Zuhal ve Demrem inşallah allah gönlünüzdekini hayırlı olarak nasip eder. Ne güzel hamile olanlar da bizlere umut oluyor. Yürekten seviniyorum sizlere. Darısı bizlere inşallah..opuyorumnanaktan
zuhal cok sevındım canım.demrem senınıde guzel haberını yarın alınca kutlama yapıcaz :teytey: bende bugun doktora gıttım.sol da 9mm olan yumurtalarım varmıs sagda 6-7mm mıs.ama lacımın dozunu artıtrdılar ve yarın tekrar kan verıp ultrasonla bakılcakmıs.nıye 2gun ustuste sızce normalmı?kafama takıldı ne dersınız
sushii...mavioje...hemen pes etmek yok..şimdi biraz zaman geçsin yine yola devam...
sushii ciddimisin...süper bir haber buuu...çok sevindim canım...Allah kucağınada almak nasip etsin inşallah...
justıng hos geldın.yoklugun cok bellıydı.sushiii inanmıorum cok guzel bı haber burası mucızeler topigi olucak zuhal ve senden sonra kaydirigubbakcemile3 ben bugun yıne doktordaydım dozumu yukselttıler ve hergun gıdıorum.bugun en buyuk yumurtam 11mm e yakınmıs dıgerlerı 9-10 cıvarı.hemsıre cok yumurta oldugu ıcın sık takıp etmelıyız dedı ama bılmıorum.kollarım acıo kan vermekten.....
sağol umarım devam eder bu mutluluğumuz. sen neler yapıyorsun?zuhale..demrem...şimdiden gözünüz aydın olsun kızlar...hayırlı güzel haberleri duyucaz sizden inşallah...
tebrikler zuhal demrem darısı başımıza ben çarsanba sabah gidiyom toplancak doktorum durumun iiyi dedi 16 yumurtam varmış allahaım inşalahhhhhhhhhh şu günleri bi atlatsam sizden hamileyim haberleri beni cok mutlu ediyo cok umutlanıyorum allah bütün istiyenlere versin inşallah
evet canım ya o gün çok moralim bozuktu buraya yazmanın dışında etrafımdaki herkese olmadı hastalandım ben dedim. Doktoruma dahil oda test yaptır üzerinden konuşalım dedi. Test yaptıracak durumda değilim ben dedim. Ama tabi içim içimi yemeyede başladı gittim akşam test yaptırdım. Ertesi günü testin sonucunu doktora mesaj attım. Aradı beni dün bana inanmamıştınız tebrik ederim dedi. :gitme: Bu çok karmaşık bi duygu şuan bir aksilik olmaması için dua ediyorum :Saruboceq: Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin. İşte kızlar hastalandım dedim ama benimki boşuna yaygaraymış kaydirigubbakcemile3:1hug:
bugün dr a kontrole gittim..biz ikinci denemeyi yaza yaptırmayı düşünüyorduk.dr uma geç olurmu diye sordum.çünkü yumurta rezzervimde azalmadan şüpheleniyorum.oda ilk denemede benden daha çok yumurta beklediğini ama olmadığını bu yüzden aynı şeyden o da şüpheleniyormuş..AMH diye bir tahlil varmış.yumurta rezervini tam olarak göstern bir tahlil.onu yaptırıcam ve duruma göre ikinciye hazırlanıcam...gerçi ben şimdiden yoruldum..
ya ama nıye progestron ıcın ıgne yaa.benım arkadasım dusuk tehlıkesı yasadı ona hap vermıstı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?