Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

ay canım hadı bakalım allah tamamına erdırsın.benide 10.gun yarın aksam kan testı yaptırmya gıdıcem.

sushii senı dınlemedım ve sabırsızlıka bugun yanı 10.gun ıdrar testı yaptım ve negatıf cıktı ama nedense ılk basta uzulcek gıbı oldum ama sızın sozlerınız geldı aklıma.buyuzden karar verdım benım kanamam felan yok cok sukur ama yarın aksam yaptırcam.yanı umıdımı kana bagladım umıdımı kaybetmek ıstemıyorum ama mevlm ne gostercek bakalım.akannehir

canım zuhalee üzme kendini yahuu dört gözle seni takip ediyorum valla ,inşallah iyi sonucla biter bu sürec...ama dediğim gibi olmazsada üzülme hakikaten demek hayırlısı buymuş diyeceğiz..hepimiz için gecerli bu..sende adet..vs kanaması olmuşmuydu canım onu anımsayamadım?? bu arada nolur dış gebelik sürecine dikkat et tamammı doktoruna mutlaka sor senin sağlığın daha önemli..o çok tehlikeli bir sürec..boş veya kimyasal önemli değil..ama değerinde 80küsür öle çokda düşük değil..çok ilginç ya..!!

e ee ben sana yaptırma demiştim.yasakkelime beklemek gerçekten zor canım ama kandan başkada net sonucu alabileceğimiz bir seçenek ne yazıkki yoklmaz:
hadi insallah yarınki kan testinde hayırlı haberler alırsın canım...

Düşük ihtimali olan hamile bayanlar eşleriyle beraber "El Mübdi" okur.

Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

canım hasbunallahu venimel vekil cek allahı vekil tayin et ona havale et hakkında hayırlısı olsun ıns. ıcını ferah tut unutma her darlık feraha cıkar.
kızlar buarada yumurta toplamadan korkuorum amelıyat gıbı full soyunuomussun genel anesteziymis...:1no2:

gullucan erken yapıp boşuna moralini bozmuşsun..windy diye bir arkadaş var burda..12. gün test yaptığı halde çıkmamış halbuki hamileymiş..

sushıcım demın bıraz oturdu amakendımı sakın tutmaya calsıyom bıran umdıımı kaybettım ama ıdrara guvenmedım ama sızın yazılarınızı okumasaydım ve bu sıteye gırıp bılgı almasaydım coktan kopmusutm.guya kendımı sakın zannedıyordum ama azdaha hayatımın snu gıbı gelıp kopcaktım.bakalım allaha sıgınmaya calsıyorum kızlar bana dua edın duygularım cok karısık.yarın aksam kesın ıs cıkısı testı yaptırıcsm.

gullucan erken yapıp boşuna moralini bozmuşsun..windy diye bir arkadaş var burda..12. gün test yaptığı halde çıkmamış halbuki hamileymiş..

canım bır an herkes yaparken bızde bır ıdrar testı yapalım dedık tabı acele ettık ne bıleyım herkes gıb belkı benımkıde pozıtıf cıkar zannettım.artık umıdımız kanda ya nasıp

kılzr yoksunuz cıkıyorum ıyı gecelr yarın benım ıcın buyuk gun.yarında gorusuruz

kesesini gören kızlarr, pozitif sonuc aldıktan sonraa neler hissettiniz yaşadınız keseyi görene kadar ?? bende hala tık yok korkuyorum resmen yahuu bu hafta nasıl gececek bilemiyorum

kızlarrr nerdesınız?yarın yumoslarım toplanıo :lepi:amaaaa gunlerdır bunu beklerken sımdı korkuyorummm :kedi: beni bu işlem hakkında bilgilendirirmisiniz...

ya bıraz tuhaf olcak ama yumurta toplamadan önce lavman mı yapıolar bana öle dediler genel anestezi oluyo die.böle bisey duyan varmı?yada size yaptılar mı?meraktan ölcemmmm

kızlarrr nerdesınız?yarın yumoslarım toplanıo :lepi:amaaaa gunlerdır bunu beklerken sımdı korkuyorummm :kedi: beni bu işlem hakkında bilgilendirirmisiniz...

canım sende benım gıbı ılk defa yaptırıyon.korkma bır sey catlatma ıgnenı yaptırmısındır muhakkak.yarın denılen saatte ords olursun.senı oerason ıcın hazırlıyorlar sonra bayıtıp yumosları laboratuara alıyorlr esındende sperm ornegı.en fazla 30 dak.bır ıslem sonra bıraz ıstırahat edıp cıkıyorsun ıste ondan sonrası maraton baslıyor yok kac yumrtam dollendı sonra zaten senı aralar sıkılma yumurta toplamada bır sey yok canının acmıyor hıc uyanınca bıraz zman zman adet sancısı var gıbı agrı oluor oda cok degıl.allah yardımcın olsun kardesım sıkılma.hastane ve doktorun kım

ya bıraz tuhaf olcak ama yumurta toplamadan önce lavman mı yapıolar bana öle dediler genel anestezi oluyo die.böle bisey duyan varmı?yada size yaptılar mı?meraktan ölcemmmm

yok canım bana gece 12 den sonra yıyıp ıcme dendı su dahı ıcme dedıler.sonra oraya gıdınce onluk felan gıdık ıste gerısı anlattıgım gıbı korkma bır sey yok.kac yasındasın can

canım ben taze tecrubeli olarak hemen anlatayım sana lahman yapmıyolar
ve bende senin gibi endiseler içinde gitmistim önce bi serum verdiler kolumdan sonra ameliyathaneye aldılar. Kolumdan kadın birsey enjekte ediyodu o anda ben uyumadan başlamayacaksınız dimiiiiiiiiiiiiiiii derken gittimkaydirigubbakcemile3 eşim sesleniyodu uyandığımda sanki güzel bi uykudan uyanmışım gibi yatağıma geri getirmişlerdi bittimi ya dedim evet dediler e ee ne kolay bişeymiş bu dedim bi mutlu oldumki anlatamam. Hatta ben transfer yapılırkende narkozlu istedim. Hareket falan edip sakata gelmesin diye:kedi:

soyunma falan yok ben donumu bile ameliyathanede çıkarttım. İç çamaşırlarının üzerine ameliyat önlüğü giydiriyolar. Garanti veriyorum korkmanı gerektiren bisey yok. Valla billaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…