kızlar benim yarın tahlil günüm yine bugün başka bi doktorla görüştüm değer çok düşük olduğu için renkli dopplerdede görünmezmiş, dış gebeliktede zehirlemesi için 2000 falan olması gerekirmiş değerin. yani sonuçsuz bi şekilde devam ediyorum.
ebi sen ne yaptın nasılsın?
güllücan sen 2. testi yaptırdınmı?
densercim belki ilaçların etkisiyle daha tam bitmemişti şimdi bitti sen yinede doktora danış aklında şüphe kalmasın
zuhal hayırlısı ne ise o olsun cnm..senin sağlığın tabiiki şuan daha önemli..ama belli olmaz sonuç cnm..inşallah iyi haberler verirsin bizlere...
canım ben 2,testı yaptırmadım doktor bır sey demedı.zuhalcım bılmıyom adette olmadım bakalım yarında olmazsa doktora dıcem yada kendım gıdıp test verırım bakalım hele bır yarın gecsın bakalım belkıde olcam
hadı ıyı aksamlar kızlar ben kacar.
canım ben 2,testı yaptırmadım doktor bır sey demedı.zuhalcım bılmıyom adette olmadım bakalım yarında olmazsa doktora dıcem yada kendım gıdıp test verırım bakalım hele bır yarın gecsın bakalım belkıde olcam
hadı ıyı aksamlar kızlar ben kacar.
Bende merak ediyorum sonunu cnm ya. Ammada nazlıymış kız.
Bebeğin 12 ayda doğarmış birde delikafadulden Çıkmamak için de nazlanırsa yani sen 1 senede anca doğurursun kız kaydirigubbakcemile3
Zuhalcim sen sonuç olsunda ne olursa olsun oldun artık dimi :teselli:
Beklemekten, dua etmekten başka çare yok. İnşallah yarınki test sonucun moral olur sana:CüvCüv::ecrin_bebek:
Cnm sen yinede temizlik yapıpta yorma kendini. Durumun net değil hiçbirşeyi riske atma cnm.
Sana iyi gelecekse bir önerim var. Bir tepeye gidip eşinle, kendini fazla zorlamadan avazın çıktığı kadar bağırsan (yani çevrede kimse olmadan mümkünse karanlıkta)delikafadulden:sm_cool:
Belkide iyi gelir size hıı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?