zuhal ne oldu ne sıkıntın var?benım toplamam bellı oldu bugun gıttımkı bugun bı buyumusler 20mm olan var heralde 6-7 tane 15 ustu var.bugun catlatma ıgnemı olcam ve salı da yumoslarım toplancak sushıı bencede bı doktora gorun ıyı olur opuyorumnanaktan
sushii senı dınlemedım ve sabırsızlıka bugun yanı 10.gun ıdrar testı yaptım ve negatıf cıktı ama nedense ılk basta uzulcek gıbı oldum ama sızın sozlerınız geldı aklıma.buyuzden karar verdım benım kanamam felan yok cok sukur ama yarın aksam yaptırcam.yanı umıdımı kana bagladım umıdımı kaybetmek ıstemıyorum ama mevlm ne gostercek bakalım.akannehir
canım benim eşimde şeker hastalığı var ve panik atakta pazar gecesi tansiyonu yükselmiş biraz şekerimde çıktı diye panik yaptı hiç iyi değillim diye apar topar hastaneye gittik gecenin bir yarısı giderken hızlı yürüdümmü bilmiyorum yada sıkıntımı yaptım dönüşte kasılmalar başladı ağrı giriyordu aniden yavaş yavaş eve geldik ama ben kendimi iyi hissetmiyordum sabahıda zaten tahlil zamanıydı ve tahlil sonucum yükseldi ama ikiye katlamadı eşim doktoruma sormuş onunla alakası yok demiş. bilemiyorum zaten cuma günüde kayınvalidemi acile götürdüm ben hastanelerden çıkamaz oldum sıkıntı stres bitmiyor zaten fazlada yükselmiyor ümidimde kalmadı yarın tekrar tahlil hep dua ediyorum sağlıklı ise yükselsin ama değilse sonra üzülmektense şimdi üzüleyim ve bitsin.
ne okuyayım ne yapayım bu sonucu almak için bana yardım edin
canım benim eşimde şeker hastalığı var ve panik atakta pazar gecesi tansiyonu yükselmiş biraz şekerimde çıktı diye panik yaptı hiç iyi değillim diye apar topar hastaneye gittik gecenin bir yarısı giderken hızlı yürüdümmü bilmiyorum yada sıkıntımı yaptım dönüşte kasılmalar başladı ağrı giriyordu aniden yavaş yavaş eve geldik ama ben kendimi iyi hissetmiyordum sabahıda zaten tahlil zamanıydı ve tahlil sonucum yükseldi ama ikiye katlamadı eşim doktoruma sormuş onunla alakası yok demiş. bilemiyorum zaten cuma günüde kayınvalidemi acile götürdüm ben hastanelerden çıkamaz oldum sıkıntı stres bitmiyor zaten fazlada yükselmiyor ümidimde kalmadı yarın tekrar tahlil hep dua ediyorum sağlıklı ise yükselsin ama değilse sonra üzülmektense şimdi üzüleyim ve bitsin.
ne okuyayım ne yapayım bu sonucu almak için bana yardım edin
e ee ben sana yaptırma demiştim.yasakkelime beklemek gerçekten zor canım ama kandan başkada net sonucu alabileceğimiz bir seçenek ne yazıkki yoklmaz:
hadi insallah yarınki kan testinde hayırlı haberler alırsın canım...
gullucan erken yapıp boşuna moralini bozmuşsun..windy diye bir arkadaş var burda..12. gün test yaptığı halde çıkmamış halbuki hamileymiş..
kızlarrr nerdesınız?yarın yumoslarım toplanıo :lepi:amaaaa gunlerdır bunu beklerken sımdı korkuyorummm :kedi: beni bu işlem hakkında bilgilendirirmisiniz...
ya bıraz tuhaf olcak ama yumurta toplamadan önce lavman mı yapıolar bana öle dediler genel anestezi oluyo die.böle bisey duyan varmı?yada size yaptılar mı?meraktan ölcemmmm
kızlarrr nerdesınız?yarın yumoslarım toplanıo :lepi:amaaaa gunlerdır bunu beklerken sımdı korkuyorummm :kedi: beni bu işlem hakkında bilgilendirirmisiniz...
canım hasbunallahu venimel vekil cek allahı vekil tayin et ona havale et hakkında hayırlısı olsun ıns. ıcını ferah tut unutma her darlık feraha cıkar.
kızlar buarada yumurta toplamadan korkuorum amelıyat gıbı full soyunuomussun genel anesteziymis...:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?