Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

amin canım çok teşekkür ederim
Sabah ya da akşam yapman hiç farketmez sen kan testi yaptıracaksın nasılsa. Ben de akşam yaptırmıştım 11. günümde

ay ne guzel en zor kısımlarıda atlattınız test dıosunuz allah bızede nasıp eder ıns

merhaba kızlar eşimde morfoloji bozukluğu var bendede rahim tersliği ve sol tüpüm kapalı 1 sefer aşılama yaptırdık tutmadı malesef , yeni doktorumdan geliyorum doktorum aşılama tutma şansın düşük dedi inanın 1 ayda bir milyar harcadık onun yerine tüp bebek yapmayı düşünüyoruz moralimiz sıfırında altında 21 yaşındayım eşim 29 yaşında ne yapacağımızı bilemiyoruz sizce ne yapıyım ne olur yardım edinmafoldumben

bence yaşınız çok genç. Bu yüzden önce telaş yapmamanızı tavsiye ederim ben. Bence tüp bebek yaptırmaadan önce çok araştırmıştım. Herkes tüpü önermişti. Bende tüp bebeği öneriyorum.

bi yaptırayım diyorumyerimseniben garanti olsunÇok üzgünüm çoook

canım benimde kanımda çıkmasına rağmen gözlerimlede görmek istedim :)) bide hatıra kalsın diye yaptım. sabahı beklemene gerek yok hemen yap hemencik çıkıyor ikinci çizgi...

canım üzülme önce sakin ol

bizdede morfoloji sorunu vardı... çözülmeyecek bi sorun değil.. biz tüp denedik bak ilk denememizde hamileyim.. hem yaşında çok genç üzülme lütfenlmaz:

canım benimde kanımda çıkmasına rağmen gözlerimlede görmek istedim :)) bide hatıra kalsın diye yaptım. sabahı beklemene gerek yok hemen yap hemencik çıkıyor ikinci çizgi...

FATOSCUM BENİM KARNIMDA ÇIKTI AMA BENDEKİ KİLODAN VE İLAÇLARDAN CANIM. Bİ SAAT SONRA GELECEK TEST HEMEN YAPIYIM:) AY BİDE GENE TEK ÇİZGİ ÇIKARMIŞ :gitme: bu arada çişli testi hatıra diyemi saklıyorsun :roflol:

Ay o kabızlık benimde başıma bela ama ben zeytinyağı içmedim içsemmi acaba:sinifsinif: Ne kadar içiyosun canım 1 kaşıkmı. :sm_confused:

1 kaşık içiyorum ama dün 5 kaşık falan içtim meyvesuyu, portakal suyu, kayısı derken bugün biraz daha iyi sayılırım

Mrh. frt cnm ne güzel haber. Allah hayırlısıyla sağlıklı bebişlerini kucağına almayı nasip etsin. Çok hoş ya tam 4 tane hihoyyyt
:ecrin_bebek: hihoyyyt
Kendine dert etme nasıl bakacağım diye rabbim nasip ettiyse bir kolaylığını da verir inşallah.
Şimdi sen heyecanla karışık korku yaşıyorsundur ama ltf rahat ol ki bebişler de rahat olsun.

Zuhalcim nasılsın görüşemedik kaç gündür.
Frt nin 4 tane bebişi varmış çok sevindim.
Ya kızlar çok heyecanlanıyorum hamile haberlerine ben. Rabbim banada bu güzel haberi buradan vermeyi nasip etsin:Saruboceq:
Cnm sen kabız olmuşsun ya. Geçmiş olsun..

iyiyim canım sağol kabızlık geçsin tamamiyle diye sürekli uğraşıyorum ama nerde bir gün iyisem 2 günü yine aynı. Sen nasılsın nasıl gidiyor ? frt için bende çok sevindim doktorlarımızda aynı onunla o yüzden biraz daha umutluyum frt sayesinde a.s

zuhal nasılsın?kefır denedınmı kabızlık ıcın bıde su probıyotık yogurtlar falan.bıde en guzelı haslanmıs mısırlar varya bardakta olanlar ondan bı ye ustune 1bardak su ıc kabızlık falan kalmaz

Zuhacim iyiyim sağol cnm. ıyi bakmalısın kendine ki bakıyorsun okuduğum kadarıyla. Yarınki testen sonra belli olacakmış keseleri görme günün. ınşallah cnm rabbim şansını yolunu açık etsin. Keselerinin hayırlı haberlerini de alalım burdan.

teşekkür ederim cevaplarınız için ama üzülmemek elde değil 3 senelik evliyim gücümüz kalmadı artık, 2 buçuk senedir istiyoruz ama olmuyor:çok üzgünüm:

canım yanlış okudun kanımda çıktı karnım çıkmadı daha dur :)))

evt hatıra diye saklıyorum kan testlerinin bulunduğu zarfa koydum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…