Ne güzel tam 8 tane gamyoncuiremsu Bence de bekleme hormon almadın nede olsa. Biz beklerken yaşımız hücrelerimiz beklemiyor. Bende sabırsızlanıyorum bir sonraki tedaviye. Saplantı ve alışkanlık oluyor insanda bir kere tedavi olduktan sonra. Hemen bir daha, bir daha denemek istiyor insan. :bbo: Sonucu Negatif görünce 1-2 gün bağın kopuyor hayatla sonra düşünmeye başlıyorsun nerde nezaman yaptıralım diye. Bu bebek özlemimiz hayırlısı ile biran önce bitsede büyütmeye başlasak di mi? opuyorumnanaktan
Cnm önünüzde 3 ay varmış, bol bol kendini toplayıp düşünmeye vaktin var. Bu yaşadıkların geçecek, yeni tedavinle umutların artacak. İnşallah bebeklerin unutturacak bu yaşadığın olumsuzlukları. Kucağına aldığında ohhh diyeceksin çektiklerime değdi :CüvCüv::ecrin_bebek:
kızlar benım 2embrıom transfer edıldı 4 taneydı ya 2tanesı 4hucrede kalmıs.transfer edılen 2tanesıde 8hucrelı ve fragmentasyon yokmus.bebıslerım bana geldı rabbım ayırmasın ıns.öpüyorum kızlar
kızlar benım 2embrıom transfer edıldı 4 taneydı ya 2tanesı 4hucrede kalmıs.transfer edılen 2tanesıde 8hucrelı ve fragmentasyon yokmus.bebıslerım bana geldı rabbım ayırmasın ıns.öpüyorum kızlar
Canim Sayi aslinda o kadar önemli degill ...
Keske hepsi saglikli olsa ve tutunmayi basarsalarr ..
Bu kez de hamile kalamazsam Türkiye ´de denemek istiyorum ..Ben yurtdisindayim .
Gecen sene Türkiye `de ilk denememde hamile kalmistim ..
Kafamda o kadar cok soru var ki ?
Burda progynex igne verilmiyor transfer sonrasi .. Ben Türkiye´den özel getirttim.
Transfer yapilir yapilmaz masadan hemen kaldiriyorlar .. Yada 10 dakika uzaniyorsun ...
Transeri ultrason ile karindan bakarak yapmiyorlar ..
Acaba bütün bunlar tutunmayi etkiliyor mu ??
Diye düsünüyorum ..
Bir yandan da öyle de olsa , böyle de olsa ALLAh isterse hersey mümkün diyorum ..
Hayirlisiyla bir gelseydi saglikla su ufakliklarr ..
Gelselerdi de artik afacanliklarina kizip dursaydik .. :mymeka: :roflol:
inşallah canım üç ay nasıl geçecek bilemiyorum keşke benimde dondurulmuşum osaydı beklemezdim şimdi beklemekte karamsarlığa iterse korkuyorum. şişkinliklere devam kanamam olsada diyete başlasam diyorum kilo yaptı yatmak, ilaçlar üç ay sonra eski kilomla ve yeni ümitlerle başlamak istiyorum yeni baştan.
a.s.arkadaşlar bugün 4 miniğimin kap atışını duydum onlar benim dünyam rabbim sizlerde nasip etsin inş.isteyen herkese
a.s.aman aman maaşallah allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Sağlıklı, mutlu bebeklerin olur inşallah. Bizlerede nasip olur o günleri görmek inşallah. :Saruboceq:
sağol canım amin inş. rabbim tez zamanda sizlerde nasip etsin tüm kalbimle sizlerede dua ediyorum.sizlerde tadın bu duyguyu rabbim ol desin yeter.
arkadaşlar bugün 4 miniğimin kap atışını duydum onlar benim dünyam rabbim sizlerde nasip etsin inş.isteyen herkese
opuyorumnanaktan cnm ya bak nasıl geçecek gör. Kız benimde dondurulmuşum olsaydı bende fazla beklemezdim. Ama karamsar değilim ben. Kendimizi ne kadar yıpratırsak yıpratalım allah nasip edecek başka çare yok..
Hem sonraki tedaviye yıpranmış moralin bozuk girersen yumurtalarına ne kadar etkisi olur bunu düşün.. Rahatlamaya çalış. Kolay değil atlattığın sen sonuçta çok gel gitler yaşadın ama geçecek böyle devam etmeyecek. a.s
Kendini şımart sırnaşık şey bak biz kendimizin değerini bilmezsek başkaları hiç bilmez..
Kim tutar seniverirsin kiloları yeterki yüzün gülsün mutlu ol cnm.
Bende kilo aldım yaaa....... galiba çok şımarttım kendimi :kedi: bir yiyordum bir bakıyordum kendime görme gitsin. Bana kilo olarak geri döndüler sonunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?