ben tüp bebeğin 2 çeşit olduğunu bilmiyordum. Üniversiteden rapor aldık biz almasaydık benim doktorum 5 milyar olduğunu söyledi ama rapor alınca ilk aşamada 550 ilaçlar doktorda 1.5 milyar aldı ama transfer zamanı aldığım ilaçları karneme yazdıramadım ayda bir bitiyormuş onlar ücretli oldu jel, bant onlarda 350 falan tuttu başka bişey yok. rapor alabiliyorsan tavsiye ederim ama her yerde kabul etmiyor raporu biz ilk önce bursa acıbademde yaptıracaktık raporumuzuda almıştık ama doktor raporun acıbademde kullanılmadığını söyledi gerçi raporsuz 3.5 milyar olur demişti doktor ilaçlardada yardımcı oluruz demişti ama araştırmalar sonucu şimdiki doktorumda karar kıldık,bursada fiyatlar böyle. alman hastanesinde 10 milyar diye duymuştum ilk aşama ama bilemiyorum doktorla görüşmenede bağlı canım çok konuştum çenem düştü gene:1rolleyes:
kızlar benim yarın test günüm heyecanlanmaya başladım galiba kendimde belirti aramaya başladım yine. 8 günü idrar testim negatif çıkmıştı ve kendimi salmıştım şimdi aileler yarın büyük gün dedikçe benide sardı Allahım Yardım Et neolur olsun!...
selam arkadaşlar,sabah transferim yapıldı,test günüm 21 aralık.
2gün transferi,3 tane..dinleniyorum.
sizlerede sağlıklı bebişler diliyorum.
kimler hamiş,kimler değil liste varmı
ben tüp bebeğin 2 çeşit olduğunu bilmiyordum. Üniversiteden rapor aldık biz almasaydık benim doktorum 5 milyar olduğunu söyledi ama rapor alınca ilk aşamada 550 ilaçlar doktorda 1.5 milyar aldı ama transfer zamanı aldığım ilaçları karneme yazdıramadım ayda bir bitiyormuş onlar ücretli oldu jel, bant onlarda 350 falan tuttu başka bişey yok. rapor alabiliyorsan tavsiye ederim ama her yerde kabul etmiyor raporu biz ilk önce bursa acıbademde yaptıracaktık raporumuzuda almıştık ama doktor raporun acıbademde kullanılmadığını söyledi gerçi raporsuz 3.5 milyar olur demişti doktor ilaçlardada yardımcı oluruz demişti ama araştırmalar sonucu şimdiki doktorumda karar kıldık,bursada fiyatlar böyle. alman hastanesinde 10 milyar diye duymuştum ilk aşama ama bilemiyorum doktorla görüşmenede bağlı canım çok konuştum çenem düştü gene:1rolleyes:
kızlar bende geldim aranıza benim haftaya yumurtalarım toplancak cok heycanlıyım allahaım ne olur bu sefer mutlu haberi alıyım dua edin
arkadaşlar anca toparlayabildim kendimi maalesef negatif sonucum anlamıyorum hala eşimin sperm değerleri düzeldi bende bi sorun yok 18 yumurta toplandı 8 tane döllendi 6 tane 1. kalite sigara içmedim kabız olmadım eşim bana bebek gibi baktı ama yine negatif ben pes ettim artık foruma da girmeyeceğim değerlerimizde sorun yok artık ne zaman nasipse o zaman olsun pozitif sonuç alan arkadaşlar tebrik ederim negatif olan arkadaşlara da sabır diliyorum
kızlar moralim bozuk test sonucumda değer çok düşük çıktı doktoruma faks çektim sonrada telle görüştük hamile değilsin demiyor hamilesin de demiyor. 2 gün sonra tekrar test istedi değeri katlayacakmı diye eğer katlamazsa dış gebelik veya kimyasal gebelik acayip durumdayım hiç ağlamadım ama karışık o yüzden canım hiç bişey yapmak istemedi öğrendikten sonra gezdim hava aldım biraz o iyi geldi herhalde...
zuhale kaç çıktı değerin ki?
arkadaslar yeniler hos geldınız.zuhale nerdesın nıye bızede haber vermıosun.arkadaslar lutfen moralınızı bozmayın.bu sıra ısı demekkı sıramız gelmemıs oluyo.ya nasıp deyıp sabredıp yola devam edıcez.ve sonunda mukafatımız olan bebıslerımızı kucagımıza alıcaz ıns.buarada dun yazdıgım gıbı hala canım yanıo ıgnelerde.adetlı olmayla mı alakalı.cıddı canım yanıo neden?bılen varmı?
5 çıktı değer bu nasıl katlayacak ne kadar düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?