teşekkür ederim cevaplarınız için ama üzülmemek elde değil 3 senelik evliyim gücümüz kalmadı artık, 2 buçuk senedir istiyoruz ama olmuyor:çok üzgünüm:
bak canım bende 2.5 senelık evlıyım.en bastan berı ıstedık olmadı hatta buarada sureklı bana yuklenıldı kayınvalıdem benım doktorum guvenmdi kendı doktoruna goturdu ve sonunda bende bısey olmadıgına ınandı.ama bu arada sunu ye bunyen zayıf falan dıe benle ugrasıldı.sımdı aman kızım kımseye bısey söleme dıyo.yanı 2.5senede ne yasadım ben bılırım.ama ınsan öle guclu kı yapamam dedını gun gelıo yapabıldıgını goruosun oyuzden topla kendını eger bebek ıstıosan önce kendını ıyı hısset moral topla tamammı aleyna allah yardımcın olsun
bu arada sushiii test neoldu ay yoksa hamilemiymissin cok sasırdımmm akannehir
yaptım kızlarr hemen çift çizgii oldu. Allah'ıma binlerce şükürler olsun:Saruboceq:
caım sen nasılsın bugün sizlerle görüşmek güzel kefiri denedim ama fayda etmedi. mısırı sade yemedim. sağol canım onlarıda deneyeyim bakalımzuhal nasılsın?kefır denedınmı kabızlık ıcın bıde su probıyotık yogurtlar falan.bıde en guzelı haslanmıs mısırlar varya bardakta olanlar ondan bı ye ustune 1bardak su ıc kabızlık falan kalmaz
Zuhacim iyiyim sağol cnm. İyi bakmalısın kendine ki bakıyorsun okuduğum kadarıyla. Yarınki testen sonra belli olacakmış keseleri görme günün. İnşallah cnm rabbim şansını yolunu açık etsin. Keselerinin hayırlı haberlerini de alalım burdan.
Sushii test sonucun zaten pozitifti tekrar hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin. sende saklayacak mısın test çubuğunu?
Mrhb. Aleyna beklenen süre uzadıkça umutlarımız da azalıyor ama rabbim verecek elden gelen hiç birşey yok. Ben 1 sene olacak evleneli ilk günümüzden beri istiyoruz bebeğimizin olmasını. Ben bile bazen yorulup hiç bir tedavi yapmayacağım allah verirse verir diyorum. Sonra geçiyor bu durum, toparlıyorum kendimi.
Düşe kalka yürüyeceğiz bebeğimize giden bu yolda. Başka çaremiz yok cnm. :teselli:
ebicim sen neye çok şaşırdın ben onu anlamadım:kedi:
Kızlar siz benim başıma geleni bilmiyosunuz tabi. Anlatıyımda gülün. Ben transferden kısa süre sonra bu testi yaptırmıştım. Burdan aynı gün transferi yapılan bi arkadaşımın pozitif çıkmıştı onun tavsiyesiyle gece hiç uyuyamadım heyecandan. Neyse sabah 5te kalktım. Elimde plastik pardak tam yaparken bardak tuvalete düşmesinmi. Ay sabahın körü başka bardak yok evdeki bardağıda hastaneden almıştım iğneye gittiğimde. aldım bardağı sabunla yıkadım sonra tekrar yaptım. Bi baktım tek çizgi çıktı. Neye sinir olacağını bilemedim o an. Pis bardağı yıkadığımamı. Negatif oluşunamı. Çok üzülerek kırgınlıkla yattım.
Bu yüzden bu çift çizginin bende başka bi yeri var işte böyle gözünle görünce ne biliyim ayrı bi mutluluk yaşadım.
Valla ben bi eve götürücem. Ama atarım saklamam heralde mikrop üretir o durduğu yerde.
amin canım allah hepimizin yüzünü güldürsün. Bakıyorum kendime herşey bebişler için bi duysam kalp atışlarını o zaman rahatlayacakmışım gibi geliyor bi stres fazla yapıyorum en ufak bişeyde acaba düştümü düşecekmi diye
Slm cnm. Sen ne çekmişsin bu kayınvalideden yaa.. Bende kayınvalideden değil ama teyze hala vs. her aradıklarında soruyorlar yok mu daha bebek diye. Ben söylemedim durumumu onlara ama mecbur kalırsam söyleyeceğim. İnsanı çok yaralıyor ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?