soyunma falan yok ben donumu bile ameliyathanede çıkarttım. İç çamaşırlarının üzerine ameliyat önlüğü giydiriyolar. Garanti veriyorum korkmanı gerektiren bisey yok. Valla billaaa
ya benıde korkuttular lagman yapılıo ve ayaklarını baglıolar falan dıye tırstım bayagı
sushiiii pekiii verdilermi narkozzz transferdeee.....
ebii yumurtaların toplanıyomuşşş gözün aydın canımmm...kızların dediği gibi korkacak bişey yokkk zatenn hiç bişey hissetmiyorsunn uyandığındada herşeyy bitmiş oluyorr...sonradan adet sancısı gibi bi ağrı olurr o kadar....
ya benıde korkuttular lagman yapılıo ve ayaklarını baglıolar falan dıye tırstım bayagı
27 yasındayım ılk denemem :kedi:
Evet canım transferide narkozlu yaptırdım. Bana kimse kilodunu cıkart demedi. Bende öyle çıktım orda peçeteye koydular. Uyandığımda yanımdaydı :1rolleyes: Ama transfer sırasında ben çıkarttım zaten ne varki onda üzerinde zaten önlük var içinde birsey olsa nolur olmasa nolurakannehir
yaa kim diyo bunları yaaa.millette felaket tellalı yaaa.çook tatlı uykuya dalıyosun ...bi uyanıyooosunnn...bitmişşş..benim az yumurtam vardı hiç sancı çekmedim...çok yumurtası olanlarda adet ağrısı gibi çekiyomuş..eee her ay yaşadığın adet sancısındanmı korkucaksın...bişi anlamıcan korkma canım...
sushıı neden oyle cokmu heycanlandın.ben transferı narkozla yapmadım hanı ıdrar kekesı gorunsun dıye bastırıyorlya ben uyusam kesın altıma kacırırdım sankı cunku kendımı zor tuttum.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
maşallahhhh sushii çok iyi yumutan oluşmuşşş...kaç tane embryon oluşmuştuuu????
benden 21 yumurta toplandı ama hiç sancı cekmedim canım. O da bir kıstas değil bencekaydirigubbakcemile5
benden 21 yumurta toplandı ama hiç sancı cekmedim canım. O da bir kıstas değil bencekaydirigubbakcemile5
sağol canım duyunca bende çok mutlu olmuştum. 18 tane embriyo oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?