zuhalecim sonuçta hamile kalabiliyormuşsun o yöndende bak olayaa ,kendini yıpratma ltf,ne güzel ikiye katlanmış işte normal hamileliktede biliyorsun geç döllenme olabiliyor biizm bebişlerinde rahime girdikleri an normal gebelikten farkı olmadığı için için gönlün rahat olsun ,tutmazsada hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz hiçbirimizin yok...
cnm ltf ağlama rabbim hayırlısı ne ise onu versin dua edelim cnm yaa.. belirsizlikler insanı yıpratıyor tabi ama her işte bir hayır arayalım zuhalcim. hayırlısıyla sağlıklı, mutlu bir bebeğin olur inşallah tutunur hayırlısıyla. :Saruboceq:
Rabbim bizim için hayırlı olanı bilendir.:teselli:
Allaha emanet olsun bebeğin cnm.:Saruboceq:
evet belirsizlik doktor bile böyle durumlar çok nadir görünüyor dedi oda bende bakalım pazartesiye kadar duracakmı sonrada başka günler testlere devam normal seviyeye çıkana kadar allah hepimize yardımcı olsun sabır versin böyle bi durumda çok gerekiyor sabır. sen ne yaptın, araştırıyormusun yoksa kararınızı verdiniz mi?[/QUOTE
Allah yardımcınız olsun canım inşallah ufaklık tutunur. Allah sabır ihsan eylesin ailecek. Ya tutacak senin inatçı bebişin gör bak. Ne nazlıymış di mi? Kız olacak galiba hı?? a.s
Dualarımız seninle cnm. Allah hayırlısıyla bebeğini anasına babasına bağışlasın.:Saruboceq::Saruboceq:
Ben de araştırmalara devam işte..
Alman hast. ekibi Umut Tüp bebekle aynıymış. Bahçecinin ekibiymiş. O yüzden Umut tüp diye düşünüyorum değişiklik olmazsa. Hem fiyatı da daha ucuz. 5.000 TL cvarı. Ama daha zaman var. Hayırlısı olsun. Ben şimdi alternatif tıbba yöneldim. 2. denemeye kadar her yol mubahtır di mi? a.s
Çakşır otu suyu aldım. Tibet Sakızı aldım :dance:
Arı sütü polen bal karışımına zencefil, ginseng (adamotu) kökü, ısırganotu, nane, mate, karabiber, hardal tohumu, 40 gr. dövülmüş çamfıstığı karışımı ile macun yaptım. Sabah akşam 1' er çay kaşığı eşime yedireceğim. Bitki karışımı aslında çay. Marketten aldım poşetini boşaltıp kullandım. (Doğa Phyto Active Erkeklere Özel)
Bir de vitaminler varmış kızlar kullanıyor. Çinko, E vit. Klomen diye bir ilaç var oda sperm sayısını ve kalitesini artırmak için. Koçak Farma nın ilacı. Netten içeriğini okudum. Eşim içecek bu yazdıklarımı. :roflol: Artık bebek için allah sonumuzu hayır getire...
Ama ilaçlar konusunda bir üroloğa danışmak istiyorum. (Klomen için)
zuhale hiç öle düşünme hayatım nerde yanlış yapmadın olayına girersen işin içinden cıkamazsın..bende başlarda çok yıprattım kendimi nisanda bir dış gebelik yaşadım ondan beri habire hastanelerdeyim ,sonrada bu tedaviye karar verdim,bu sürec insanı dahada olgunlaştırıyormuş..bakış acısını değiştiriyor ..eski ben olsaydım şimdiye kadar çoktaaaaaaann kan testi bile yaptırmıştım şimdi heralde kan testini bekleyeceğim dün hemşire 11.günde kanda cıkar dedi yapalım gelinde testi dedi bende azıcık heyecanlandım :)) sonuçtan korkuyorum galibaaaaaaa,salı sabahı kan vereceğim..ona karar verdim.
zuhal kendını hırpalama ben demıstım ya ıcındeyseler tutunmaya calısıosalar dıye.allah nelere kadir.onlara ömür bicilmisse gec tutunsalarda büyürler kendıne telkınde bulun üzme ltfn kendını opuyorumnanaktan
canım klomene dikkat diyorum. çünkü ilerde testis kanserine sebep olabiliyor. üstelik herkese de yaramıyor. eşim bir ay kullandı. değerleri 2 milyondan sayılamayacak kadar aza geriledi. yarayanı da bu toppikte duymadım. çakşır otu direk hormondur. eşinin hormonlarında sorun yoksa oynayıp bence boşuna bozma. bitkileri de iyice araştır derim. ben yaptım sen yapma demek istiyorum canım. aman aman dikkat.
Mrhb Nurdost. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Dikkate alacağım. Araştıracağım Dr. da gideceğiz.
Çakşırı zaten kullanamayacağız 1 Lt den sonra. Dün akşam başladık. Berbat kokuyor, eşim mecburen içeceğim diyor ama ben kıyamayacağım ona. Elimizdeki bitsin almayacağım. Keçi boynuzu kürüne başlayacağız. Proxeed plus diye bir toz karışım da var fakat çok pahalı. 1 aylık kullanımı 210 TL. 6 ay kullanılıyor.
zuhalecim çok sevindim yaaaa dedim ya nazlanıyooooooo :)))) hadi ozaman mutlaka haberdar et iyi haberlerini bekliyoruz..resmen hamiş haberleri umut oluyorr...
bende bu sabah idrar testi yaptım 11.günümdeyim 2.çizgiyi silik biçimde gördüm:) ..doktoru aradım hem bişey soracaktım hemde aradan çıtlatayım dedim bana öyle şeyler yapma yarın kan sonucundan sonra konuşalım dedi ,kursağımda kaldı yaniii.... Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?