Sana iyi gelecekse bir önerim var. Bir tepeye gidip eşinle, kendini fazla zorlamadan avazın çıktığı kadar bağırsan (yani çevrede kimse olmadan mümkünse karanlıkta)delikafadulden:sm_cool:
Belkide iyi gelir size hıı...
kızlarrrr kımse yok mu?ben bugun gıremedım.anneme gıttım ordaydım.kızlar benım 4 yumurtamda döllenmis.yarında tekrar durumları hakkında bılgı verılcekmıs.ya benım hala tuvalette canım yanıo normal mı?progestron jelıme basladım ıste böle.
zuhal doktora gıtmekle ıyı yapmıssın.aklında soru kalmasın yarın ola hayr ola bakalım.
kızlarrrr kımse yok mu?ben bugun gıremedım.anneme gıttım ordaydım.kızlar benım 4 yumurtamda döllenmis.yarında tekrar durumları hakkında bılgı verılcekmıs.ya benım hala tuvalette canım yanıo normal mı?progestron jelıme basladım ıste böle.
zuhal doktora gıtmekle ıyı yapmıssın.aklında soru kalmasın yarın ola hayr ola bakalım.
sushıı senın nasıl gıdıyor hamılelı canım.ulun beye gıdıp gelıyonmu yıne.ne kadar oldu sımdı bebıs.yanlıs hatırlamıyorsam hamıleydın demı.
döllendiler ama daha haber gelmedi ne durumdalar bilmiorum ona göre karar veririm heralde.ayrıca sana soruyomu doktor kac tane koyalım diye.sushii cim bana öle demedi hatta hemsire uyguladıktan sonra bi 10dk uzan ki akmsın hemen dedi.bende öle yapıorum.kullanma talimatındada öle yazıyo sana sölenen tuhaf biraz ama sen hamilesin ya onla mı ilgili anlamadım ki tekrar bi danıs istersen
ya bu kactane konulcagına nasıl karar verılıo bılen varm?gullucan sen naptın doktorla tekrar konuscanmı?
ben genc yasa az embrıo koyuluyo dıe bılıorum ben26 yasındayım esımde 28 bana heralde 2 koyarlar.ben bide dondurulmus olsun sona gerekırse dıe ama baklım daha merkezden haber gelmedı meraktan ölcem kalitelri ne acaba ?
Senin durumu biliorum ama hani adet olmadın ya belki die neyse sen üzme canını hayırlısı olsunn rabbim ol deyince neler oluyo biz onun aciz kullarıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?