Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

Kızlar bende yemek yapayım artık diyorum cokacimcoook Yemek işini bugün geçe bıraktım. Sohbetinize doyum olmuyor ama sofraya tabaklar da boş koyulmuyor..
Görüşürüz :a015:

aman 3 lira ya bi tane yapıyım nolcak kaydirigubbakcemile3
adetim geçeli 10 gün oldu gelir gelmez yapsam olurmu acabakaydirigubbakcemile5

kızlar slm..benimde inadım tuttu..eğer hamile kalırsam ki kandan bakılıcak..garanti olduğunu bilsem bile şu idrar testini yapıp şu ikinci çizgiyi görücem..aylardır ikinci çizgiyi görücem diye şaşı olucaktım yaaa...içimde kalmasın..:roflol:

yap valla ben hala açıp açıp bakıyorum çizgide değişme olmuşmu diyekaydirigubbakcemile3

arkadaşlar hepinizin güzel dilekleri için çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.herkesin karnını şenlendirsin.bide şu kabızlık mevzuna gelince bende transferden sonra kabızlık çektim valla ben çok zorladım yapabilmek için 2-3-4-5inci günlerde ne olursa olsun dedim çünki çok rahatsız oldum demem oki rabbim ol derse oluyo ne olursa olsun hiçbirşey önüne geçemez 3 tane transfer ettiler ama veletler 4 tane oldu rabbime güvenmekten ve dua etmekten gerisi yalan arkadaşlar.bide rahat olmak önemli.

ne guzelllllllllllll cnm cok sevındım bursalısın galıba benım eşımde bursalı bursanın neresınde acaba? bu arada benım de transferım 3.cu gunum allah yuzumuzu guldurur ınş. yenı yıllda hep beraber hamış gırerız...:icecream:

canım sushııcım tekrar gozun aydın.benım 3gun.acaba bende 11,gun aksamı yaptırsam olurmu sence.sen hangı hastanede tup yaptırdın.:ecrin_bebek:

ay canım benım ya ınsaalah hayırlısyla sag salım dogarlar.bende bugun 9,gunum transferın.bende bursalıyım ama kocaelıde yasıyorum canım.allah hepımızın yuzune gulsun hayırlısı neyse onu nasıp etsın.

zuhalecım sen sımdı 14,gunde test yaptırcan dımı.allah yardımcın olsun canım.ınsaalah degerler katlanır bebıslerın 9 ay sonra kucaagına sag salım gelır

canım ya allah senınde yuzune gulsun cok sempatık bırısın yazıların cok umıtlı hayata barısık bırısı gıbısın.allah hepımızın kucaklarını hayırlısıyla doldursun.3gunum kaldı canım ya sabırsızlanıyorum.

zuhalllll naptın?ne zaman gelcen?ay cok merak ettım ben doktora gıttım 2tane yumosum 16 yı gecmıs ama dıgerlerı kucuk daha 13 ve 11 ne olcak bılmıorum yaa fisfisfis

kızlar dün gece sıkıntılı bi geceydi problem vardı bugünkü tahlili etkiledimi bilmiyorum ama bugün ikiye katlamamış yükselmiş sadece doktorum istanbula gidiyormuş pazartesi tekrar tahlil dedi ne olacak benim bu halim değerler çok düşük ilerliyor bende umut kalmadı artık dayanamıyorum sonucu bi an önce alsam yoluma bakacağım

ebi canım senin için çok sevindim nezaman toplanacağı belli oldumu

zuhalllll naptın?ne zaman gelcen?ay cok merak ettım ben doktora gıttım 2tane yumosum 16 yı gecmıs ama dıgerlerı kucuk daha 13 ve 11 ne olcak bılmıorum yaa fisfisfis

hadi bakalım ebi...gayet iyi..ama biraz daha büyüsünler diye bekleyebilir dr un..hayırlı haberler inş...

zuhalecım sen sımdı 14,gunde test yaptırcan dımı.allah yardımcın olsun canım.ınsaalah degerler katlanır bebıslerın 9 ay sonra kucaagına sag salım gelır

sağol canım ama benim bugün 20. günüm malesef benim biraz karışık geç tutunmuş ve 2günde bir tahlil yapılıp ikiye katladımı diye bakılıyor düne kadar ikiden fazla katlıyordu ama bugün az katlamış değerim bu zamana kadar anca 80 oldu bebek var deyip ümitlendiriyorlar ya yoksa kimyasal gebelikse diye korkuyorum artık boşuna ümitlendirilmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…