o 5 tanesideee bana koyulmuştuuuu onu yazmayı unutmuşummm:))))))
ay kızlar bundada ne cok hurafe varmıs ınsanı korkutuolar bosuna bıde pantolon gıyme cıkınca agrı yapar falan dedıler öle bıseyde olmaz dımı sonucta adetlıyke pantolon gıyıyıoruz kaydirigubbakcemile3 sagolun ya yasayan bılıo tabıı en ıyı
pantolonla ne alakası var cnm..ben eşofman giymiştim..bir zararı yoktur cnm..bilende konuşuyo bilmeyende..takma bunlara kafanı..neyi mantığın kabul ediyosa onu yap...
canımmmm eşimin spermii 1 miyonduu ilk denemede hemde hareketsizdi...hareketsiz olduğu içinn 5 tane koyduk denilmişti.....bunu kime sölesem çok şaşırıyorrr.....bazı durumlarda koyulabiliyormuşş 5 tanee...yaşım 24 benim.....
1.sınıf olurr tutmaz 2.sınıf olur seninki tutar nasipp rabbim yeterki ol desinn...sen bunları kafaya takmaaa.....
ayrıca benim tutmuştudaa kimyasal gebelikk olduuu...değerimm katlanmadı az yükseldii ve ardından da düşmüştü.....
bu arada zuhalden haber varmı?bugunde test yaptırcaktı dımı?
bu arada zuhalden haber varmı?bugunde test yaptırcaktı dımı?
ben raporluyumm rahim filmi testim varr.....rahim filmimi gösterdimm iyi dediii...fafat genetik test istemiştiii onu yaptırdımm kanda pıhtılaşmama baktıı bi sorun yok dedi...bebek tutunup düştüğü için istediii genetik testidee.....
Bu arada bendede polikistik over olduğunu öğrendikk ulun beyy farketti onudaa....ya canım bnimde anlamadığım bnim yaşımda birine nasıll 5 tane koyulurrr....az hareketli denildiii önemli olan dönlenme değilmidirrr...bende bi anlam vermiş değilimm hala...aman neysee zaten hastenemi değiştirdimmm.....
evet ebicimm yarın gidicemm..doğru sölüyosunnn geçmişe bakmamak lazımmm......ben şimdi çıkıyorumm saat 5 de kalçadan iğnem varr onu vurdurmaya gidicemm.....kendinize iyi bakınnn kızlarr....güllücannn pozitiff sonuçlaa gelirsin inşşş.....senden haber almak için bakarım akşama siteyeee.....
ya ıste herkes bısey sölüyo hos bende pantolon dedım dıye dar gıymıcem zaten gıyemıom olmuyolar karnım cok sıstı ve goguslerımde sıstı sılıkonlu gıbı oldu cok komık yaa kaydirigubbakcemile3 neyse cok sagolun kızlar ıcım sımdı daha rahat ıyıkı varsınız opuyorumnanaktan
canım zuhalee üzme kendini yahuu dört gözle seni takip ediyorum valla ,inşallah iyi sonucla biter bu sürec...ama dediğim gibi olmazsada üzülme hakikaten demek hayırlısı buymuş diyeceğiz..hepimiz için gecerli bu..sende adet..vs kanaması olmuşmuydu canım onu anımsayamadım?? bu arada nolur dış gebelik sürecine dikkat et tamammı doktoruna mutlaka sor senin sağlığın daha önemli..o çok tehlikeli bir sürec..boş veya kimyasal önemli değil..ama değerinde 80küsür öle çokda düşük değil..çok ilginç ya..!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?