canım moralını bozma guzel dusun guzel olsun.ıns hayırlı haberı senden de alıcaz sıkma canını.bu kan testı ne nasıl yapılıo.gecen bı damar geldı ıgneden sona azıcık kanamıstı bana kımse bısey sölemedı bana da ögretsene
morelini bozma zuhalçim herşey allahatan dua et bizde birgün kavuşcaz bebişlerimiize inşallah beni haftaya yumurtalarım toplancak cok korkuyom cok agrılı oluyomu kızlar cok gerildim ben :1no2:
arkadaslar bısey sorabılırmıyım?acaba ılac dozu ayarlamak ıcın gıdıoruz ya her seferınde ultrasonla muayene yapılıomu?ya benım canım cok acıdı sol yumurtalıgımı net gormek ıcın hemsıre karnıma bastırdı.yıne öle olurmu?
günaydın arkdaşlar kafanı hiç takma ne olursun yükselebilirde düşebilirde öyle bir şey olursa kafanı asla takma ne olursun tamammı bak benim değeirim 11 çıkmıştı doktor ikiye katlanması gerikiyor dedi
ama malesef benimolmadı ama asla umudunu yetirme ne olursun ve kızlarşimdi ben bir doktora gidicem ben sonucumu alim sizide yönlendircem bu doktor bitkisel ilaç veriyor benim tanıdğım çok insan ona gitti ve sonucu buldular bir ay içinde şimdi bende gidicem inşallah yakında ve ismi muhammet nazar bakırköyde muaynesi var tamam canlar kendinizi sıkmayın bana vesile oldular inşallah bende hepinize vesile olacağım sizler bizim asıl dostlarımsınız çünkü derdimi anlayan tek insanlar görüşmek üzere:)
evet öle yapmam dedıgın seylerı yapıp katlanıosun.benım acı esıgım cok dusuk ıkı gundur ıgne vurulup aglıorum.ama yapıcak b ısey yok sabırrrr
Ben çok kötüyüm sürekli ağlıyorum değerler 2 ye katlanmış ama doktorum geç tutunmuş ondan bu kadar değer düşük ama dayanamayıp düşedebilir dedi pazartesi tekrar test istedi beni bu muallak allak bullak etti pazartesi düşer yada sabit kalırsa gelişmiyor demek yükselirsede yine tahlil yine tahlil kesin bişey olsa tam oldu yada olmadı diye yoluma bakıcam ama böyle sürekli düşünmek beni kahrediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?