zuhale ümitsizliğe kapılma canım yaa..ama çok zor dimi kesin sonuç istiyo insan..en azından olmadıysada insan ona göre alıştırıyo kendini..ama kiminin öyle yavaş ilerleyebiliyo canım...sağlıklı bebekse zaten bi şekilde devam eder üzme canını tatlım...
zuhale seni okadar iyi anlıyorum ki canım ilk gebeliğimde aynı şeyleri yaşamıştım bende ..Allah sabır ve kolaylık versin..şuan değerin kaç oldu canım?? transferden sonrakikaçıncı gün ? keseyi göremedi dimi daha ??belkide herşey yolundadır bu işler hiçç belli olmuyor valla ben onu bilirirmm:)
nasılsın canım hiç takma kafana düzelecek mutlaka kan değerin
canım zuhalcım canını sıkma allah buyuktur ya bılemzsın belkı ıkıye dorde katlar supheye kapılma canım.tekrar test vercekmsıın.ayy canım kollarında cok acmıstır ama yavrularımız ıcın herseye katlanıyoruz bende progestron ıgnesı yaptırmaktan popomun uzerıne zor oturuyorum ama ysvrulrım olur dıye sabrdıyorum.hepımız aynıyız yanı allah hepımıze yardım etsın.
canım sushııcım tekrar gozun aydın.benım 3gun.acaba bende 11,gun aksamı yaptırsam olurmu sence.sen hangı hastanede tup yaptırdın.:ecrin_bebek:
canım benim kanamam olmuştu o yüzden 11. günü yaptırdım yoksa 12 de yapacaktım. Kararı sen ver canım. Bu arada mısır ve su ikilisini sabah denedim banamısın demedi halaa. Sanırım doktora gitmem gerekecek. Ebicim senin adına çok sevindim. Zuhalecim sıkma canını sakın inşallah tutunacaklar bak gör. Ben umut tüpp bebekte yaptırdım.
inşallah. sen doktora git şurup falan versin, sen ne zaman gidiyorsun bebişlerinin kesesini görmeye
belki o dokunmuştur başka verir doktorun. Hadi hayırlısı bakalım kaç bebişin var burda haberlerini bekliyorumbana şurup vermişti canım ama çok kötü yapmıştı beni bu hafta gidiyorum doktoraalkisalkisalkis
kızlar dün gece sıkıntılı bi geceydi problem vardı bugünkü tahlili etkiledimi bilmiyorum ama bugün ikiye katlamamış yükselmiş sadece doktorum istanbula gidiyormuş pazartesi tekrar tahlil dedi ne olacak benim bu halim değerler çok düşük ilerliyor bende umut kalmadı artık dayanamıyorum sonucu bi an önce alsam yoluma bakacağım
ebi canım senin için çok sevindim nezaman toplanacağı belli oldumu
canım benim kanamam olmuştu o yüzden 11. günü yaptırdım yoksa 12 de yapacaktım. Kararı sen ver canım. Bu arada mısır ve su ikilisini sabah denedim banamısın demedi halaa. Sanırım doktora gitmem gerekecek. Ebicim senin adına çok sevindim. Zuhalecim sıkma canını sakın inşallah tutunacaklar bak gör. Ben umut tüpp bebekte yaptırdım.
Sushii cnm mrhb. Mısır su yaramamış sana. Sen ne zamandır çekiyorsun bu çileyi? Bence de dr. gitmelisin çok önemli bu nasıl sancı yapıyordur yaa..
zuhal ne oldu ne sıkıntın var?benım toplamam bellı oldu bugun gıttımkı bugun bı buyumusler 20mm olan var heralde 6-7 tane 15 ustu var.bugun catlatma ıgnemı olcam ve salı da yumoslarım toplancak sushıı bencede bı doktora gorun ıyı olur opuyorumnanaktan
Slm cnm bugün dışarıdaydım giremedim nete. Cnm ya şu sonucun belirsizliği seni sıktı artık ama biraz daha sabır cnm. :teselli: Rabbim sabırlar versin sana ve ailene, inşallah sonucu hayırlı olur. :Saruboceq:
Cnm gecen sıkıntılı geçmiş hayırdır ne oldu sorabilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?