Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

sushiii emin olma bi dene bende denemıstım basarılı bi yöntem tabii denser gibi olmadı benim ama bi müddet tuvalette rehin kalmıstım kaydirigubbakcemile3

Ya kızlar güldünüz tabiki ama ben o an yerin dibi nerde acaba bulsam da geçsem olmuştum. :1ninca: Eşim gelmedi bir süre yanıma utandım diye. Bir de tuvalete gidişim vardı paytak paytak

boşver canım ben 6 yıl söyledim aynı yalanı düşünmüyoruz diye anlıyorlar ama neyapcan çalışıyordum onu bahane ettim tüp bebek için işi bıraktım herkesin gözü bendeydi zaten kayınvalidem herkeseonun için ayrıldığımısöylemişti bile:)

ben bi ara şunu demeyi bile düşünmüştüm. Benim çocugum olmuyor. Tüplerim tıkalı ve kesinlikle olmayacakmış, böylelikle insanların ağzı tamamen kapanmış olacaktılaelaelaelaelae

Ya kızlar güldünüz tabiki ama ben o an yerin dibi nerde acaba bulsam da geçsem olmuştum. :1ninca: Eşim gelmedi bir süre yanıma utandım diye. Bir de tuvalete gidişim vardı paytak paytak

bu akşam deneyince benimde olursa yandım:) fazla yemeyeyim bari neyse bebeğe atarımsuçu:)

Zuhal 6 yıl dile kolay bu dertle uğraşmak cnm ya rabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürür cnm. :Saruboceq: Bende o yüzden söylerim belki yutmuyorlar artık Çok üzgünüm çoook şüpheler üstümde yani.. :sm_confused:

evet valla inşallah herkesin canım yüzü güler yutmuyolarsada boşver yutturduklarına bak üzülme sıkma canını allah vericek yılma lütfen

zuhal birde tavsiye fazla zorlama kendini tuvalette. Biraz tuhaf gelecek ama tuv. yaparken evet hiç zorlanmadan yapıyorum geliyor de kendi kendine :1rolleyes: dedim ya tuhaf ama bende buda etkili olan bir yöntem kaydirigubbakcemile3
Beynimize sinyaller gidiyor galiba oda sinyal gönderiyor gerekli yere denileni yapıyor yani a.s

benim ilk kanamam olduğunda çok aşırı zorlamıştım kendimi belkide ondan olmuştur kanamaakannehir

Evet cnm muhtemelen. Ikınıyorsun ya tuv. yaparken rahim de kasılıyor. Dikkat edin elinizden geldiğince. Zor tabi kabız olmak

bende zorluyorumkendimi o yüzdende her tahlil sonucu aldığımda düştümü değerlerim korkusu yaşıyorum oyüzdenmi geç tutundular diyorum yer yolu deneyeceğim

Ben de transferden sonra korkmuştum az ıkındım diye. Zuhal korkma şöyle düşün allah sana anneliği nasip ettiyse yüksek bir yerden atlasan dahi bebeğine hiç birşey olmaz. Tarlalarda çalışan kadınlar.. bebekleri düşsün diye zıplayan kadınlar.. ne yapsalarda olmadımı bebekleri. Rabbim ol dedikten sonra..
Tabiki tedbir bizden takdir allahtan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…