evet sushii..resimdeki kız benim kızım..11 yaşında..ama ilk evliliğimden..ikinci eşimin ben ilk evliliğiyim..yani onun çocuğu yok..çok mükemmel biri..ondanda bir çocuğum olsun istiyorum..gerçi inan bana o kafasına o kadar takmıyo..bizim zaten bir kızımız var niye takıyorsun bu kadar diyo ama yinede ilkinde anlamadım hiç birşey..mutsuz bir evliliğin meyvası..ama iyiki doğurmuşum kızımı..
hayırlı haberlerle inşallah canım..:Saruboceq:
ben salı günü doktora gideceğim canım ozaman belli olacak...alkisalkisalkis
sushii sendemı sonucunu salı ogrencen yanı.ozman berabermıyız transferde yanı.dogrumu yanladım canım.benımde 4 gunum var bakalım beklıyoruz gunlerın gecmesını :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Anladım canım:kedi: haklısın tabi ozaman. Allah inşallah tez zamanda versin kaydirigubbakcemile5
justemcım allahım sanada hayırlısyla yavrularnı nasıp etsın.bızede ınsaallah
kaydirigubbakcemile3 ya cok hossun sushiii kanda cıkmıs daha ne idrarı sositososito
canım benim tuttu ben salı günü keseyi görmeye gideceğim
benimde adet sancısı gibi sancım oluyordu ama sakın sıkıntı yapma lekelenme bile olabilir çok olmadığı sürece endişelenme çok olursada doktora bildir. Ve bana sorarsan salı gününden önce idrarda gebelik testi yaptırmayasakkelime
olur olur senını zaten hcg degerın onun algılama sınırından oldukca fazla oldugu ıcın olur bence.yap ta ıcınde kalmasın.hamıle kaldımda bı test yapmadım deme opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?