Merhaba arkadaŞlar...ben dÜn İtİbarİyle 6 haftamı bİtİrdİm..Çok ŞÜkÜr keseyİ de gÖrdÜk...
Demrem ben hergÜn coraspİn ..crİnone jel..progİnova beyaz hapları..elevİt.. Alıyorum..progesteron İĞne gÜnaŞırı 2 ad.. Yaptırıyorum...clexane 0,4 de hergÜn..hamİlelİĞİ ÖĞrendİkten sonra yapmaya baŞladım..hatta 36 . Hafatya kadar yapılacakmıŞ bu...benİmde gÖbeĞİm morardı Şİmdİden..
İĞneyİ yaparken elİnle tutuyorsunya yapacaĞın yerİ ..Çok sıkma..hemen hafİfÇe tut ve yap..morarma olmuyo bÖylece...
Allah kucaĞımıza almayı nasİp etsİn İnŞallah...İsteyenlere tez zamanda bu haberİ almalarını nasİp etsİn...
Sevgİler....
kanama olması normal dedi doktor. Bugün ayaklarını kaldır dinlen yorma kendini demişti. bebek tutunuyo diyor kimileri kimileride adet döneminde lekelenme olur diyorlar dün gene oldu çok moralimi bozuyor benim nedense birde şu doktora gidene kadar kafayı yemezsem iyidir her gün bir paranoyayla güne başlıyorum. Geçen gün uyandım eşime gece hiç tuvalete kalkmadım dedim:bbo: oda sen iyice sacmaladın artık dedisüprizzzzz Salı günü doktora gideceğim keseyi görmek için inşallah bir aksilik olmazDua edin bana kızlarkaydirigubbakcemile5 Bide acayip kabızım ne yediysem fayda etmiyor. İlaç içtim dün oda bi gaz sancısı yaptı resmen kıvrındım. Doktoru aradım lahman yap dedi. Onuda duyunca korkudan uyudum uyandığımda daha iyiydim. Ama saatlerce resmen iki büklüm dolaştım. benneyaptımki
kendine dikkat et sana ıkınmak falanda yasak dıılmı?kayısı yada haslanmıs mısır yeyıp ustune su ıctınmı.ıns keseyide görüp icini biraz rahatlatırsın.
asla vazgeçmiyorum ama biraz ara vermek istiyorum...fakat salı kontrole dr a gittiğimde ikincisini yaza düşünüyoruz bu benim için geç olurmu diye sordum..dr umda gülerek ağzını büktü..ben senden çok daha fazla yumurta bekliyodum..durum böyle olunca yumurta rezervinde azalmamı var diye düşünüyorum dedi.AMH testi verdi..hormon testiymiş bu..yumurta rezervini en iyi o gösteriyormuş..onu yaptırınca karar veririz ikinciye dedi..ama hem maddi hem maneevi yönü var bu işin..biz en erken mayısa hazır olabiliriz gibi geliyo...bilmiyorum ebiciim..hayırlısı artık..işte bunları düşünmekten kafam yoruldu..:bbo:
arada böyle güzel haberler duymak ne güzel fatoş..Allah kucağınada almak nasip etsin..değerin kaçtı peki...
ewet canım..ama benim bu adetimben çok önceden kara kara düşünür beynimi yorarım...bu testte 160 lira..acıbademde..başka yerlerede sorayım dedim ama başka yerler yapmıyormuş..artık vericez 160 ı napalım...zaten bir senedir şu bebek için harcadıklarımı düşünüyorumda...ama sonumuz iyi olsun yeterki para çalışılır kazanılır....
ne mutlu sana..aslında 197 baya iyi bir değer bildiğim kadarıyla..kaçıncı denemende tedavin pozitif oldu?
zeynepkamılde yapıyorlar cnm ssk varsa neden orda yaptırmıyorsun? ben butun testlerımı orda yaptırmıştım genetık testlerım dahıl
saol canım benim.
ilk denememizdi..
saol canım..
12. gün 197
14. gün 452ydi
dr tek gebelik gibi duruyor demişti..
akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?