Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

Zuhal ve Demrem inşallah allah gönlünüzdekini hayırlı olarak nasip eder. Ne güzel hamile olanlar da bizlere umut oluyor. Yürekten seviniyorum sizlere. Darısı bizlere inşallah..opuyorumnanaktan

inşallah canım allah sanada verir belki ilaçların faydasını görürsün bunlarla hamile kalırsın seninde güzel haberlerini alır mutlu oluruz, allah gönlündekini versin.

sağol canım.benimde bakılmıştı 18mm olduğun için bir sonraki gün yine çağırmıştı ona görede toplama zamanına karar vermişti. seninde dozu yükseltince kaç olacak diye ikinci gün çağırmıştır kaçıcı günüdesin şimdi ilk iğneni vurduğundan beri?

zuhale..demrem...şimdiden gözünüz aydın olsun kızlar...hayırlı güzel haberleri duyucaz sizden inşallah...

Son düzenleme:
tebrikler zuhal demrem darısı başımıza ben çarsanba sabah gidiyom toplancak doktorum durumun iiyi dedi 16 yumurtam varmış allahaım inşalahhhhhhhhhh şu günleri bi atlatsam sizden hamileyim haberleri beni cok mutlu ediyo cok umutlanıyorum allah bütün istiyenlere versin inşallah

sushii ciddimisin...süper bir haber buuu...çok sevindim canım...Allah kucağınada almak nasip etsin inşallah...

sushii ciddimisin...süper bir haber buuu...çok sevindim canım...Allah kucağınada almak nasip etsin inşallah...

evet canım ya o gün çok moralim bozuktu buraya yazmanın dışında etrafımdaki herkese olmadı hastalandım ben dedim. Doktoruma dahil oda test yaptır üzerinden konuşalım dedi. Test yaptıracak durumda değilim ben dedim. Ama tabi içim içimi yemeyede başladı gittim akşam test yaptırdım. Ertesi günü testin sonucunu doktora mesaj attım. Aradı beni dün bana inanmamıştınız tebrik ederim dedi. :gitme: Bu çok karmaşık bi duygu şuan bir aksilik olmaması için dua ediyorum :Saruboceq: Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin. İşte kızlar hastalandım dedim ama benimki boşuna yaygaraymış kaydirigubbakcemile3:1hug:

justıng hos geldın.yoklugun cok bellıydı.sushiii inanmıorum cok guzel bı haber burası mucızeler topigi olucak zuhal ve senden sonra kaydirigubbakcemile3 ben bugun yıne doktordaydım dozumu yukselttıler ve hergun gıdıorum.bugun en buyuk yumurtam 11mm e yakınmıs dıgerlerı 9-10 cıvarı.hemsıre cok yumurta oldugu ıcın sık takıp etmelıyız dedı ama bılmıorum.kollarım acıo kan vermekten.....

benimde kalçam ağrıyor progesteron iğne olmaktan. 70 mi desem 80mi desemmakannehir
sen daha dur yani canım bu igneleri seve seve yap

ya ama nıye progestron ıcın ıgne yaa.benım arkadasım dusuk tehlıkesı yasadı ona hap vermıstı....

Merhaba kızlar benim de cumartesi 5. gün transferim oldu. Daha 3 gün geçti kendimde belirti arıyorum ama bulamıyorum beeklemek zor gerçekten ınşallah hayırlısıyla hepimiz hamile kalırız ve bebişlerimize kavuşuruz.Allah çok büyük.

amin canım. allah yardımcın olsun o günlerde olacak burda bekliyor olucaz o mutlu haberini.

bugün dr a kontrole gittim..biz ikinci denemeyi yaza yaptırmayı düşünüyorduk.dr uma geç olurmu diye sordum.çünkü yumurta rezzervimde azalmadan şüpheleniyorum.oda ilk denemede benden daha çok yumurta beklediğini ama olmadığını bu yüzden aynı şeyden o da şüpheleniyormuş..AMH diye bir tahlil varmış.yumurta rezervini tam olarak göstern bir tahlil.onu yaptırıcam ve duruma göre ikinciye hazırlanıcam...gerçi ben şimdiden yoruldum..

çok sevindim bu zamana kadar nasıl bekledin benden bir gün önceydi tahlil zamanın. değerin şimdi kaç?

yorulma canım ya daha başındayız doktor en yakın ne zaman derse başla bence insan uzadıkça daha karamsar olur. Bi problem yoktur yola devam...

ya ama nıye progestron ıcın ıgne yaa.benım arkadasım dusuk tehlıkesı yasadı ona hap vermıstı....

bende aynı durumdayım 2 günde bir kan verdim sürekli değerler ne durumda diye kollarım şişti şuanda perşembeye kadar dinlenicek sonra yine ne yapcan herşey için değer sonunda bebişleri kucağa almak var

kızlarr cok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için değerim 349 çıktı..:) 2hafta sonra dahada netleştiricez allahın izniyle,başımdan bir dışgebelik gectii için çok korkuyorum inşallah bu seferki normaldir dualarınızı eksik etmeyin,darısıda başınıza inşallaaaaaaaaaahhhhhhhhhh......ben eminim ki bu topicdeki herkez mutlaka birgün o mutluluğa erişecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…