Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

canım iğneyi batırdığında biraz geri çekiyorsun şırınganın tepesini kan geliyorsa damara denk gelmiştir oraya vurmuyorsun çekip başka yere batırıyorsun biraz ilaç kanlanıyor ama farketmiyormuş ikinci yere vuruyorsun. ben sağ tarafa vurduğumda acımıyor ve damara denk gelmiyordu sol tarafımda hep damara denk getiriyor ve acıyordu bende hep sağa vurdum gibi bişey. iğneyi batırdığım zaman ucu girip gitmediği veya zor gittiği zamanlarda oluyordu o zaman çekip başka yeri deniyordum tabi acıması bundanmı kaynaklanır bilemiyorum istersen doktorunada bi sor aklında kalmasın

ben bunu bılmıodum sagol canım ya.pekı damara geldıgınde bısey olmaz dımı ılacın etkısıne falan.ben yınede ılac hemsıresıne bı sorayım en ıyısı cok tesekkur ederım dedıgım gıbı sen canını sıkma belkı bebısler bıraz zor tutunuodur.onları da uzme moralını ıyı tut guclu ol kı senden guc alsınlar ok?

morelini bozma zuhalçim herşey allahatan dua et bizde birgün kavuşcaz bebişlerimiize inşallah beni haftaya yumurtalarım toplancak cok korkuyom cok agrılı oluyomu kızlar cok gerildim ben :1no2:

günaydın arkdaşlar kafanı hiç takma ne olursun yükselebilirde düşebilirde öyle bir şey olursa kafanı asla takma ne olursun tamammı bak benim değeirim 11 çıkmıştı doktor ikiye katlanması gerikiyor dedi
ama malesef benimolmadı ama asla umudunu yetirme ne olursun ve kızlarşimdi ben bir doktora gidicem ben sonucumu alim sizide yönlendircem bu doktor bitkisel ilaç veriyor benim tanıdğım çok insan ona gitti ve sonucu buldular bir ay içinde şimdi bende gidicem inşallah yakında ve ismi muhammet nazar bakırköyde muaynesi var tamam canlar kendinizi sıkmayın bana vesile oldular inşallah bende hepinize vesile olacağım sizler bizim asıl dostlarımsınız çünkü derdimi anlayan tek insanlar görüşmek üzere:)

arkadaslar bısey sorabılırmıyım?acaba ılac dozu ayarlamak ıcın gıdıoruz ya her seferınde ultrasonla muayene yapılıomu?ya benım canım cok acıdı sol yumurtalıgımı net gormek ıcın hemsıre karnıma bastırdı.yıne öle olurmu?

morelini bozma zuhalçim herşey allahatan dua et bizde birgün kavuşcaz bebişlerimiize inşallah beni haftaya yumurtalarım toplancak cok korkuyom cok agrılı oluyomu kızlar cok gerildim ben :1no2:

sağol canım umarım olur. yumurta toplama işlemi uyutarak yapıldı benim hiç bişey hissetmedim ama uyandığımda istifralarım ve kasık ağrım vardı doktor narkoz dokundu galiba dedi kasık ağrısı içide ağrı kesici iğne yapıldı 3 saate ağrılarım azaldı hiç gerilme sonunda olacak bebeğini düşün ve unut acıları

arkadaşım her gidişte muayene etmek zorunda yumurtaların gelişimini görmek için yoksa yumurtalar fazla veya az büyüyebilir buda bebişin olmasını etkiler ama hemşire benim karnıma hiç bastırmadı söyle istersen acıdığını ama nelere katlanıcaz o yüzden biraz acısına dayanıp sabredicez herşey bebişler için

evet öle yapmam dedıgın seylerı yapıp katlanıosun.benım acı esıgım cok dusuk ıkı gundur ıgne vurulup aglıorum.ama yapıcak b ısey yok sabırrrr

Bana da katlamayacak gibi geliyor katlamazsa hamile değilsin oluyor dimi? Peki ondan sonraki aşamalar ne oluyor?
Bu doktor sayesinde senin güzel umutlu haberlerini alırız inşallah .

evet öle yapmam dedıgın seylerı yapıp katlanıosun.benım acı esıgım cok dusuk ıkı gundur ıgne vurulup aglıorum.ama yapıcak b ısey yok sabırrrr

canım niye ağlıyorsun sıkma canını kendine bişeyler bul onlarla ilgilen moralini yüksek tut böyle başlarsan hep böyle devam eder. şimdi toparlan iyi olacak, acımayacak deyip allaha dua et. bebişlerini düşün bak hiç bişey kalmayacak. ya ben ne yapayım katlaması bile çok zor ama umut işte...

zuhalcim denk gelemedik birbirimize. 2. testin yarın dimi cnm içini ferah tut umutlarını yitirme sonuna kadar inşallah hayırlı haberlerini okuruz allaha emanet ol canım.

zuhal canım senını yarın test gunun allah yardımcın olsun.bende kan testı falan vercem.kendıne ıyı bak.bızı habersız bırakma opuyorumnanaktan

zuhalcim tamda sınırda çıkmış değerin yahuu eğer katlanırsa ki öyle umuyorum baya nazlı bişey gelecek size desene:))) iyi haberlerini bekliyoruz canım beimde büyük gün yaklaşıyor anya konya belli olacak :)))

çok zor be kızlar bu değer çok düşük belki ilaçların yüzündende bu değer çıkabiliyormuş yarını bekliyorum ama hiç ümitli değilim sağolun desteğiniz için burda konuşmak insana iyi geliyor herkesle konuşamıyorsun herşeyi soramıyorsun yarın umarım güzel haber alırım Allah herkesin gönlüne göre versin.

Ben çok kötüyüm sürekli ağlıyorum değerler 2 ye katlanmış ama doktorum geç tutunmuş ondan bu kadar değer düşük ama dayanamayıp düşedebilir dedi pazartesi tekrar test istedi beni bu muallak allak bullak etti pazartesi düşer yada sabit kalırsa gelişmiyor demek yükselirsede yine tahlil yine tahlil kesin bişey olsa tam oldu yada olmadı diye yoluma bakıcam ama böyle sürekli düşünmek beni kahrediyor

kızlar beklemedeyim daha test gününe çok var.
sizlere kolaylık diliyorum,inşallah hep birlikte hamiş sayfasına geçeriz.

cnm ltf ağlama rabbim hayırlısı ne ise onu versin dua edelim cnm yaa.. belirsizlikler insanı yıpratıyor tabi ama her işte bir hayır arayalım zuhalcim. hayırlısıyla sağlıklı, mutlu bir bebeğin olur inşallah tutunur hayırlısıyla. :Saruboceq:
Rabbim bizim için hayırlı olanı bilendir.:teselli:
Allaha emanet olsun bebeğin cnm.:Saruboceq:

zuhalecim sonuçta hamile kalabiliyormuşsun o yöndende bak olayaa ,kendini yıpratma ltf,ne güzel ikiye katlanmış işte normal hamileliktede biliyorsun geç döllenme olabiliyor biizm bebişlerinde rahime girdikleri an normal gebelikten farkı olmadığı için için gönlün rahat olsun ,tutmazsada hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz hiçbirimizin yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…