Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

Ohhhh birazda olsa için rahatlamıştır şimdi en azından sonuç olmasada şu an sağlık riski taşımaman iyi cnm. Sağlığın daha önemli zuhalcim. Sabret diyeceğim ama sıka sıka sende de diş kalmadı be güzelim :sm_confused:

valla öyle be canım varsa bunu 9 ayını düşünemiyorum her an ne oldu diye pek normal başlamadı pek normalde bitmez herhalde. ben yinede ümitlenmiyorum ama kısmet

canım ben 2,testı yaptırmadım doktor bır sey demedı.zuhalcım bılmıyom adette olmadım bakalım yarında olmazsa doktora dıcem yada kendım gıdıp test verırım bakalım hele bır yarın gecsın bakalım belkıde olcam
hadı ıyı aksamlar kızlar ben kacar.

zuhal hayırlısı ne ise o olsun cnm..senin sağlığın tabiiki şuan daha önemli..ama belli olmaz sonuç cnm..inşallah iyi haberler verirsin bizlere...

Bende merak ediyorum sonunu cnm ya. Ammada nazlıymış kız.
Bebeğin 12 ayda doğarmış birde delikafadulden Çıkmamak için de nazlanırsa yani sen 1 senede anca doğurursun kız kaydirigubbakcemile3

hayırlısı yarın haber ver o zaman bekliyorum

Güllücan üzülme cnm. Bazen geç oluyormuş regli. Hayırlısı olsun. Test yaptırda için rahatlasın cnm ya.

Bende merak ediyorum sonunu cnm ya. Ammada nazlıymış kız.
Bebeğin 12 ayda doğarmış birde delikafadulden Çıkmamak için de nazlanırsa yani sen 1 senede anca doğurursun kız kaydirigubbakcemile3

valla bende bilmiyorum 12 ayda doğsa iyi bi de sorunlar çıkarmaya devam eder olursa. ne kader varmış bendede diyorum ay bazen kötü çıksada bu muallaktan kurtulsam diyorum

Zuhalcim sen sonuç olsunda ne olursa olsun oldun artık dimi :teselli:
Beklemekten, dua etmekten başka çare yok. İnşallah yarınki test sonucun moral olur sana:CüvCüv::ecrin_bebek:

Zuhalcim sen sonuç olsunda ne olursa olsun oldun artık dimi :teselli:
Beklemekten, dua etmekten başka çare yok. İnşallah yarınki test sonucun moral olur sana:CüvCüv::ecrin_bebek:

inşallahhhhhhhhh bu seferde ikiye katlamasın yeter diye çığlık atıcam artık bugün deli gibi temizlik yaptım sırf dış gebelik veya başka bişey varsa düşsün diye diğerinden umut kalmadı ya bakalım yarın sonuç iyi gelirse ben her gün temizlik yaparmışım:)

Cnm sen yinede temizlik yapıpta yorma kendini. Durumun net değil hiçbirşeyi riske atma cnm.

Sana iyi gelecekse bir önerim var. Bir tepeye gidip eşinle, kendini fazla zorlamadan avazın çıktığı kadar bağırsan (yani çevrede kimse olmadan mümkünse karanlıkta) delikafadulden:sm_cool:
Belkide iyi gelir size hıı...

birisi görürmüş kocam beni öldürüyor sanırmış bağırıyorum diye:) bana iyi gelirde kocama pek iyi gelmez o zaman:)

Ya bir de o tarafı var insan tepkisini belli bile edemiyor :mymeka:
Ben şöyle bağıra bağıra ağlamak istemiştim mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…