Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

Anladım canım:kedi: haklısın tabi ozaman. Allah inşallah tez zamanda versin kaydirigubbakcemile5

ben salı günü doktora gideceğim canım ozaman belli olacak...alkisalkisalkis

sushii sendemı sonucunu salı ogrencen yanı.ozman berabermıyız transferde yanı.dogrumu yanladım canım.benımde 4 gunum var bakalım beklıyoruz gunlerın gecmesını :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

justemcım allahım sanada hayırlısyla yavrularnı nasıp etsın.bızede ınsaallah

kızlar bugun sankı daha cok adet olcakmısm gıbı kasıklarımda sancım var.sushii sende oylemısın.

sushii sendemı sonucunu salı ogrencen yanı.ozman berabermıyız transferde yanı.dogrumu yanladım canım.benımde 4 gunum var bakalım beklıyoruz gunlerın gecmesını :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım benim tuttu ben salı günü keseyi görmeye gideceğim
benimde adet sancısı gibi sancım oluyordu ama sakın sıkıntı yapma lekelenme bile olabilir çok olmadığı sürece endişelenme çok olursada doktora bildir. Ve bana sorarsan salı gününden önce idrarda gebelik testi yaptırmayasakkelime

ayyy frt sahane bısey bu allah saglıkla dogurabılecın kadarını sana sıkı sıkı tutundursun kucagına almayıda nasıp etsın.cok sevındım.ebn ıkızler nasıl buyur derken senınıkı 4 supermıs.hayırlısı de allaha havale et.senlık bısey yok saglıgını tehdıt etmedıkce.bakalım ne olcak.bizleri habersiz bırakma.bugun bı kez daha anladım hıc bısey bızım hesaplarımıza göre dıılmıs.kızlar kafamıza hıcbısey takmayalım oluruna bırakalım sonuc degıstırmeye kudretımız yok.

frt dorduzmuu geleceekkk!! inanmiyorumm4ude tutunmus buyuk mucize masallahh arkadasimm 1 isterken 4 olacak desene:))) senin ozaman daha dikkatli olman gerekiyor genelde doktorlar 4e pek hos bakmiyorlar gerci saglikli olduktan sonra problem yok;saglikli sihhatli tamamlamak nasip olsun...

justing76 canim valla sende bitane varmis Allah bagislasin canim bizede bitane nasip olsun insallah sonucta o duyguya hakimsin:))
benimde 29unda buyuk gunum hep bi aksilik cikacak diye dusunuyorum hayirlsi olsun vallaa..simdi nedense hicbisi hissetmiyorum boylemi olmasi gerekiyor anlamadim:))

sabah daha kesın sonuc alınıo ama hcg sı dusuk olanlar ıcın.senın ne ısın varkı hamılelık testıyle :uhm:

olur olur senını zaten hcg degerın onun algılama sınırından oldukca fazla oldugu ıcın olur bence.yap ta ıcınde kalmasın.hamıle kaldımda bı test yapmadım deme opuyorumnanaktan

canım arkadaslarımda hep oyle dıyor.bende pazartesı sabahı ıdrar testı yapcaktım ama vazgectım.sushııcım senın ıcın cok sevındım ınsaalh hayırlsıyla yavrunu kucagına alırsın..darısı bızım basımıza.pekı ben salı sabahı yaptırmak ıstemıyorum.aksam yaptırsam olurmu kızlar tabı sabredebılırsem.cunku ıs problemım var o yuzden sordum kızlar akıl varın bır sey olurmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…