Evet zuhal mısırı ye üstüne su iç sonuç cırık cırık oluyor :sinifsinif: bizzat kendim denemişimdir daha önce. Acı bir anım var da cnm. :kedi:
kaydirigubbakcemile3 Belkide hayatında çift çizgi hiç bu kadar anlamlı olmamıştı di mi? O testleri yapmak sonucunuda çift görünce ne güzel duygudur..alkisalkisalkis
Bence de saklama fotoğrafını çek sakla derim. Daha hijyenik bir çözüm a.s
olay sadece kayınvalıde dııl.ona cok kırıldıgım oldu ama ustune vazife olan olmayan herkes soruyo.taaa dıdısının dıdısı ona ne bız cocuk yapınca omu bakıcak amaaaaan öle abuk subuk seylere maruz kaldımkı en komıgı kayınvalıdemın bı ahbabı kadının ıyı nıyetınden dıye dusunuorum.bana 40gun taze yanı tavugun yenı yumurtladıgı yumurtayı yersen hamıle kalırsın dedı :roflol: yaaa iste böle kızlar
Zuhal sende yap testi hadi. hihoyyyt Bence çok hoş bir duygu. Hiç çiş yapmak bu kadar zevkli olmamıştır herhalde.kaydirigubbakcemile3
Zuhal sende yap testi hadi. hihoyyyt Bence çok hoş bir duygu. Hiç çiş yapmak bu kadar zevkli olmamıştır herhalde.kaydirigubbakcemile3
olay sadece kayınvalıde dııl.ona cok kırıldıgım oldu ama ustune vazife olan olmayan herkes soruyo.taaa dıdısının dıdısı ona ne bız cocuk yapınca omu bakıcak amaaaaan öle abuk subuk seylere maruz kaldımkı en komıgı kayınvalıdemın bı ahbabı kadının ıyı nıyetınden dıye dusunuorum.bana 40gun taze yanı tavugun yenı yumurtladıgı yumurtayı yersen hamıle kalırsın dedı :roflol: yaaa iste böle kızlar
Cnm ben bir yaz günü (mısırıda çok severim) 2 tane yedim üst üste sonra da malum dayanamayıp su içtim 2 -3 bardak (suyuda çok severim). Aradan yarım saat falan geçti ben mutfakta iş yapıyordum (eşimde içeride) damacanayı kaldırayım derken içinde az su vardı çok ağır değildi tabiki ama arkamdan bir gürültü koptu akannehir eşim içeriden koştu ne o ses diye ben cevap bile veremedim :kedi: altıma zıçtım cnm diyemedim eşime o kokudan anladı sonra:sinifsinif: ama başka anladı :1shok: bırt falan yani :tomato:
Acı derken böyle acı yani cnm.
sorma valla ben yarın alırım artık test yaptırmaya gideceğim zaten ozaman bide benim çıkmazmış
çok komik ya canım bu akşam kesin deniyorum ama bişey kaldırmayacağım :)
bence sen hiç yaptırma şimdi çıkmayabilir çünkü benim adetim 10 gün geçti
Durduk yerde moralini bozma bide bardağı falan düşürürsün tuvalete ne gerek var git yarın mis gibi yaptır kan testini
ya güvendiğin insanlar olduğunda lafları bazen çok dosthane geliyor. Ama ıdının dıdısı karşına geçip kısır muameseli yapınca sinir oluyo insan :mymeka: Bendende öyle binlerce tarif çıkar yani duyduğum. Aslında düşünmüyoruz korunuyorum ben diyip tıkıycan milletin ağzını delikafadulden en güzeliyasakkelime
ben mısır tarlasını yesem bende öyle bir etki yaratmaz ne yazıkki mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?