Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

zuhale ümitsizliğe kapılma canım yaa..ama çok zor dimi kesin sonuç istiyo insan..en azından olmadıysada insan ona göre alıştırıyo kendini..ama kiminin öyle yavaş ilerleyebiliyo canım...sağlıklı bebekse zaten bi şekilde devam eder üzme canını tatlım...

zuhale seni okadar iyi anlıyorum ki canım ilk gebeliğimde aynı şeyleri yaşamıştım bende ..Allah sabır ve kolaylık versin..şuan değerin kaç oldu canım?? transferden sonrakikaçıncı gün ? keseyi göremedi dimi daha ??belkide herşey yolundadır bu işler hiçç belli olmuyor valla ben onu bilirirmm:)

canım zuhalcım canını sıkma allah buyuktur ya bılemzsın belkı ıkıye dorde katlar supheye kapılma canım.tekrar test vercekmsıın.ayy canım kollarında cok acmıstır ama yavrularımız ıcın herseye katlanıyoruz bende progestron ıgnesı yaptırmaktan popomun uzerıne zor oturuyorum ama ysvrulrım olur dıye sabrdıyorum.hepımız aynıyız yanı allah hepımıze yardım etsın.

sağol canım ama insan ister istemez ümitsizliğe kapılıyor inşallah yavaş ilerleyenlerdenimdir diye dua ediyorum ama ne yapalım kaderimi yaşıyorum. Allahım burdaki herkese yardım etsin ve bebişleri olsun .

20 günüm ve 80 daha değerim keseyi hemen göremiyorum aslında 1000 olması gerekiyormuş ama benim yavaş ilerlediği için belki 200 bakacaklarmış 200'ü bulursa tabi.
bende inşallah demekten başka bişey diyemiyorum

zaten başka bişey olsa kimse bana yaptıramazdı iğneden korkardım iğne yaptım kendime, yatmayı sevmezdim, temizlik yapmadan duramazdım ama bebek umuduyla herşeye değer dedim herkes gibi. allahtan sabır ve bi an önce sonuç istiyorum. allah hepimize yardım etsin yüzümüz gülsün artık

canım sushııcım tekrar gozun aydın.benım 3gun.acaba bende 11,gun aksamı yaptırsam olurmu sence.sen hangı hastanede tup yaptırdın.:ecrin_bebek:

canım benim kanamam olmuştu o yüzden 11. günü yaptırdım yoksa 12 de yapacaktım. Kararı sen ver canım. Bu arada mısır ve su ikilisini sabah denedim banamısın demedi halaa. Sanırım doktora gitmem gerekecek. Ebicim senin adına çok sevindim. Zuhalecim sıkma canını sakın inşallah tutunacaklar bak gör. Ben umut tüpp bebekte yaptırdım.

inşallah. sen doktora git şurup falan versin, sen ne zaman gidiyorsun bebişlerinin kesesini görmeye

kızlar nerdesınız?ben bugun de igne yaptım yarın kan vermeden sadece ultrasonum var?acaba ne olcak?zuhal üzme kendini :teselli: ıyı dusun canım sıkma ıcını dua et ınsırah oku ıcını rahatlatır

Slm cnm bugün dışarıdaydım giremedim nete. Cnm ya şu sonucun belirsizliği seni sıktı artık ama biraz daha sabır cnm. :teselli: Rabbim sabırlar versin sana ve ailene, inşallah sonucu hayırlı olur. :Saruboceq:
Cnm gecen sıkıntılı geçmiş hayırdır ne oldu sorabilirmiyim?

Sushii cnm mrhb. Mısır su yaramamış sana. Sen ne zamandır çekiyorsun bu çileyi? Bence de dr. gitmelisin çok önemli bu nasıl sancı yapıyordur yaa..

Sushii cnm mrhb. Mısır su yaramamış sana. Sen ne zamandır çekiyorsun bu çileyi? Bence de dr. gitmelisin çok önemli bu nasıl sancı yapıyordur yaa..

valla canım 4 gün olmuştur. Ben zaten normaldede sıkıntı çekiyordum. Ama bu ilacları kullandıktan sonra dahada bi sorun oldu benim için. Bakalım doktora gidince söyleyeceğim. Olmadı bu konuyla ilgili bi doktora gideceğim.:kedi:

zuhal ne oldu ne sıkıntın var?benım toplamam bellı oldu bugun gıttımkı bugun bı buyumusler 20mm olan var heralde 6-7 tane 15 ustu var.bugun catlatma ıgnemı olcam ve salı da yumoslarım toplancak sushıı bencede bı doktora gorun ıyı olur opuyorumnanaktan

canım çok sevindim senin için inşallah hepsi iyi düzeyde olur ve sonunda tutar salı günü kaçtane toplandığının haberini bekliyorum. benim derdim bitmiyorki bi türlü normal seviyeye çıkamadı değerler kolumun şişliği bir hafta oluyor hala inmedi ağrı yapıyor morlukları geçmedi dirseğe kadar mor hayatımda böyle şey görmemiştim diğer koluma bişey olacak diye ödüm kopuyor yoksa tahlilde yaptıramayacağım. burda doktora çıkacağım belki kolum için hangi derdime yanayım bilemiyorum umutta kalmadı

canım benim eşimde şeker hastalığı var ve panik atakta pazar gecesi tansiyonu yükselmiş biraz şekerimde çıktı diye panik yaptı hiç iyi değillim diye apar topar hastaneye gittik gecenin bir yarısı giderken hızlı yürüdümmü bilmiyorum yada sıkıntımı yaptım dönüşte kasılmalar başladı ağrı giriyordu aniden yavaş yavaş eve geldik ama ben kendimi iyi hissetmiyordum sabahıda zaten tahlil zamanıydı ve tahlil sonucum yükseldi ama ikiye katlamadı eşim doktoruma sormuş onunla alakası yok demiş. bilemiyorum zaten cuma günüde kayınvalidemi acile götürdüm ben hastanelerden çıkamaz oldum sıkıntı stres bitmiyor zaten fazlada yükselmiyor ümidimde kalmadı yarın tekrar tahlil hep dua ediyorum sağlıklı ise yükselsin ama değilse sonra üzülmektense şimdi üzüleyim ve bitsin.
ne okuyayım ne yapayım bu sonucu almak için bana yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…