Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

dml1407 cook tebrik ederim canımm Allah tamamına erdirsin,şu ohssdende cabucak kurtulmanı dilerim benim transferin 4.günü kendiliğinden düzelme oldu çok şükür..heralde haftasonu bende bir idrar testi yapıcam gibi:))) maksat moral bozmak:)))))))

alkisalkisalkis böyle guzel haberlerle ınsan umut doluyo.saglıklı bı hamılelık gecırırsın ıns canım :CüvCüv: bende bugun gonal f e basladım.3gunluk doz belırlendı.ama bu ıgne benım cok canımı yaktı zor gırdı lucrıne gore ucu kalınmı anlamadım ama resmen agladım.adetlıyken cılt hassasıyetı artıyo ve sıkılık kaybı oluyo onlamı ılgılı böle bısey yasayan varmı?

selam arkadaşlar,sabah transferim yapıldı,test günüm 21 aralık.
2gün transferi,3 tane..dinleniyorum.
sizlerede sağlıklı bebişler diliyorum.

kimler hamiş,kimler değil liste varmı

Cnm ben dün giremedim buraya. Bilgiler için sağol. benim ilaçsız tüp tü yeni yöntemlerdenmiş. doğal yumurtalarla deniyorlar. ilaç az kullanılıyor. 16 tane yumurta rezevim vardı. 5 gün femera 2 tanede gün aşırı 150 lik merional iğne kullandılar. 2 yumurta toplandı 1 tanesi döllenmedi maalesef. 1 600 hastane 190 da ilaçlar tuttu. tedavi öncesi hormon testi 1 tane ve ultrason 120 tl aslında ben eczaneye kalan femera ilacın 10 tanesini iade ettim. 20 tane var kutuda 10 tane kullanıyorsun gerisi kalıyor 230 tl tutarı ilacın. eczn anlaşmalı hastane ile 210 tl alıyor bende iade ettim kalanı 100 tl geri aldım. aklımızı kullanmamız lazım dimi. masraf çok:sm_confused:

Son düzenleme:

cnm inşallah hayırlı haberlerini okurum daha girmemişsin heyecanla bekliyorum güzel haberi:Saruboceq:

selam arkadaşlar,sabah transferim yapıldı,test günüm 21 aralık.
2gün transferi,3 tane..dinleniyorum.
sizlerede sağlıklı bebişler diliyorum.

kimler hamiş,kimler değil liste varmı

merhaba inşallah hayırlı sonuçlar alırsın. rabbim karınlarımızı bebeklerle doldurur inşallah.:Saruboceq:

cnm unuttum yazmayı ben rapor alamıyorum 3 sene evli olmak şart benim .1 senem 20 aralıkta. devlet ne garip kurallar koyuyor di mi? hem 3 çocuk yapın diyor hemde zorlaştırıyor:sm_confused:

kızlar bende geldim aranıza benim haftaya yumurtalarım toplancak cok heycanlıyım allahaım ne olur bu sefer mutlu haberi alıyım dua edin

mrh hoşgeldin.a.s hayırlı ve uğurla dolu olsun tedavin. inşallah rabbim dualarını herkesin dualarını kabul eder.

slm üzüldüm bende çok kötü hissetmiştim yolun başında olmama ramen. bende kendime çok dikkat ettim sigarayı bıraktık eşimle. çay kahve içmedim sütler etler o biçim yani ama sonuç negatif. rabbim zamanı var diyor... sende ltf kendini toparlamaya çalış.:teselli:
sonunda bizlere de nasip edecek rabbim umudunu yitirme vazgeçme..
çünkü vazgeçmek geçici bir sorun için kalıcı bir çözüm olur sonra hadi dua edelim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: tek çaremiz

zuhal seni merak ediyorum cnm çok heyecanlandım yaa inşallah güzel haberlerle girersin siteye

hastane isimleri ve tedavi ücretlerini yazan arkadaşlara teşekkür ederim

arkadaslar yeniler hos geldınız.zuhale nerdesın nıye bızede haber vermıosun.arkadaslar lutfen moralınızı bozmayın.bu sıra ısı demekkı sıramız gelmemıs oluyo.ya nasıp deyıp sabredıp yola devam edıcez.ve sonunda mukafatımız olan bebıslerımızı kucagımıza alıcaz ıns.buarada dun yazdıgım gıbı hala canım yanıo ıgnelerde.adetlı olmayla mı alakalı.cıddı canım yanıo neden?bılen varmı?

kızlar moralim bozuk test sonucumda değer çok düşük çıktı doktoruma faks çektim sonrada telle görüştük hamile değilsin demiyor hamilesin de demiyor. 2 gün sonra tekrar test istedi değeri katlayacakmı diye eğer katlamazsa dış gebelik veya kimyasal gebelik acayip durumdayım hiç ağlamadım ama karışık o yüzden canım hiç bişey yapmak istemedi öğrendikten sonra gezdim hava aldım biraz o iyi geldi herhalde...

cnm inşallah değerin artar hamile olursun. iyisini düşün iyi sonuç gelsin negatif çıkmasından daha iyi değil mi. hala şansın var cnm inşallah dualarımız seninle. rabbim yüzünü güldürsün karnını şenlendirsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bence onunla alaksı yoktur belki damara geliyordur kan testi yapıyormusun iğne yaparken benim bazen zor giriyordu hemşire onu yapmamı tavsiye etti

yarında hastanede yaptırmak istiyorum burdan bi arkadaşım vardı o da aynı doktordaydı o hastanede yaptırdı 54 bugün aldık test sonuçlarımızı ikimizde onun için çok sevindim bide orda şansımı deneyeyim diyorum alıştım iğneye artık o kadar korkuyordum ki

5 çıktı değer bu nasıl katlayacak ne kadar düşük

cnm allah nasip kısmet ettiyse gör bak nasıl katlar o. hiç üzme kendini. herşey rabbimden 2 gün daha kaldı sonucuna bu süreyi huzurlu geçir cnm. tabi bize söylemesi kolay ama birbirimize destek için burdayız kalbini ferah tut. allaha emanet olun cnm.

canım moralını bozma guzel dusun guzel olsun.ıns hayırlı haberı senden de alıcaz sıkma canını.bu kan testı ne nasıl yapılıo.gecen bı damar geldı ıgneden sona azıcık kanamıstı bana kımse bısey sölemedı bana da ögretsene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…