ben inegölde oturuyorum..tahlil için bursaya gitmem gerek..eşim işini ayarlasın yaptırıcaz..aman ne bileyim daha hazır değilim zaten ikinciye..dr acele etmemiz gerek dese bile işin maddiyatıda var..en erken yaza doğru olur...
canım yınede oyle soyleme tabı sen suan ıkılemde kaldın.senınkıde zor bızımkıde zor.sendemı ılkdefa denedın benım gıbı.bende doktorumda konuscamda ulasamadım bakalım ogleye arayacaklar.bundan sonra tekrar 2,denemeyı dusncez.allahda senın gonlundekının hayırlsını versın.
dur cnm yaa ...zuhale daha senin bişey tam belli değil..bekle bakalım...hemen yelkenleri indirme suya..
gullucan hayırlısı be arkadaşım..yılmıcaz tabii..allahımıza şükür sağlığımız yerinde..en azından olma şansımız var...neden olmasın yaa...
evet benimde ilk denemem. Sende 2 tahlili bi yaptır belki seninde yükselir üzme hemen kendini kısmet herşey allah herkesein kucağına bebişlerini versin canım seninde
2tahlılı bır yaptır demissin anlamadım canım anlatırmısın
Cok zor ama bende senın gıbıydım.hemde ben ıstemıyorum ben demeye bıle baslamısıtım sonrada boyle nıye dusunuyorum dıye uzuluyordum ve kafayı yıcek gıbı oluoydum kendıme telkınler telkınler aha ıste olmadı koptum guya ben cocuk ıstemıyordum cocuk konusu acılsa dun aksamdan berı aglıyorum
ağlama bile diyemiyorum çünkü insanın elinde olmuyor durduramıyor kendini ben dün akşam öyleydim şimdi topladım kendimi sende topla kendini herşey allahtan, ne yapalım ikinciye kısmet diyeceğiz.
canım ben dıcem oyle.sen degıl hemen sen yelkenelerı suya ındırdın.bılıyonmu bugun bazen aglarken bıle sankı cocugum karnımda gıbı hıssedıyorum dıyorumkı ne aglıyon sen hamılesın bırde adet olmadımya hala hıc bır damlada leke gelsın bugun progestronumu vurdurmadım.. Doktordan gelecek haberı beklıyorum.sen umıtlı ol allahın ıznıyle ıyı olacak
Oyle valla doktorla hala gorusemedım.moral bozuklugundan gıtmedım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?