Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

Senaycım tebrik ederimma.s. Ben bu progesteron ignesini sabah 2 aksam 2 oluyorum:çok üzgünüm:

kendine dikkat et sana ıkınmak falanda yasak dıılmı?kayısı yada haslanmıs mısır yeyıp ustune su ıctınmı.ıns keseyide görüp icini biraz rahatlatırsın.

kendine dikkat et sana ıkınmak falanda yasak dıılmı?kayısı yada haslanmıs mısır yeyıp ustune su ıctınmı.ıns keseyide görüp icini biraz rahatlatırsın.

canım dün öyle kıvranırken hemşireyle konuştum kayısı ye dedi kayısı ağacını yesem banamısın demiyor dedim bir dahada asla ilaç içmem tuvaletimim yapmam daha iyi o neydi öyle ya ölüyorum sandıydım:kedi:

sushii..birde ayıp olucak burda ama sen yapmayıp tutuyosun ya..o zaman daha kötü olur..bence dr un dediği gibi lavman yap..onda birşey yok...daha sonra devamlı kayısı falan ye..zeytin yağı iç...bağırsakların yumuşamaya başlar..öyle tuvaletinide tutma..

bak sımdı sen gıdıp su testı yaptır ılk olarak sonra ona gore bı ayarlama yaparsınız maddı manevı olarak.benım gıbı önceden düsünüp yorma bosuna kendını.adım adım tamam mı lmaz:

ewet canım..ama benim bu adetimben çok önceden kara kara düşünür beynimi yorarım...bu testte 160 lira..acıbademde..başka yerlerede sorayım dedim ama başka yerler yapmıyormuş..artık vericez 160 ı napalım...zaten bir senedir şu bebek için harcadıklarımı düşünüyorumda...ama sonumuz iyi olsun yeterki para çalışılır kazanılır....

bendede aynısı var bılıorum ama ilac da kendımız.kafana takmamaya calıs.valla bu ılaclar tedavı flan mahvettı bızı ama hayırlısıyla kucagımız dolsun yeterkı :Saruboceq:

justing76 canım senin yaşın kaç?? eğer 76 lı isen rezervinin azalması için daha cok erken anlayamadım tabi herhangi bir hastalık durumu yoksa yumurtalıklarla ilgili problem ..vs..ilaç dozu ayarlamasınımı yapamadılar acaba,yine aynı merkezemi gideceksin ?

evet cnm.. ben daha önce sezeryen ameliyatı geçirdim..birde mayısta laparoskopi..zaten geçen sene fsh ım 10 du..şimdi tavana vurmamıştır umarım..laparoskopininde rezervi azaltabileceğini söyledi dr um..ben bursa acıbademde oldum ilk denememi..sonuna kadarda aynı dr ve aynı hastanede cnm...bu arada eet 76 lıyım...

selam arkadaşlar bende kasım ayında tedavi görenlerdenim..

aslında kan değerim çok yüksek değildi ama bebeklerim ikizmiş. dün keseleri gördük....

arada böyle güzel haberler duymak ne güzel fatoş..Allah kucağınada almak nasip etsin..değerin kaçtı peki...

ne mutlu sana..aslında 197 baya iyi bir değer bildiğim kadarıyla..kaçıncı denemende tedavin pozitif oldu?

zeynepkamılde yapıyorlar cnm ssk varsa neden orda yaptırmıyorsun? ben butun testlerımı orda yaptırmıştım genetık testlerım dahıl

saol canım..

12. gün 197
14. gün 452ydi

dr tek gebelik gibi duruyor demişti..
akannehir

tebrik ediyorum allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bnmde değerlerim 180 334 doktor banada tek gebelik gibi duruyo dedi ama belli olmazmış zaten , belki bnmkide ikizdir süprizzzzz
kaçıncı günde keseleri gördünüz ben 30 unda gidicem tabi o zamana kadar mrktan sıyırmazsam

fatos ne guzel ikizmisler demek.allah saglıkla tamamına erdırsın bı cırpıda kucagına al ıns.,böle habrler ınsana ıyı gelıo.asagı yukarı hergun bı hamıs haberi.ne güzel birgün bizede bu hberi vermek nasip olur ıns

kızlar bende kasımda tedavıye baslayanlardanım.benımde transferımın 7,gunu ılk defa denedık tup bebegı.bakalım beklıyoruz 22 aralıgı bıraz sıkıntıyla bıraz heyecanla.fatoscum gozun aydın allah tamamına erdırsın.kızlar 12.yaptırdıktan sonra 14.gundemı yaptırcaz orasını hıc hatırlamıyom.ben umutta ulun beyde tedavı gordum.bakalım allahtan hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…