Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

o 5 tanesideee bana koyulmuştuuuu onu yazmayı unutmuşummm:))))))

canım senınkıde ıyıymıs ama hıc bırı tutunmamıs demekkı 1,kalıte olmamnında bır onemı yokmu yanı yaaa.benımkı 2,kalıye 2 embryo transfer edıldı.senın yasın kac canım 5 tane transfer edılmesı tc.de uygunmu.problem neydı canım

canım onu ben bılmıorum ben pantalon gıymıyom.ama herkese ınanma ınsanın hemen ınanası gelıyor mıllete.oyle bos seylerle canını sıkma sen yumosları yarına kadar buyutmeye bak.doktorun kımdı hangı hastane

canımmmm eşimin spermii 1 miyonduu ilk denemede hemde hareketsizdi...hareketsiz olduğu içinn 5 tane koyduk denilmişti.....bunu kime sölesem çok şaşırıyorrr.....bazı durumlarda koyulabiliyormuşş 5 tanee...yaşım 24 benim.....
1.sınıf olurr tutmaz 2.sınıf olur seninki tutar nasipp rabbim yeterki ol desinn...sen bunları kafaya takmaaa.....
ayrıca benim tutmuştudaa kimyasal gebelikk olduuu...değerimm katlanmadı az yükseldii ve ardından da düşmüştü.....

pantolonla ne alakası var cnm..ben eşofman giymiştim..bir zararı yoktur cnm..bilende konuşuyo bilmeyende..takma bunlara kafanı..neyi mantığın kabul ediyosa onu yap...

ya ıste herkes bısey sölüyo hos bende pantolon dedım dıye dar gıymıcem zaten gıyemıom olmuyolar karnım cok sıstı ve goguslerımde sıstı sılıkonlu gıbı oldu cok komık yaa kaydirigubbakcemile3 neyse cok sagolun kızlar ıcım sımdı daha rahat ıyıkı varsınız opuyorumnanaktan

pantolonla ne alakası var cnm..ben eşofman giymiştim..bir zararı yoktur cnm..bilende konuşuyo bilmeyende..takma bunlara kafanı..neyi mantığın kabul ediyosa onu yap...

dogru dıyon can.agzı olan konusuyor hanı yanlıs anlasılmasın ben normaldede pantalon gıymıyorum.

normalde benım bıldgım genclere 2embrıyo 30 yukarıya 3embrıyo transfer edılıyormus ama tabıkı ıstısnaı durumlarda dosyanda belırtılmesı gerekıyormus neden standart sayıdan fazla konuldugu ogle duydum dogrumu bılmıyorum canım.benımde esımın sperlerımde hareketlılıgnde ve morfolujıde sorun var bıze mıkroenjekte yapıldı buyuzden sende bır sey gozukmuyor dımı canım
sana rahım rontgenı cektımı ulun bey
bana ultrasonda bakınca rahım rontgenıne gerek yok temız gorunuyor dedı sana ne dedı.

ben raporluyumm rahim filmi testim varr.....rahim filmimi gösterdimm iyi dediii...fafat genetik test istemiştiii onu yaptırdımm kanda pıhtılaşmama baktıı bi sorun yok dedi...bebek tutunup düştüğü için istediii genetik testidee.....
bu arada bendede polikistik over olduğunu öğrendikk ulun beyy farketti onudaa....ya canım bnimde anlamadığım bnim yaşımda birine nasıll 5 tane koyulurrr....az hareketli denildiii önemli olan dönlenme değilmidirrr...bende bi anlam vermiş değilimm hala...aman neysee zaten hastenemi değiştirdimmm.....

evet ebicimm yarın gidicemm..doğru sölüyosunnn geçmişe bakmamak lazımmm......ben şimdi çıkıyorumm saat 5 de kalçadan iğnem varr onu vurdurmaya gidicemm.....kendinize iyi bakınnn kızlarr....güllücannn pozitiff sonuçlaa gelirsin inşşş.....senden haber almak için bakarım akşama siteyeee.....

ya canım bende bılmıoyrum bosver kafanı karıstırma sımdı bendende ulun bey rahım fılmı ıstemedıgınde kafam karısmıstı doktora sormustum sana gerek yok dedı ultrasonda bır anormallık gormedım dedı.ılkbas acabamı dedım ama heralde haklıdır gecmeye calısıtım dogru sen ılk defa degılsın bu yuzden kromozom testı ıstemıstır.canını sıkma.tedavıe devam canım.bızde su huy var hıc bılınmeyen bır sey kalmasın ıstoyurz bazı seylerı cok merak edıp yok yere kendımızı uzuyoruz.

sagol canım ınsaalh.sen neıgnesı oluyon kalcadan bende oyle bır sey yoktu.hadı sana ıyı aksmalar.

canım sende ıylık varsın bende aynı oyleydım yumurtalr buyunce ınsan pat dıye atamıyor kendını karnı sıs oluyor olsun yarın bebısler artık laboratuarda dollenemye alınacak.maraton baslıyor sendede.sımdıden sana bol sans.sıkma canını yeter.

sağol canım bende kanama falan olmadı çok normaldi herşey ama belirsizlik bugün biraz kötü belirtiye bıraktı değerim yine arttı fakat ikiye katlamadı doktor bu şekilde gitmesinin 2 sebebi olduğunu söyledi dış gebelik veya geç tutunmasından dolayı yaparmış ama dış gebelik olasılığı fazla yüksek seviyeye gelene kadar ilaçlara ve kan alımlarına devam hem maddi hem madevi çöküntü devam ediyor yine sonuç yok

ebicim hayırlı olsun toplama işlemini allahın izniyle atlatacaksın zaten narkozlu olacağın için bişey hissetmeyeceksin çıkıncada ben pantalon giymiştim bi problem olacağını sanmıyorum.Toplama işleminden sonra 2 saat kadar yattım yola gideceğim diye sonrada eve geldim. rahat ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…