Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

canım çok sevindim şimdi seni görünce yazıyordum ne oldu diye sen benden önce davrandın:) allah kucağına almayı nasip etsin çoğul gebelik oluyor galiba ne dersin

bana pek çoğul gibi gelmiyor zuhalecim yaaaaa tabii allah bilir çoğul tekil çirkin güzel kız erkek hiiiiççç farketmiyorrr :)))) sağlıklı sıhhatli eve getirmek nasip olsun inşallahhhh buda başka bir sürecccc,Allah bu yola baş koyanların emeğini boşa cıkarmasınn..darısı diğer kızların başınaaaaaa:))
senin kaç oldu değerin canımm buarada ??

demrem sağlıklı olsun tek olsun canım..hayırlısıyla daha güzel haberleride alıcaksın inşallah...

benim 24 oldu hala az düşme tehlikesi yüksek anlıcan. perşembe tekrar tahlil normal düzeye geçene kadar devam. bana doktorum senin tek olucak büyük ihtimalle dedi. değeri yüksek olanlar çoğul oluyormuş genelde. allah tüm isteyenlere versin amin canım

çok sevindim bu zamana kadar nasıl bekledin benden bir gün önceydi tahlil zamanın. değerin şimdi kaç?

bu anlattığım olay yeni olmadı kanamam 8 aralıkta oldu o günü test yaptırdım değeri 188 çıktı iki gün sonra 384 tü
senin sonucun ne canımşutarafagitti

kızlar benden az kan gelince ve kasıkların ağrıyınca adet oldum sanmışım meğer hamileymişimopuyorumnanaktan

haber veriyim dedim öptüm çokk:mymeka:

Tebrikler Allah kucağına sağlıkla hayırlısıyla almayı nasip etsin.

bu anlattığım olay yeni olmadı kanamam 8 aralıkta oldu o günü test yaptırdım değeri 188 çıktı iki gün sonra 384 tü
senin sonucun ne canımşutarafagitti

anladım buraya yazmayınca bende yeni yaptırdın sandım. benim değerim 24 ikiye katlıyor sürekli testler yapılıyor doktorum var ama geç tutunmuş her an düşebilir diyor normal düzeye geçene kadar takibe devam tabi düşmezse!

zuhale bol bol dinlenmeye yatmaya çalış tatlım ,hiç eğilmemeye bide havaya doğru uzanmamaya çalış tamamı..düşersede üzülme bence hepimiz için önemli olan sağlıklı bebek olması...sonuçta hamile kaldığın için başka sefere bence kesin tutacak çünkü vucut bikere hamilelik gecirdi diye bakıyorlar..

sushii birşey sorucam hayırlı olsun tatlım buarada ,kucağımıza almak nasip olsun inşallahh..kanama neden oluyormuş onu merak ettim??

ya buarada clexane iğne ile coraspirin alan varmı aranızad kızlarr (kan sulandırıcı iğne bu) hala olmaya devam edecekmişimde(heryerim morarmaya başladı doktora sordum normalmiş!!) ,inş bebeğe zarar vermez bu ilaçşar yaa.. buarada hamile kaldığınızı öğrendikten sonra hangi ilaçlara devam ediyorsunuz kızlarr paylaşırmısınız??

Merhaba arkadaŞlar...ben dÜn ıtıbarıyle 6 haftamı bıtırdım..Çok ŞÜkÜr keseyı de gÖrdÜk...
Demrem ben hergÜn coraspın ..crınone jel..progınova beyaz hapları..elevıt.. Alıyorum..progesteron ıĞne gÜnaŞırı 2 ad.. Yaptırıyorum...clexane 0,4 de hergÜn..hamılelıĞı ÖĞrendıkten sonra yapmaya baŞladım..hatta 36 . Hafatya kadar yapılacakmıŞ bu...benımde gÖbeĞım morardı Şımdıden..
ıĞneyı yaparken elınle tutuyorsunya yapacaĞın yerı ..Çok sıkma..hemen hafıfÇe tut ve yap..morarma olmuyo bÖylece...
Allah kucaĞımıza almayı nasıp etsın ınŞallah...ısteyenlere tez zamanda bu haberı almalarını nasıp etsın...
Sevgıler....

demremcim ben bide hemen buz koyuyorum üstüne morarmıo ilk yaptıklarım morardı hep ama şimdi morarma olmuo hastanedeki hemşire sölmişti buzu.
bende crinone gel coraspin glucophage folbiol bide clexane kullanıorum hergün
katlanıcaz napalım sonu güzel olsunda

bende crinone,folbiol,clexane,coraspirin,estraderm kullanıyorum,en zahmetlisi şu clexane resmen can yakıyor yahuu..ben arada koldanda yapıyorum kızlar göbeğim mmosmor çünkü.. buzu deneyeceğim ama teşekkür edereim..inşallah bizde keseyi görürüz sonunda...

mrb kızlarrr.ay burası resmen hamileler topiği olmus kendımı yabancı hıssettım.bugunde doktora gıttım doktor sol yumutalık daha guzel gelısıo dedı ordakıler 13mm olmus sag bıraz zayıfmıs 9-10mm mıs rahım kalınlıgı cok ıyı dedı cuma sabah gıtcem yarın tatıl.kollarım dınlencek :)) benım dusunceme gore cuma catlatma vercekler pazarda yumoslarım toplancak gıbı gelıo.sız ne dersınız?justıng ne yorgunlugu canım.kendını topla.benım gıbı sımarık canı cok tatlı olan bırı bıle bunlara katlanabılıosa herkes yapar kaydirigubbakcemile3

kanama olması normal dedi doktor. Bugün ayaklarını kaldır dinlen yorma kendini demişti. bebek tutunuyo diyor kimileri kimileride adet döneminde lekelenme olur diyorlar dün gene oldu çok moralimi bozuyor benim nedense birde şu doktora gidene kadar kafayı yemezsem iyidir her gün bir paranoyayla güne başlıyorum. Geçen gün uyandım eşime gece hiç tuvalete kalkmadım dedim:bbo: oda sen iyice sacmaladın artık dedisüprizzzzz Salı günü doktora gideceğim keseyi görmek için inşallah bir aksilik olmaz Dua edin bana kızlarkaydirigubbakcemile5 Bide acayip kabızım ne yediysem fayda etmiyor. İlaç içtim dün oda bi gaz sancısı yaptı resmen kıvrındım. Doktoru aradım lahman yap dedi. Onuda duyunca korkudan uyudum uyandığımda daha iyiydim. Ama saatlerce resmen iki büklüm dolaştım. benneyaptımki

canım ben buraya ılk geldıgımde ılk senle konustum.sen moral verıyordun herkese böyle yapma beynine ve bedenine biraz tatil ver dinlen rahatla ama vazgecme

Canım benim ya yüreğini ferah tut bu ne yürek sızlatan bi durummuş ya senağlama İnsallah Allahım sana yardım etsin bebeğin tutunsun ve vaktinde kucağına almayı nasip etsin.

morarma olayını gelin bende görün berbat vaziyetteyim 100 tane progesteron igne oldum. Coraspini bende içiyorum hergün onun dışında vitamin bir tane Megadyn, Folbiol içiyorum ayrıca günde 3 tane estrofem.:sm_confused:

canım ben buraya ılk geldıgımde ılk senle konustum.sen moral verıyordun herkese böyle yapma beynine ve bedenine biraz tatil ver dinlen rahatla ama vazgecme

asla vazgeçmiyorum ama biraz ara vermek istiyorum...fakat salı kontrole dr a gittiğimde ikincisini yaza düşünüyoruz bu benim için geç olurmu diye sordum..dr umda gülerek ağzını büktü..ben senden çok daha fazla yumurta bekliyodum..durum böyle olunca yumurta rezervinde azalmamı var diye düşünüyorum dedi.AMH testi verdi..hormon testiymiş bu..yumurta rezervini en iyi o gösteriyormuş..onu yaptırınca karar veririz ikinciye dedi..ama hem maddi hem maneevi yönü var bu işin..biz en erken mayısa hazır olabiliriz gibi geliyo...bilmiyorum ebiciim..hayırlısı artık..işte bunları düşünmekten kafam yoruldu..:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…