sushiii sana ulaşamıyorum mesaj kutun doluymuş onu boşalt
sushiii süper yaa tamamına erer inşallahhh...:))
ya ben sordum ama kimse yazmamış bişey..keseyi görene kadar herhangibir belirti yaşadınmı canım yaa???
butun topık senle yatıp senle kalkıoruz bugun test var neolcak dıye meraktan öldüm.ins sonu ıyı olcak sabret arkadasım
zuhale hayırlısı olsun be arkadaşım..inşallah geç tutunmuştur..sebeb o olsun...
çok sevindim şimdi senin bir tanenmi var canım. bak bir gün dü aramız ben hala tahlillerle demeleniyorum sen keseyi bile gördün allah herkese nasip eder inşallah tabi banadakızlarr ben bugün bebisimin kesesini gordummmopuyorumnanaktan
sağol be canım ama hala belirsiz ne olacak bilemiyorum perşembe yine tahlilartık bitsin diyorum dış gebelikse bir an önce düşer inşallah değilsede nasıl olacak bilemiyorum bu kadar değerlerin yavaş ilerlemesi soru işaretleri yaratıyor bende. senin için çok seviniyorum allah yardımcın olsun yarın haber bekliyorum
susuu yaz bi suru sey anlatcam sanaaaa
kız sushıı ben sızın kadar sanslı degılmıymısım desem yoksa bu denemede nasıbımmı yomus desem bılmıyorum.sonucum 0,85 cıktı ben artık 2010 agustos annerınde nelendım bakalım 2,ya kısmet.yılmıcam sonuna kadar devam.tabı para ne zman hazır olursa tekrar hastaneye.
çok sevindim şimdi senin bir tanenmi var canım. bak bir gün dü aramız ben hala tahlillerle demeleniyorum sen keseyi bile gördün allah herkese nasip eder inşallah tabi banada
Çok teşekkürler. Darısı en tez vakitte isteyen herkesin başına inşallahhh. 1 tane var canım. Zuhalecim başka bi doktora gitsen bu bekleme süreci seni daha çok yıpratıyor.yasakkelime
Cnm mrhb. ben dün ve bugün giremedim. Dün evlilik yıl dönümümüzdü.... Malum hazırlıklar hazırlıklar hazırlıklar....
Bugünde eşim evdeydi onu uyuttum ancak geldim. Aklımda kaldınız yaa...
Cnm ltf biraz daha sabret (bize söylemesi kolay biliyorum:çok üzgünüm:) inşallah allahın izni ile güzel sonuçlanır bu çektiklerin. Senin için çok dua ediyorum cnm.
Bu arada geçmiş olsun eşin rahatsızlanmış, sen dikkat et kendine.. Rabbim inşallah anne olmayı sanada bizlere de nasip eder.:Saruboceq:
inşallah canım ya ama doktor bile fazla ümitlenmeyin dedi. dış gebelikten şüpheleniyor ama bişey yapamıyor değerler yükselip keseye bakacaklar göremezse karar vereceklermiş çok saçma bunun başka çözümü olması lazım ilaçlara devam tahlile devam nezamana kadar... sen ne yaptın tahlilin yapıldı mı?
Cnm mrhb. ben dün ve bugün giremedim. Dün evlilik yıl dönümümüzdü.... Malum hazırlıklar hazırlıklar hazırlıklar....
Bugünde eşim evdeydi onu uyuttum ancak geldim. Aklımda kaldınız yaa...
Cnm ltf biraz daha sabret (bize söylemesi kolay biliyorum:çok üzgünüm:) inşallah allahın izni ile güzel sonuçlanır bu çektiklerin. Senin için çok dua ediyorum cnm.
Bu arada geçmiş olsun eşin rahatsızlanmış, sen dikkat et kendine.. Rabbim inşallah anne olmayı sanada bizlere de nasip eder.:Saruboceq:
tekrar gözün aydın canım kalp atışlarını duymaya hazır mısın? benim bulunduğum yerde tüp bebek uzmanı doktor pek yok onun için bursaya falan gitmem lazım ordada kime gideceğim bilemiyorum başka türlü öğrenme şansım olduğunu bilsem o zaman başka doktora gitcem ama olmadığını söylüyor herkes beklemek diyorlar beni etkileyen hani yoksa hemen başka çareler ararız yolumuza bakarız 2. nezaman yaptıracağımıza karar veririz ona göre kendimizi ayarlarız. genelde hep plancıyımdır önümü görmek isterim şuanda bu olmuyor oda bana denk geldi neyse ne yapalım buda benim kaderimde varmış allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?