canım arkadaslarımda hep oyle dıyor.bende pazartesı sabahı ıdrar testı yapcaktım ama vazgectım.sushııcım senın ıcın cok sevındım ınsaalh hayırlsıyla yavrunu kucagına alırsın..darısı bızım basımıza.pekı ben salı sabahı yaptırmak ıstemıyorum.aksam yaptırsam olurmu kızlar tabı sabredebılırsem.cunku ıs problemım var o yuzden sordum kızlar akıl varın bır sey olurmu.
ay ne guzel en zor kısımlarıda atlattınız test dıosunuz allah bızede nasıp eder ıns
merhaba kızlar eşimde morfoloji bozukluğu var bendede rahim tersliği ve sol tüpüm kapalı 1 sefer aşılama yaptırdık tutmadı malesef , yeni doktorumdan geliyorum doktorum aşılama tutma şansın düşük dedi inanın 1 ayda bir milyar harcadık onun yerine tüp bebek yapmayı düşünüyoruz moralimiz sıfırında altında 21 yaşındayım eşim 29 yaşında ne yapacağımızı bilemiyoruz sizce ne yapıyım ne olur yardım edinmafoldumben
bi yaptırayım diyorumyerimseniben garanti olsunÇok üzgünüm çoook
merhaba kızlar eşimde morfoloji bozukluğu var bendede rahim tersliği ve sol tüpüm kapalı 1 sefer aşılama yaptırdık tutmadı malesef , yeni doktorumdan geliyorum doktorum aşılama tutma şansın düşük dedi inanın 1 ayda bir milyar harcadık onun yerine tüp bebek yapmayı düşünüyoruz moralimiz sıfırında altında 21 yaşındayım eşim 29 yaşında ne yapacağımızı bilemiyoruz sizce ne yapıyım ne olur yardım edinmafoldumben
canım benimde kanımda çıkmasına rağmen gözlerimlede görmek istedim :)) bide hatıra kalsın diye yaptım. sabahı beklemene gerek yok hemen yap hemencik çıkıyor ikinci çizgi...
Ay o kabızlık benimde başıma bela ama ben zeytinyağı içmedim içsemmi acaba:sinifsinif: Ne kadar içiyosun canım 1 kaşıkmı. :sm_confused:
kıslar bende size bi güzel haber vereyim gerçi ben sevineyimmi
üzüleyimmi bilemedim hala şoktayım benim bebişlerim 4 tane imiş şok geçirdim resmen haftaya kalp atışlarını duymaya gidicez 1 inin gelişimi geriymiş belki o kaybolur dedi dr 1 ide tek yumurta ikizi imiş rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
Zuhalcim nasılsın görüşemedik kaç gündür.
Frt nin 4 tane bebişi varmış çok sevindim.
Ya kızlar çok heyecanlanıyorum hamile haberlerine ben. Rabbim banada bu güzel haberi buradan vermeyi nasip etsin:Saruboceq:
Cnm sen kabız olmuşsun ya. Geçmiş olsun..
sushii tahlili yaptın mı?
FATOSCUM BENİM KARNIMDA ÇIKTI AMA BENDEKİ KİLODAN VE İLAÇLARDAN CANIM. Bİ SAAT SONRA GELECEK TEST HEMEN YAPIYIM:) AY BİDE GENE TEK ÇİZGİ ÇIKARMIŞ :gitme: bu arada çişli testi hatıra diyemi saklıyorsun :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?