ya ıns güzelce döllenirler.yanımdaki yataktakı hanımın 18 yumurtası vardı ya resmen ezildim benim 7 tane ya
hadı canım ınsalah guzel guzel dollenır yumurtaların.benım 10 taneydı 6 tanesı ısleme alınmıstı 3 dollenmıs 2 sı ıyı oldugundan transfer olmustu ama bak olmayınca olmuyor.ulun beyle konusutum bugun haftaya kromozom testı vercez.sızde kımdeydı problem.hadı merakla bekle sımdı yumoşları.ya ıns güzelce döllenirler.yanımdaki yataktakı hanımın 18 yumurtası vardı ya resmen ezildim benim 7 tane ya
tabi öle canım haklısın ama insan düsünmeden edemio.sımdi tel geldi merkezde 7 yumostan 4ü ıyı olgunmus.2kalıte oluyomus ya bızımkı mıcro oldugu ıcın sadece 1.kalitede olan kullanılıomus yarında döllenme bilgisi vercekler.hayırlısını istiorum rabbimden ama hani fazla olursa dondururuz dıye dusunuodum ama hayırlısı rabbım hepımızın yuzunu guldursun kucagımızı doldursun ıns
hadı canım ınsalah guzel guzel dollenır yumurtaların.benım 10 taneydı 6 tanesı ısleme alınmıstı 3 dollenmıs 2 sı ıyı oldugundan transfer olmustu ama bak olmayınca olmuyor.ulun beyle konusutum bugun haftaya kromozom testı vercez.sızde kımdeydı problem.hadı merakla bekle sımdı yumoşları.
zuhaleee bu nebiçim doktormuş böyle saçma şeymi olur yaaaa sonucta normal ilerlemeyen bişey var ortada nasıl senin sağlığını 2.plana atabiliyor ki,dış gebelik sürecinde 1 gün bile çok önemli!! allah korusun vucut onu emmiyorsa o tüplerde kendiiğinden büyüyorsa tüpünü bile patlatabilir..buda iç kanamaya neden olur..çok net konuşuyorum çünkü kısa zaman içinde yaşadım aynı yaşadıklarını..yazıkk yaa maddiyatı düşünmüyorum manevi olarak çookk yıpratıcı bir sürec..benden sana tavsiyee git başka merkeze yada doktoruna net söyleee renkli dopplerde çok net cıkıyor herşey..ki buzamana kadar ultrasona bile almaması çok ilginç yaaa..ozaman akmı karamı ortaya cıkar herşey..
cnm bu bebeksiz kutladığın son evlilik yıldönümü olsun inşallah...nice beraber bol bebekli senelere....a.s.
Sushii tebrik ederim a.s. 1 tane nur topun varmış:ecrin_bebek::hooray:
Rabbim kucağına sağlıcakla almayıda nasip etsin darısı bizlere...
ya ıns güzelce döllenirler.yanımdaki yataktakı hanımın 18 yumurtası vardı ya resmen ezildim benim 7 tane ya
bırraz sancım var ve ayaga kalkınca sankı yumurtalıklarm dusecekmıs gibi hissediyorum onun dısında iyiyim.cıktıgımda doktora söledigim sey cok komıkmıs.doktora bu ıgne cok guzelmıs keske evede gotursem demısım :kedi: kaydirigubbakcemile3 neyse iste bıraz korktum ama öle korkunc bısey dıılmıs.sımdı ıstırahat zamanı 7 yumurta toplamıslar yarın söliceklermis döllenme durumlarını cumayada transfer olurmus.crıone dıye bı progestron jeli verdıler bukadar kızlar
gullucan senın ıcın üzüldüm cok ümitli olma ama bi test yaptır koyverme kendini.zuhalcim az daha sabır ıns sonu ıyı olcak hayırlısını ıste.sushii cok sevindim bebisini saglıkla kucagına al ıns
Zuhalcim bende demrem gibi düşünüyorum. Benim başıma gelmedi ama çok mantıklı söyledikleri. Sakın telaş yapma kendine sadece dikkate al ve başka dr. git. Sağlığını riske atma ltf. Rabbim sabır versin hayırlısını versin. Birde herşey bitmiş değil yola devam, karnında bebişin varsa onuda stresten kurtar. Cnm ikinizede yaramıyor bu beklemek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?