Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

ya ıns güzelce döllenirler.yanımdaki yataktakı hanımın 18 yumurtası vardı ya resmen ezildim benim 7 tane ya

ya ıns güzelce döllenirler.yanımdaki yataktakı hanımın 18 yumurtası vardı ya resmen ezildim benim 7 tane ya

benim en sevdiğim arkadaşımın 7 yumurtası vardı şuan bebişi 8 aylık. Nur topu gibi maaşallah, herkese söylüyorum. Lütfen bir yerden sonrada bu olayın kader ve Allah'ın takdiri olduğunu kabullenelim. Yoksa niye öyle oldu niye bu olmadı gibi üretebileceğimiz binlerce soruyla beynimizi didik didik yiyebiliriz... Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ve gönlümüzden geçenlerin gerçekleşmesine vesile olsun. :1hug:

tabi öle canım haklısın ama insan düsünmeden edemio.sımdi tel geldi merkezde 7 yumostan 4ü ıyı olgunmus.2kalıte oluyomus ya bızımkı mıcro oldugu ıcın sadece 1.kalitede olan kullanılıomus yarında döllenme bilgisi vercekler.hayırlısını istiorum rabbimden ama hani fazla olursa dondururuz dıye dusunuodum ama hayırlısı rabbım hepımızın yuzunu guldursun kucagımızı doldursun ıns

Sushii tebrik ederim a.s. 1 tane nur topun varmış:ecrin_bebek::hooray:
Rabbim kucağına sağlıcakla almayıda nasip etsin darısı bizlere...

hadı canım ınsalah guzel guzel dollenır yumurtaların.benım 10 taneydı 6 tanesı ısleme alınmıstı 3 dollenmıs 2 sı ıyı oldugundan transfer olmustu ama bak olmayınca olmuyor.ulun beyle konusutum bugun haftaya kromozom testı vercez.sızde kımdeydı problem.hadı merakla bekle sımdı yumoşları.

Ebi geçmiş olsun hayırlısıyla sağlıklı embriyoların olur inşallah. Allah gönlüne göre versin muradın neyse onu nasip etsin :Saruboceq:
Kendine sakın fazla yumurtam yok diye dert etme önemli olan sonuç. Çok yumurta olupta içleri kof çıkanlarda var sonuçta. Ayrıca 7 tanede az mı yani :1shok:

Güllücan cnm geçmiş olsun.. Demek ki seninde benim gibi daha zamanın varmış. Herşey nasip kısmet elden birşey gelmiyor. Rabbim bizimde rahmimizi bebeklerle doldurur inşallah. Ağlama şimdi kendimden biliyorum her okuduğum yazıya ağlardım :teselli:

Zuhalcim bende demrem gibi düşünüyorum. Benim başıma gelmedi ama çok mantıklı söyledikleri. Sakın telaş yapma kendine sadece dikkate al ve başka dr. git. Sağlığını riske atma ltf. Rabbim sabır versin hayırlısını versin. Birde herşey bitmiş değil yola devam, karnında bebişin varsa onuda stresten kurtar. Cnm ikinizede yaramıyor bu beklemek..

kızlar sagolun valla napıcam hıc bılmıorum yarını ıple cekıorum ne olcak döllenceklermi kactane bundan sonası hep sabır hayırlısıyla rabbim dualarımızı eksıklerını tamamlayarak kabul etsın

cnm bu bebeksiz kutladığın son evlilik yıldönümü olsun inşallah...nice beraber bol bebekli senelere....a.s.

Cnm. çok teşekkür ederim inşallah bir sonrakini bebeğimle kutlarım. Allah hepimize yardım etsin bebeklerimizi versin artık kucaklarımıza :Saruboceq: :hulya:

Ya kızlar ben size birşey soracaktım unutuyordum az kalsın. Benim 13. günümde kanamam oldu kırmızı ve kahverengi karışık şekilde 1 gün oldu bitti. Adetim çoktan bitmişti ara kanamamı acaba tedaviden dolayı mı oldu ??

hayırlı olsun canım 3 yada 5 fark etmez yeterki rabbim ol desin rabbim hayırlısı neyse hakkında onu nasip etsin inş. seninde güzel haberini alırız rabbim sanada benim gibi versin inş.4 tane isteyen herkese

canım seni çok merak ettim bugün ama kayınvalidemde gün vardı anca gelebildik ordanda. allah yardımcın olsunda hepsi döllensin hiç fire verme inşallah. geçmiş olsun bakalım en kolayına geldi sıra transfer.

canım saçmalama önemli olan toplanan değil döllenen ve kalitesi iyi olan 18 toplanıpta 4 kalanda var 7 toplanıp 4 kalanda ne farkediyor ferah tut içini

denser ve demren canlarım teşekkür ederim şimdi okudum ve eşime de söyledim ne yapsak diye düşünmeye başladık yarın olmazsa burda özel bi doktora çıkayım yardımcı olabilecekmi bakayım olamazsa doktoruma tekrar söylicez bakalım sonuç şart.

Zuhalcım ne yaptın senın sayılar artıyormu nasıl gıdıyor ınsaalh ıyı sonuclanır.

Sushii, Ebi, Zuhal, Güllücan huuuuuuu kızlar nerdesinizzzzzzz???????? şakkıdı

kızlar benim yarın tahlil günüm yine bugün başka bi doktorla görüştüm değer çok düşük olduğu için renkli dopplerdede görünmezmiş, dış gebeliktede zehirlemesi için 2000 falan olması gerekirmiş değerin. yani sonuçsuz bi şekilde devam ediyorum.

ebi sen ne yaptın nasılsın?
güllücan sen 2. testi yaptırdınmı?
densercim belki ilaçların etkisiyle daha tam bitmemişti şimdi bitti sen yinede doktora danış aklında şüphe kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…