Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

gullucan hayırlısı be arkadaşım..yılmıcaz tabii..allahımıza şükür sağlığımız yerinde..en azından olma şansımız var...neden olmasın yaa...

doğru canım hem maddi hem manevi açıdan hazırlıklı olmak lazım hayırlısı belki normal yolla tutar. ben kendimi kötü sonuca pek hazırlamamışım herhalde o yüzden psikolojim çok bozulmuştu ama karar aldım artık düşünmemeye çalışacağım.
bende bandırmada oturuyorum allahtan bu tahlilleri burda yaptırıyoruz yoksa iki günde bir helak olmuştum.
belki yaza birlikte başlarız:)

dur cnm yaa ...zuhale daha senin bişey tam belli değil..bekle bakalım...hemen yelkenleri indirme suya..

evet benimde ilk denemem. sende 2 tahlili bi yaptır belki seninde yükselir üzme hemen kendini kısmet herşey allah herkesein kucağına bebişlerini versin canım seninde

o dengeyi hiçbirimiz kuramıyoruz cnm..bende transferden sonra bir bakmışım hayale dalmışım..bebeğim olucakmış diye..sonra kendime kızıyorum..kızım yaa diyorum kendini niye ümitlendiriyosun..sonra tersini düşünüyorum..bu seferde niye ümitsiz oluyosun kızım ya diyorum..iyi düşün iyi olsun..ayy ne yapıcaamı şaşırmıştım..çok zorr çok...

gullucan hayırlısı be arkadaşım..yılmıcaz tabii..allahımıza şükür sağlığımız yerinde..en azından olma şansımız var...neden olmasın yaa...

cnım cok sagol.dogru dıyon su maddı yonden ınsanlar cocuk sahıbı olamıyo.allah hepımıze ardım etsın esım ne kadar ıstemesede ben calısıyorum enazından destek olayım dıyorum.COK ZOR VALLA RABBIM HEPIMIZE YARDIM ETSIN.GENCLIGIMIZ GIDIYOR SU HAYATIN ZORLUKLARIYA UGRASIRKEN.

Cok zor ama bende senın gıbıydım.hemde ben ıstemıyorum ben demeye bıle baslamısıtım sonrada boyle nıye dusunuyorum dıye uzuluyordum ve kafayı yıcek gıbı oluoydum kendıme telkınler telkınler aha ıste olmadı koptum guya ben cocuk ıstemıyordum cocuk konusu acılsa dun aksamdan berı aglıyorum

evet benimde ilk denemem. Sende 2 tahlili bi yaptır belki seninde yükselir üzme hemen kendini kısmet herşey allah herkesein kucağına bebişlerini versin canım seninde

2tahlılı bır yaptır demissin anlamadım canım anlatırmısın

ağlama bile diyemiyorum çünkü insanın elinde olmuyor durduramıyor kendini ben dün akşam öyleydim şimdi topladım kendimi sende topla kendini herşey allahtan, ne yapalım ikinciye kısmet diyeceğiz.

zuhaleee bu nebiçim doktormuş böyle saçma şeymi olur yaaaa sonucta normal ilerlemeyen bişey var ortada nasıl senin sağlığını 2.plana atabiliyor ki,dış gebelik sürecinde 1 gün bile çok önemli!! allah korusun vucut onu emmiyorsa o tüplerde kendiiğinden büyüyorsa tüpünü bile patlatabilir..buda iç kanamaya neden olur..çok net konuşuyorum çünkü kısa zaman içinde yaşadım aynı yaşadıklarını..yazıkk yaa maddiyatı düşünmüyorum manevi olarak çookk yıpratıcı bir sürec..benden sana tavsiyee git başka merkeze yada doktoruna net söyleee renkli dopplerde çok net cıkıyor herşey..ki buzamana kadar ultrasona bile almaması çok ilginç yaaa..ozaman akmı karamı ortaya cıkar herşey..

ağlama bile diyemiyorum çünkü insanın elinde olmuyor durduramıyor kendini ben dün akşam öyleydim şimdi topladım kendimi sende topla kendini herşey allahtan, ne yapalım ikinciye kısmet diyeceğiz.

canım ben dıcem oyle.sen degıl hemen sen yelkenelerı suya ındırdın.bılıyonmu bugun bazen aglarken bıle sankı cocugum karnımda gıbı hıssedıyorum dıyorumkı ne aglıyon sen hamılesın bırde adet olmadımya hala hıc bır damlada leke gelsın bugun progestronumu vurdurmadım.. Doktordan gelecek haberı beklıyorum.sen umıtlı ol allahın ıznıyle ıyı olacak

doktor demeden igneni kesmeseydin ama canım bende senin gibi yapmıştım. Ertesi günü doktora söyledim bunlar hormon iğneleri kafanıza göre kullanmak olmaz demişti. Sen ara doktorunu yaptırma derse yaptırma.

bırraz sancım var ve ayaga kalkınca sankı yumurtalıklarm dusecekmıs gibi hissediyorum onun dısında iyiyim.cıktıgımda doktora söledigim sey cok komıkmıs.doktora bu ıgne cok guzelmıs keske evede gotursem demısım :kedi: kaydirigubbakcemile3 neyse iste bıraz korktum ama öle korkunc bısey dıılmıs.sımdı ıstırahat zamanı 7 yumurta toplamıslar yarın söliceklermis döllenme durumlarını cumayada transfer olurmus.crıone dıye bı progestron jeli verdıler bukadar kızlar
gullucan senın ıcın üzüldüm cok ümitli olma ama bi test yaptır koyverme kendini.zuhalcim az daha sabır ıns sonu ıyı olcak hayırlısını ıste.sushii cok sevindim bebisini saglıkla kucagına al ıns

ebi hadi bak korktuğun gibi değilmiş dimi..hayırlısı inşallah bide güüzel döllensinler bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…