kızlarr cok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için değerim 349 çıktı..:) 2hafta sonra dahada netleştiricez allahın izniyle,başımdan bir dışgebelik gectii için çok korkuyorum inşallah bu seferki normaldir dualarınızı eksik etmeyin,darısıda başınıza inşallaaaaaaaaaahhhhhhhhhh......ben eminim ki bu topicdeki herkez mutlaka birgün o mutluluğa erişecek...
bana pek çoğul gibi gelmiyor zuhalecim yaaaaa tabii allah bilir çoğul tekil çirkin güzel kız erkek hiiiiççç farketmiyorrr :)))) sağlıklı sıhhatli eve getirmek nasip olsun inşallahhhh buda başka bir sürecccc,Allah bu yola baş koyanların emeğini boşa cıkarmasınn..darısı diğer kızların başınaaaaaa:))
senin kaç oldu değerin canımm buarada ??
çok sevindim bu zamana kadar nasıl bekledin benden bir gün önceydi tahlil zamanın. değerin şimdi kaç?
kızlar benden az kan gelince ve kasıkların ağrıyınca adet oldum sanmışım meğer hamileymişimopuyorumnanaktan
haber veriyim dedim öptüm çokk:mymeka:
bu anlattığım olay yeni olmadı kanamam 8 aralıkta oldu o günü test yaptırdım değeri 188 çıktı iki gün sonra 384 tü
senin sonucun ne canımşutarafagitti
zuhale bol bol dinlenmeye yatmaya çalış tatlım ,hiç eğilmemeye bide havaya doğru uzanmamaya çalış tamamı..düşersede üzülme bence hepimiz için önemli olan sağlıklı bebek olması...sonuçta hamile kaldığın için başka sefere bence kesin tutacak çünkü vucut bikere hamilelik gecirdi diye bakıyorlar..
sushii birşey sorucam hayırlı olsun tatlım buarada ,kucağımıza almak nasip olsun inşallahh..kanama neden oluyormuş onu merak ettim??
Tebrikler Allah kucağına sağlıkla hayırlısıyla almayı nasip etsin.
anladım buraya yazmayınca bende yeni yaptırdın sandım. benim değerim 24 ikiye katlıyor sürekli testler yapılıyor doktorum var ama geç tutunmuş her an düşebilir diyor normal düzeye geçene kadar takibe devam tabi düşmezse!
ya buarada clexane iğne ile coraspirin alan varmı aranızad kızlarr (kan sulandırıcı iğne bu) hala olmaya devam edecekmişimde(heryerim morarmaya başladı doktora sordum normalmiş!!) ,inş bebeğe zarar vermez bu ilaçşar yaa.. buarada hamile kaldığınızı öğrendikten sonra hangi ilaçlara devam ediyorsunuz kızlarr paylaşırmısınız??
canım ben buraya ılk geldıgımde ılk senle konustum.sen moral verıyordun herkese böyle yapma beynine ve bedenine biraz tatil ver dinlen rahatla ama vazgecme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?