Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

sushiiii pekiii verdilermi narkozzz transferdeee.....
ebii yumurtaların toplanıyomuşşş gözün aydın canımmm...kızların dediği gibi korkacak bişey yokkk zatenn hiç bişey hissetmiyorsunn uyandığındada herşeyy bitmiş oluyorr...sonradan adet sancısı gibi bi ağrı olurr o kadar....

soyunma falan yok ben donumu bile ameliyathanede çıkarttım. İç çamaşırlarının üzerine ameliyat önlüğü giydiriyolar. Garanti veriyorum korkmanı gerektiren bisey yok. Valla billaaa

ciddennn mii????bana erdemde öle yapılmadııı önlüğü giydiğimdee altımda hiç bişey yoktuuu....demek umutda öleee....neysee iyi o zaman...

ya benıde korkuttular lagman yapılıo ve ayaklarını baglıolar falan dıye tırstım bayagı

Sakın korkma... Beni ameliyathaneye aldıklarında içeride hasta olduğu için bi köşede öylece beklettiler. Gerçekten çok tuhaf duygular hissettim. Bir yanım çok korktu. Çünkü ilk kez uyutulacaktım. Ama diğer yanım bu çok güzel bir olay için olacak. Keşke her narkoz böyle hayırlı işlere vesile olmak için olsa diye telkin yaptım kendime

Evet canım transferide narkozlu yaptırdım. Bana kimse kilodunu cıkart demedi. Bende öyle çıktım orda peçeteye koydular. Uyandığımda yanımdaydı :1rolleyes: Ama transfer sırasında ben çıkarttım zaten ne varki onda üzerinde zaten önlük var içinde birsey olsa nolur olmasa nolurakannehir

ya benıde korkuttular lagman yapılıo ve ayaklarını baglıolar falan dıye tırstım bayagı

yaa kim diyo bunları yaaa.millette felaket tellalı yaaa.çook tatlı uykuya dalıyosun ...bi uyanıyooosunnn...bitmişşş..benim az yumurtam vardı hiç sancı çekmedim...çok yumurtası olanlarda adet ağrısı gibi çekiyomuş..eee her ay yaşadığın adet sancısındanmı korkucaksın...bişi anlamıcan korkma canım...

öleeee tabikiiiiiidee şaşırdım sadeceee çünküüü uyarıyolarrr herşeyini çıkarrttt diyeee....

bizi odamıza almışlardı..ben orda giydim önlüğü..banada çıkart hiç birşey kalmasın dediler...

27 yasındayım ılk denemem :kedi:

canım bende 26.benım yumurta tpolamada atletımın ustune gıydım onlugumu bekleme odasında kılodumu cıkardım ama zaten arabaya oturuyon ve kucagına beyaz ortu ortuyorlar basına bone takıyon.hıc sıkılma ınsanın hıc bır yerı gorunmuyor gıderken.sonra yaıyon zaten hıc bır sey gormuyon sıkma canını bır sey
transferde uzerımde kazagımla gırdım ama kılodumu cıkardım yıne onluk gıydım.sıkılma bunlar kolay ben yumurta toplamada trafık yuzunden son 15.dk yetıstım sıkıntıdan olmustum hemen benı alsalarda yumurtalarım catlamadan toplasalr dedım.cok kolay sonunda hıc bır yerını kesmıyorlar ben hayatımda ılk defa narkoz yedım.hıc bır sey anlamıyon yok yere sıtres yapma.

sushıı neden oyle cokmu heycanlandın.ben transferı narkozla yapmadım hanı ıdrar kekesı gorunsun dıye bastırıyorlya ben uyusam kesın altıma kacırırdım sankı cunku kendımı zor tuttum.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

benden 21 yumurta toplandı ama hiç sancı cekmedim canım. O da bir kıstas değil bencekaydirigubbakcemile5

beni son anda a radılar bugün gelin diye bende tuvalete girdim bi güzel gittim. Tuvaletim yok diye bi koca torba serum verdiler. Patlıyodum az kaldı. Sonra uyuttular. Ben istedim ani bir hareket yaparsam kasarsam kendimi falan diye uyutulmak işime geldi. Bi uyandım gene tuvaletim var. Biraz yattım sonra yeter altıma etcem diyip gittim tuvalete kaydirigubbakcemile

benden 21 yumurta toplandı ama hiç sancı cekmedim canım. O da bir kıstas değil bencekaydirigubbakcemile5

masalah canım benım 10 taneydı.senın bayagı cıkmıs bızım donmus yok 2 tane ıyı dollenmıs yumurtamı transfer ettılr bakalım ya nasıp ne cıkar bu aksma.

maşallahhhh..bir viyol yumurtaaaa...tazeeee....benden sadece 5 yumurta çıktı...ayyy zor çıktı onlarda...tavuk olsaydım valla yumurtlayamıyorum diye beni çoktaaaan yahni yapmışlardıı:roflol:

sağol canım duyunca bende çok mutlu olmuştum. 18 tane embriyo oldu.

ohhhhhhhhh ne güzellll dondurulmuşş embryolarında var......benim ilk denememdee 12 tane yumurtam toplanmıştıı 9 tanesine işlem yapılmıştıı 5 taneside 1.sınıfdıı....bakalımm bu sefer ne olcakk.....

ay kızlar bundada ne cok hurafe varmıs ınsanı korkutuolar bosuna bıde pantolon gıyme cıkınca agrı yapar falan dedıler öle bıseyde olmaz dımı sonucta adetlıyke pantolon gıyıyıoruz kaydirigubbakcemile3 sagolun ya yasayan bılıo tabıı en ıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…