Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

ayy bana lazım öyle bir yer...şöle ciyak ciyak bağırayım..ama nerden bulucam öle yeri ben.inadına bir tanıdık denk gelir bende bu şans varken...:bbo:

kızlarrrr kımse yok mu?ben bugun gıremedım.anneme gıttım ordaydım.kızlar benım 4 yumurtamda döllenmis.yarında tekrar durumları hakkında bılgı verılcekmıs.ya benım hala tuvalette canım yanıo normal mı?progestron jelıme basladım ıste böle.
zuhal doktora gıtmekle ıyı yapmıssın.aklında soru kalmasın yarın ola hayr ola bakalım.

canım hayırlı olsun bende onu soracaktım ben pregesteron igneyi olmuştum 100 tanecik kadar şimdi jelini verdi banada ama yaptıktan sonra 1 saat ayakta dur oturma dedi sizde öylemi kullanıyorsunuz?

sushıı senın nasıl gıdıyor hamılelı canım.ulun beye gıdıp gelıyonmu yıne.ne kadar oldu sımdı bebıs.yanlıs hatırlamıyorsam hamıleydın demı.

ebıcım hadı gozun aydın bırde guzle guzel bolunup annesının karnına tutnsunlar canım.ne zaman transferın

sushıı senın nasıl gıdıyor hamılelı canım.ulun beye gıdıp gelıyonmu yıne.ne kadar oldu sımdı bebıs.yanlıs hatırlamıyorsam hamıleydın demı.

Ulun beye gidiyorum iyi gidiyor canım.

Bişey sormak istiyorum progesteron hormonunu neden alıyoruz bilen varmıfisfisfis

döllendiler ama daha haber gelmedi ne durumdalar bilmiorum ona göre karar veririm heralde.ayrıca sana soruyomu doktor kac tane koyalım diye.sushii cim bana öle demedi hatta hemsire uyguladıktan sonra bi 10dk uzan ki akmsın hemen dedi.bende öle yapıorum.kullanma talimatındada öle yazıyo sana sölenen tuhaf biraz ama sen hamilesin ya onla mı ilgili anlamadım ki tekrar bi danıs istersen

cuma dediler ama telefon bekliorum bugun tekrar arıcaklardı.progestronu sunedenle kullanıoruz canım:bu döllenme sonucta laboratuar ortamında gerceklestıgı ıcın bebısler normal olanlar kadar sıkı tutunamıo progestron bebegın daha sıkı tutunmasını ve eger asagıda tutunduysa yukarı olması gereken yere kaymasını saglıo dolayısıyla dusuk rıskını azaltıo

ya bu kactane konulcagına nasıl karar verılıo bılen varm?gullucan sen naptın doktorla tekrar konuscanmı?

valla canım ben 3 taneyı koydurma taraftarıyım ama yınede sen bılırsın tabıkı

ya bu kactane konulcagına nasıl karar verılıo bılen varm?gullucan sen naptın doktorla tekrar konuscanmı?

ya canım hangı konuda konuscsm normalde konustum ve testın sonucunu dedım benımkı olumsuzdu farkındamsıın bılmıyorum ben cunku cok unutuyorum tekrar takrar herkese soruyourm.haftaya gel kromozom testı yapalım dedı ama ben hala ne lekelendım ne adet oldum bılmıyorum olmazsam yarın test yapcam.ama doktor bır kac gun ıcnde olursun demsıtı bgun 2,gun yanı belkıde olcam beklıyoruz bakalım canım ya.

ebi cnm benim 3 embriyo kalsaydı üçünüde koydurucaktım ama biri ölmüştü..o yüzden mecbur elimmizde ne kaldıysa onlar transfer edildi..benim yaşım 33 senin yaşını bilmiyorum ama dr yaşa görede sayısını belirleyebiliyo..

ben genc yasa az embrıo koyuluyo dıe bılıorum ben26 yasındayım esımde 28 bana heralde 2 koyarlar.ben bide dondurulmus olsun sona gerekırse dıe ama baklım daha merkezden haber gelmedı meraktan ölcem kalitelri ne acaba ?
senin durumu biliorum ama hani adet olmadın ya belki die neyse sen üzme canını hayırlısı olsunn rabbim ol deyince neler oluyo biz onun aciz kullarıyız

evet canım bende beklıyorum bakalım.bende oyle bılıyorum genclere mecbur kalınmadıkca fazla konuladıgını ama yınede ınsalah hepsı ıyı bolunurde dondurma sansında olur.benı 3 taneydı ama bıır gelsımedı 2 sı transfer olmustu.allahtan hayırlısı.

ananas yedim eet cnm...transferden bir gün önce başladım ..günde bir iki dilim..5 gün kadar yedim....çok ta fazla yememek gerekiyomuş..sende bu kadar ye..bide kabak çekirdeği yedim..banada öyle söylendi ..tutunmayı kolaylaştırıyomuş.kabız olmamaya dikkat et..kayısı falanda ye...birde bol bol su içmek gerekiyomuş...yanında şişe bulundur ...

ebi cnm senin ne zaman yumurtan toplanmıştı??? ne kadar sonra transferin olursa o kadar iyi cnm..5. güne gelirse kalitesi en iyi olanlardan demek..yani tutma şansı yüksek oluyo...

birde balık yemek gerekiyomuşş..ben bunların hepsini yaptım ama esas yapmamam gerekeni yapmadım..çok stress yaptım.ağladım..tutmıcak diye söylendim..bunları sakın yapma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…