kızlar sızdemı yoksunuz yaa
canım sıkılıyor
zuhale bol bol dinlenmeye yatmaya çalış tatlım ,hiç eğilmemeye bide havaya doğru uzanmamaya çalış tamamı..düşersede üzülme bence hepimiz için önemli olan sağlıklı bebek olması...sonuçta hamile kaldığın için başka sefere bence kesin tutacak çünkü vucut bikere hamilelik gecirdi diye bakıyorlar..
sağol canım tavsiyelerin için son zamanlarda pek yatamıyorum ama diğerlerini yapıyorum ve ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum. bugünkü değerde katladı ocak ayının ilk haftası gibi ultrasono gideceğim hangi gün olacağı cumartesi test yapılacak ondan sonra karar verilecek. cumartesi sonuç güzel olursa ocak ayını bekleyeceğim allahım hep beklemek, sabır sonunda herkesin allah bebişlerini kucağına versin bari
Canım benim ya yüreğini ferah tut bu ne yürek sızlatan bi durummuş ya senağlama İnsallah Allahım sana yardım etsin bebeğin tutunsun ve vaktinde kucağına almayı nasip etsin.
kızlar bende kasımda tedavıye baslayanlardanım.benımde transferımın 7,gunu ılk defa denedık tup bebegı.bakalım beklıyoruz 22 aralıgı bıraz sıkıntıyla bıraz heyecanla.fatoscum gozun aydın allah tamamına erdırsın.kızlar 12.yaptırdıktan sonra 14.gundemı yaptırcaz orasını hıc hatırlamıyom.ben umutta ulun beyde tedavı gordum.bakalım allahtan hayırlısı.
kıslar bende size bi güzel haber vereyim gerçi ben sevineyimmi
üzüleyimmi bilemedim hala şoktayım benim bebişlerim 4 tane imiş şok geçirdim resmen haftaya kalp atışlarını duymaya gidicez 1 inin gelişimi geriymiş belki o kaybolur dedi dr 1 ide tek yumurta ikizi imiş rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
justıng memleketlımsın ama evlendıkten sonra kocaelıye yerlestım.özel degılse sende ne problem var canım
canım hangi birini anlatayım..aslında başta eşimin değerleri düşük çıkmıştı..geçen sene bu zamanlar bir aşılama yaptırdık tabiii sonuç negatif..benim fsh ta 10 du..acele etmemiz gerekiyormuş..sonra çikolata kistim vardı küçük ve rahimim kalp şeklindeydi..gerçi ben bu rahimle 11 sene önce doğal yoldan hamile kaldım ve doğurdum..ama ikincide problem olabiliyormuş diye geçen mayıs ayında laparoskopi oldum..rahimim %90 düzeltildi..çikolata kistimde alındı ve oldukça fazla yapışıklık varmış oda temizlenmiş falan filan...şimdi ise eşimin değerleri normal çıktı...geçen haftalarda ilk tüp bebek denememi yaptırdım ama sonuç negatiff...yumurtam fazla olmadı...5 yumurtadan 4 ü olgun çıktı..3 ü döllendi..1 i adapte olamamış ölmüş kaldı iki embriyo..biri birinci diğeri ikinci kalitedeydi ama olmadı işte..şimdi yumurta rezervimde azalma şüphesi olduğu için AMH testi varmış..onu yaptırıcam ve ikinci tedavi zamanını belirlicez...ay çok uzun yazmışım...kusura bakma..opuyorumnanaktan
amin canım bakalım bu yetmezmiş gibi birde kabızlık arttı zeytinyağ içe içe bi hal oldum midem kalktı artık neler denedim zaten zor tutunuyor o kadar anca değerler normale geçmeye başladı ödüm kopuyor bişey olcak diye. bende bitmeyecek dertler galiba hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alsakta kurtulsak
üzüleyimmi bilemedim hala şoktayım benim bebişlerim 4 tane imiş şok geçirdim resmen haftaya kalp atışlarını duymaya gidicez 1 inin gelişimi geriymiş belki o kaybolur dedi dr 1 ide tek yumurta ikizi imiş rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
hayırlı olsun umarım burdan hamile haberinide alırız
canım hangi birini anlatayım..aslında başta eşimin değerleri düşük çıkmıştı..geçen sene bu zamanlar bir aşılama yaptırdık tabiii sonuç negatif..benim fsh ta 10 du..acele etmemiz gerekiyormuş..sonra çikolata kistim vardı küçük ve rahimim kalp şeklindeydi..gerçi ben bu rahimle 11 sene önce doğal yoldan hamile kaldım ve doğurdum..ama ikincide problem olabiliyormuş diye geçen mayıs ayında laparoskopi oldum..rahimim %90 düzeltildi..çikolata kistimde alındı ve oldukça fazla yapışıklık varmış oda temizlenmiş falan filan...şimdi ise eşimin değerleri normal çıktı...geçen haftalarda ilk tüp bebek denememi yaptırdım ama sonuç negatiff...yumurtam fazla olmadı...5 yumurtadan 4 ü olgun çıktı..3 ü döllendi..1 i adapte olamamış ölmüş kaldı iki embriyo..biri birinci diğeri ikinci kalitedeydi ama olmadı işte..şimdi yumurta rezervimde azalma şüphesi olduğu için AMH testi varmış..onu yaptırıcam ve ikinci tedavi zamanını belirlicez...ay çok uzun yazmışım...kusura bakma..opuyorumnanaktan
Ay o kabızlık benimde başıma bela ama ben zeytinyağı içmedim içsemmi acaba:sinifsinif: Ne kadar içiyosun canım 1 kaşıkmı. :sm_confused:
canım bu fotoğraftaki kız senin kızınmı Allah bağışlasın
bence bir çocuğun varsa olur ya da olmaz bu kadar takılmasana. Allah ona uzun ömürler versin de geç.lmaz:
ay canım oyle olurmu tabıkı yazıcan.allah yardımcın olsun yanı senın cocugun var dımı.ıste mevlam zman zman ımtıhana tutuyor kullarını.hayılrısı olsun bızımde hayırlsıyla bır tane olsun olsaysı bakalım 4 gun var sonucu almaya.
sushiii cım sız nekadarlık hamılesınız.allah hepınızın zamanı geldıgınde saglıklı bır sekılde kucagınıza almayı nasıp etsın.bızede ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?