bıde tutmazsa borc odemek daha zor oluyor
umut tup bebek dusundum dr u erkek o yuzden gıdemem
raporumuzda yok 3 yılı doldurmadık henuz
yanı duurm karma karısık ben vakıt kaybetmeden kasımda deneyelım dıyorum
bılemıyorum
Allahım bu yollarda yormasın kımselerı
merhaba bende kasımda ilk tüp bebek denememi yaptıracağım.Çikolata kistinden dolayı laparaskopi oldum eşimde morfoloji ve hareket sorunu var umarım herkesin tedavisi olumlu sonuçlanır.gerçekten zor ve yıpratıcı bir süreç
arkadaşlar acaba tüp bebek öncesinde neler yapıyorsunuz nasıl besleniyorsunuz.doktorumuz eşimle bana incir,ceviz badem kuru üzüm ve çekirdek yememizi önerdi.neler yaptığınızı paylaşırsanız güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?