Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

kızlar benım 2embrıom transfer edıldı 4 taneydı ya 2tanesı 4hucrede kalmıs.transfer edılen 2tanesıde 8hucrelı ve fragmentasyon yokmus.bebıslerım bana geldı rabbım ayırmasın ıns.öpüyorum kızlar

Canim Sayi aslinda o kadar önemli degill ...

Keske hepsi saglikli olsa ve tutunmayi basarsalarr ..

Bu kez de hamile kalamazsam Türkiye ´de denemek istiyorum ..Ben yurtdisindayim .

Gecen sene Türkiye `de ilk denememde hamile kalmistim ..

Kafamda o kadar cok soru var ki ?

Burda progynex igne verilmiyor transfer sonrasi .. Ben Türkiye´den özel getirttim.

Transfer yapilir yapilmaz masadan hemen kaldiriyorlar .. Yada 10 dakika uzaniyorsun ...

Transeri ultrason ile karindan bakarak yapmiyorlar ..

Acaba bütün bunlar tutunmayi etkiliyor mu ??

Diye düsünüyorum ..

Bir yandan da öyle de olsa , böyle de olsa ALLAh isterse hersey mümkün diyorum ..

Hayirlisiyla bir gelseydi saglikla su ufakliklarr ..

Gelselerdi de artik afacanliklarina kizip dursaydik .. :mymeka: :roflol:

inşallah canım üç ay nasıl geçecek bilemiyorum keşke benimde dondurulmuşum osaydı beklemezdim şimdi beklemekte karamsarlığa iterse korkuyorum. şişkinliklere devam kanamam olsada diyete başlasam diyorum kilo yaptı yatmak, ilaçlar üç ay sonra eski kilomla ve yeni ümitlerle başlamak istiyorum yeni baştan.

tarnsferin hayırlı olsun çok sevindim. bundan sonra dikkat et kendine, sakın gerilme en az iki gün dinlen ve kabız olmak için bol bol meyvasuyu, elma, kayısı tüket. inşallah ikiside tutunacak ve müjdeli haberi bize 12 gün sonra vereceksin.

canım onunla alakası yoktur allah ol derse olur demekki bizim daha zamanımız var ki olmadı kısmet hem bende transferden sonra iğne vurulmadım başka ilaç verdi onları kullandım. yinede aklında soru işareti varsa ve imkanında varsa türkiyede yaptır.

arkadaşlar bugün 4 miniğimin kap atışını duydum onlar benim dünyam rabbim sizlerde nasip etsin inş.isteyen herkese

alkisalkisalkis hihoyyyt Hayırlı olsun transferin cnm. Hayırlısı ile inşallah sımsıkı tutunurlar bebeklerin, ayrılmazsınız inşallah.
Rabbim gönlünde olanı hayırlısıyla nasip etsin cnm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
:teytey: :1hug: 8 hücreli maaşallah

Silamcım herşey cenabı allahın transfer olan embriyolarımıza ruh vermesiyle ilgili, o nasip kısmet etmeyince ne iğne ne ilaç çare.. Tabiki biz her tedbirimizi alalımda takdirini de rabbimize bırakalım..
Yılmamanı ümitlerini yitirmemeni ço takdir ettim. Umutlarımız olmazsa katlanamayız bu bekleyişlere zaten.. Dilerim her şey gönlünce hayırlısı ile olsun cnm. :Saruboceq:

opuyorumnanaktan cnm ya bak nasıl geçecek gör. Kız benimde dondurulmuşum olsaydı bende fazla beklemezdim. Ama karamsar değilim ben. Kendimizi ne kadar yıpratırsak yıpratalım allah nasip edecek başka çare yok..
Hem sonraki tedaviye yıpranmış moralin bozuk girersen yumurtalarına ne kadar etkisi olur bunu düşün.. Rahatlamaya çalış. Kolay değil atlattığın sen sonuçta çok gel gitler yaşadın ama geçecek böyle devam etmeyecek. a.s
Kendini şımart sırnaşık şey bak biz kendimizin değerini bilmezsek başkaları hiç bilmez..

Kim tutar seni verirsin kiloları yeterki yüzün gülsün mutlu ol cnm.
Bende kilo aldım yaaa....... galiba çok şımarttım kendimi :kedi: bir yiyordum bir bakıyordum kendime görme gitsin. Bana kilo olarak geri döndüler sonunda..

arkadaşlar bugün 4 miniğimin kap atışını duydum onlar benim dünyam rabbim sizlerde nasip etsin inş.isteyen herkese
a.s. aman aman maaşallah allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Sağlıklı, mutlu bebeklerin olur inşallah. Bizlerede nasip olur o günleri görmek inşallah. :Saruboceq:

a.s. aman aman maaşallah allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Sağlıklı, mutlu bebeklerin olur inşallah. Bizlerede nasip olur o günleri görmek inşallah. :Saruboceq:

sağol canım amin inş. rabbim tez zamanda sizlerde nasip etsin tüm kalbimle sizlerede dua ediyorum.sizlerde tadın bu duyguyu rabbim ol desin yeter.

sağol canım amin inş. rabbim tez zamanda sizlerde nasip etsin tüm kalbimle sizlerede dua ediyorum.sizlerde tadın bu duyguyu rabbim ol desin yeter.

Amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn Cnm. Hamilelerin duaları kabul olurmuş. Allah razı olsun duaların için cnm. sağol.

ebi cnm..çok sevindim..8 hücreli maşallah..fragmantasyon olmamasına daha çok sevindim cnm..hadi bakalım hayırlı haberler inşalllah...

frt cok guzel yaa ben olsam aglardım.hayırlısıyla saglıkla kucagınada al ıns tabııı 4unu bırden almak bıraz zor olur ama kaydirigubbakcemile3 banada dua et benım 5 ocak test gunum tabııı ben beklemeyı dusunmuorum :kedi:

frt maşallah cnm yaaa.hepsi sağlıklı görünüyo demekki..dördünü birden allah kucağına almak nasip etsin...

dilekleriniz için sağolun arkadaşlar allah razı olsun rabbim sizlerede nasip etsin dualarım hep sizlere tez zamanda inş.

doğru söylüyorsun canım çok gel git yaşadım moralim bi gün çok iyi bir gün yerlerdeydi ama şimdi iyiyim kanamam olsa diye bekliyorum olmadım ya daha .
kilo konusuna gelirsek o konuda zaten çok şımartmıştım kendimi artık zayıflama zamanı 3 günde 1 kilo verdim bile ister istemez insan üzüntüden veriyor şimdi yediklerime dikkat ederek vereceğim sonrada hazır ruhen, manen ve maddan hazır olup devam edeceğim yola allah sonunda dualarımızı kabul edecek bizimde kucağımızda bebeişlerimiz olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…