Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

Evet zuhal mısırı ye üstüne su iç sonuç cırık cırık oluyor :sinifsinif: bizzat kendim denemişimdir daha önce. Acı bir anım var da cnm. :kedi:

sağol canım ben razıyım yeterki cırık cırık olsun :) düşecek diye korkuyorum. eğer sorun olmayacak üzülmeyeceksen anın neydi?

Zuhal sende yap testi hadi. hihoyyyt Bence çok hoş bir duygu. Hiç çiş yapmak bu kadar zevkli olmamıştır herhalde.kaydirigubbakcemile3

a aa haklısın canım süper bi fikir bu.:1hug:

zor durum boşver takma kafana düşündükçe daha sinir olursun başkalarınıda laf söyleyecek olurlarsa boz laf sok daha tepene çıkmasınlar bizde kayınvalidem hergördüğne söyledi sinirlerim bozulmuştu ya olmazsa millete ne dicem teselli ve acımalarını mı görücemdiyordum ama ne yapcan elde değil bebişleri düşünüp onları unutmaya çalışıyorum bide o stresi çekersem oooooooo. sende öyle yap takmaaa

Cnm ben bir yaz günü (mısırıda çok severim) 2 tane yedim üst üste sonra da malum dayanamayıp su içtim 2 -3 bardak (suyuda çok severim). Aradan yarım saat falan geçti ben mutfakta iş yapıyordum (eşimde içeride) damacanayı kaldırayım derken içinde az su vardı çok ağır değildi tabiki ama arkamdan bir gürültü koptu akannehir eşim içeriden koştu ne o ses diye ben cevap bile veremedim :kedi: altıma zıçtım cnm diyemedim eşime o kokudan anladı sonra:sinifsinif: ama başka anladı :1shok: bırt falan yani :tomato:
Acı derken böyle acı yani cnm.

ya güvendiğin insanlar olduğunda lafları bazen çok dosthane geliyor. Ama ıdının dıdısı karşına geçip kısır muameseli yapınca sinir oluyo insan :mymeka: Bendende öyle binlerce tarif çıkar yani duyduğum. Aslında düşünmüyoruz korunuyorum ben diyip tıkıycan milletin ağzını delikafadulden en güzeliyasakkelime

çok komik ya canım bu akşam kesin deniyorum ama bişey kaldırmayacağım :)

sorma valla ben yarın alırım artık test yaptırmaya gideceğim zaten ozaman bide benim çıkmazmış

bence sen hiç yaptırma şimdi çıkmayabilir çünkü benim adetim 10 gün geçti
Durduk yerde moralini bozma bide bardağı falan düşürürsün tuvalete ne gerek var git yarın mis gibi yaptır kan testini

1 saat önce annemlere geldim eşimde oraya gelecek akşamda geçdöneriz eve ondan burda babamların yanında yapamam:) yarın yaparımartık haberi veririm

sushiii emin olma bi dene bende denemıstım basarılı bi yöntem tabii denser gibi olmadı benim ama bi müddet tuvalette rehin kalmıstım kaydirigubbakcemile3

bence sen hiç yaptırma şimdi çıkmayabilir çünkü benim adetim 10 gün geçti
Durduk yerde moralini bozma bide bardağı falan düşürürsün tuvalete ne gerek var git yarın mis gibi yaptır kan testini

eşim değeri 20 den fazla olunca idrar tesitinde çıkıyor dedi benim adetimden 8 gün geçti ama geç tutundu işte bizimki

Evet cnm ben de ilk evlendiğimde yapıcam istiyoruz diyordum soranlara. Her ay regl olmak kabustu. Test için dr. gittik. Bir de baktım durum öyle kendiliğinden olacak gibi değil. Durum böyle olunca sorduklarında korunuyorum daha yeni evliyiz falan diyordum ama baştan istediğimi biliyorlardı ya beklediğin yeter yaş 30 kızım yapta görelim bebeğini sende anne ol artık diyorlar. Peh sanki biz istemiyoruz klava:

neyse kızlar size doyum olmaz ama esim geldi yemek ister ben yarında doktora gıtcem yarın görüsürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…