Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

doğru ama insan kendinde bişeyler arıyor acaba nerde yanlış yaptım neyi yapmadım ne eksik kaldı çok araştırıyorum neler gerekli hepsini yapmaya çalışıyorum ama bazı yapmadıklarımı görünce bunu yapmamıştım ondanmı tutmuyor benim yüzümdenmi diyorum ve başlıyorum ağlamaya. sen ne yaptın test uygulayacağım diyordun. ben uygulama derim ben uyguladım 8 gün ve o günden sonra hiç moralim düzelmedi hep ağlıyordum çıkmasza hüsran oluyor 12 gün sabah yap çok merak ediyorsan ama erken yapma derim ben...

evet belirsizlik doktor bile böyle durumlar çok nadir görünüyor dedi oda bende bakalım pazartesiye kadar duracakmı sonrada başka günler testlere devam normal seviyeye çıkana kadar allah hepimize yardımcı olsun sabır versin böyle bi durumda çok gerekiyor sabır. sen ne yaptın, araştırıyormusun yoksa kararınızı verdiniz mi?

canım klomene dikkat diyorum. çünkü ilerde testis kanserine sebep olabiliyor. üstelik herkese de yaramıyor. eşim bir ay kullandı. değerleri 2 milyondan sayılamayacak kadar aza geriledi. yarayanı da bu toppikte duymadım. çakşır otu direk hormondur. eşinin hormonlarında sorun yoksa oynayıp bence boşuna bozma. bitkileri de iyice araştır derim. ben yaptım sen yapma demek istiyorum canım. aman aman dikkat.

zuhale hiç öle düşünme hayatım nerde yanlış yapmadın olayına girersen işin içinden cıkamazsın..bende başlarda çok yıprattım kendimi nisanda bir dış gebelik yaşadım ondan beri habire hastanelerdeyim ,sonrada bu tedaviye karar verdim,bu sürec insanı dahada olgunlaştırıyormuş..bakış acısını değiştiriyor ..eski ben olsaydım şimdiye kadar çoktaaaaaaann kan testi bile yaptırmıştım şimdi heralde kan testini bekleyeceğim dün hemşire 11.günde kanda cıkar dedi yapalım gelinde testi dedi bende azıcık heyecanlandım :)) sonuçtan korkuyorum galibaaaaaaa,salı sabahı kan vereceğim..ona karar verdim.

zuhal kendını hırpalama ben demıstım ya ıcındeyseler tutunmaya calısıosalar dıye.allah nelere kadir.onlara ömür bicilmisse gec tutunsalarda büyürler kendıne telkınde bulun üzme ltfn kendını opuyorumnanaktan

Allah yardımcınız olsun canım inşallah ufaklık tutunur. Allah sabır ihsan eylesin ailecek. Ya tutacak senin inatçı bebişin gör bak. Ne nazlıymış di mi? Kız olacak galiba hı?? a.s
Dualarımız seninle cnm. Allah hayırlısıyla bebeğini anasına babasına bağışlasın. :Saruboceq::Saruboceq:

Ben de araştırmalara devam işte..
Alman hast. ekibi Umut Tüp bebekle aynıymış. Bahçecinin ekibiymiş. O yüzden Umut tüp diye düşünüyorum değişiklik olmazsa. Hem fiyatı da daha ucuz. 5.000 TL cvarı. Ama daha zaman var. Hayırlısı olsun. Ben şimdi alternatif tıbba yöneldim. 2. denemeye kadar her yol mubahtır di mi? a.s
Çakşır otu suyu aldım. Tibet Sakızı aldım :dance:
Arı sütü polen bal karışımına zencefil, ginseng (adamotu) kökü, ısırganotu, nane, mate, karabiber, hardal tohumu, 40 gr. dövülmüş çamfıstığı karışımı ile macun yaptım. Sabah akşam 1' er çay kaşığı eşime yedireceğim. Bitki karışımı aslında çay. Marketten aldım poşetini boşaltıp kullandım. (Doğa Phyto Active Erkeklere Özel)
Bir de vitaminler varmış kızlar kullanıyor. Çinko, E vit. Klomen diye bir ilaç var oda sperm sayısını ve kalitesini artırmak için. Koçak Farma nın ilacı. Netten içeriğini okudum. Eşim içecek bu yazdıklarımı. :roflol: Artık bebek için allah sonumuzu hayır getire...
Ama ilaçlar konusunda bir üroloğa danışmak istiyorum. (Klomen için)[/QUOTE]

Evet canım olursa çok nazlı olacak şimdiden kız olursa adını bulduk nazlım bu kadar şeyden sonra olursa... verdiğin fiyat çok iyi 5.000 ben daha yüksek biliyordum hayırlısı iyice öğren biraz dene ve sonra tahlil yaptır yükselme yoksa devam etme zararı olmasın

salı günü iyi haberlerinin bekliyorum o zaman inşallah bebişlerin olur ve yüzün güler.

sağol canım bugün iyiyim geziyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum yarın yine tahlil.
sen ne yaptın ne zaman yumurta toplama zamanı belli oldu mu?

Mrhb Nurdost. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Dikkate alacağım. Araştıracağım Dr. da gideceğiz.
Çakşırı zaten kullanamayacağız 1 Lt den sonra. Dün akşam başladık. Berbat kokuyor, eşim mecburen içeceğim diyor ama ben kıyamayacağım ona. Elimizdeki bitsin almayacağım. Keçi boynuzu kürüne başlayacağız. Proxeed plus diye bir toz karışım da var fakat çok pahalı. 1 aylık kullanımı 210 TL. 6 ay kullanılıyor.

Zuhalcim mrh cnm. Nazlım ismi çok güzel. kaydirigubbakcemile5 Dediğin gibi seninki ismini kendi seçiyor galiba. :ecrin_bebek: Herşey nasip kısmet işi. Yarın sonucunu bekliyorum. İnşallah hayırlı olacak.

canım proxeed plus aslında sperm azlığı için mükemmel bir karışım. neye ne kadar ihtiyaç var günlük hesaplanmış yapılmış. yurt dışındaki sitelere baktım. bayanlar içindekilerini kendileri oluşturuyorlar. daha ucuza mal oluyor niye bu kadar para ödeyelim diyorlar. onlar da haklı. ancak eşin bin tane şey içeceğine günde bir tane proxeed plus alması daha iyi diye düşünüyorum. şu anda tüm ürologlar bunu tavsiye ediyorlar. tabi ki maddiyat ta önemli hele birde tüp bebekten yeni çıkmışsan. allah hepimizin yardımcısı olsun. bebişlerimizi hiç bunlara gerek kalmadan getirsin.

Slm Nurdost. Bende senin gibi düşündüm başta. Bir arada kullanma konusunda ama polen macununa kattığım birkiler arasında çok korktuğum bir şey yok. Sağlıklı herkesin bir sorunu olmasa da kullanabileceği şeyler var.
Proxeed plus ın içeriğine baktım bende acaba tek tek alsam nasıl olur diye düşünüyordum. Fakat gr. konusu ne nekadar katılacak ?? Benim baktığım sitede içeriklerdeki gr lar belirtilmemişti. Araştırmaya devam yani. Bilgin yada yönlendireceğin bir yer varsa bu konuda sevinirim.

Son düzenleme:
ınşallah hepimizin gönlündekileri hayıra erdirsin rabbim:Saruboceq:
Annelik duygusunu hepimize tatırsın:Saruboceq:
Hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize:Saruboceq:

kızlar bugün değerin 2 den fazla katlamış doktorum umutlandırdı perşembe günü tekrar tahlil normal değere gelene kadar devam tek korkum tutunmuşken düşmesi allah dualarımızı kabul eeder inşallahhhhh

zuhalecim çok sevindim yaaaa dedim ya nazlanıyooooooo :)))) hadi ozaman mutlaka haberdar et iyi haberlerini bekliyoruz..resmen hamiş haberleri umut oluyorr...
bende bu sabah idrar testi yaptım 11.günümdeyim 2.çizgiyi silik biçimde gördüm:) ..doktoru aradım hem bişey soracaktım hemde aradan çıtlatayım dedim bana öyle şeyler yapma yarın kan sonucundan sonra konuşalım dedi ,kursağımda kaldı yaniii.... Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..

Zuhal ve Demrem inşallah allah gönlünüzdekini hayırlı olarak nasip eder. Ne güzel hamile olanlar da bizlere umut oluyor. Yürekten seviniyorum sizlere. Darısı bizlere inşallah..opuyorumnanaktan

zuhal cok sevındım canım.demrem senınıde guzel haberını yarın alınca kutlama yapıcaz :teytey: bende bugun doktora gıttım.sol da 9mm olan yumurtalarım varmıs sagda 6-7mm mıs.ama lacımın dozunu artıtrdılar ve yarın tekrar kan verıp ultrasonla bakılcakmıs.nıye 2gun ustuste sızce normalmı?kafama takıldı ne dersınız

ebi26 yeni tedaviyemi başladın sen anlayamadım sorununu,neden kan veriyorsun ,biraz daha acarsan bilgilerimizi paylaşabiliriz??

canım çok sevindim senin için 11 günde çıktıysa değerin 20 üzerinde ve hamilesin çok güzel doktor ümitlendirmek istememiştir onlar karşılar idrar testine boşver.
yarın iyi haberini bekliyorum allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…