amma çok konuştuk güzeldi yarın yine test günü dua edin benim için yarında katlasın
amma çok konuştuk güzeldi yarın yine test günü dua edin benim için yarında katlasın
aman 3 lira ya bi tane yapıyım nolcak kaydirigubbakcemile3
adetim geçeli 10 gün oldu gelir gelmez yapsam olurmu acabakaydirigubbakcemile5
kızlar slm..benimde inadım tuttu..eğer hamile kalırsam ki kandan bakılıcak..garanti olduğunu bilsem bile şu idrar testini yapıp şu ikinci çizgiyi görücem..aylardır ikinci çizgiyi görücem diye şaşı olucaktım yaaa...içimde kalmasın..:roflol:
yap valla ben hala açıp açıp bakıyorum çizgide değişme olmuşmu diyekaydirigubbakcemile3
bak bakalım sushii belki 3. çizgi bile çıkmıştır...:roflol:
arkadaşlar hepinizin güzel dilekleri için çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.herkesin karnını şenlendirsin.bide şu kabızlık mevzuna gelince bende transferden sonra kabızlık çektim valla ben çok zorladım yapabilmek için 2-3-4-5inci günlerde ne olursa olsun dedim çünki çok rahatsız oldum demem oki rabbim ol derse oluyo ne olursa olsun hiçbirşey önüne geçemez 3 tane transfer ettiler ama veletler 4 tane oldu rabbime güvenmekten ve dua etmekten gerisi yalan arkadaşlar.bide rahat olmak önemli.
arkadaşlar hepinizin güzel dilekleri için çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.herkesin karnını şenlendirsin.bide şu kabızlık mevzuna gelince bende transferden sonra kabızlık çektim valla ben çok zorladım yapabilmek için 2-3-4-5inci günlerde ne olursa olsun dedim çünki çok rahatsız oldum demem oki rabbim ol derse oluyo ne olursa olsun hiçbirşey önüne geçemez 3 tane transfer ettiler ama veletler 4 tane oldu rabbime güvenmekten ve dua etmekten gerisi yalan arkadaşlar.bide rahat olmak önemli.
zuhalllll naptın?ne zaman gelcen?ay cok merak ettım ben doktora gıttım 2tane yumosum 16 yı gecmıs ama dıgerlerı kucuk daha 13 ve 11 ne olcak bılmıorum yaa fisfisfis
zuhalecım sen sımdı 14,gunde test yaptırcan dımı.allah yardımcın olsun canım.ınsaalah degerler katlanır bebıslerın 9 ay sonra kucaagına sag salım gelır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?