Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

tamam canım cok sagol bunları hemen esime sölim alsın.benim salı toplandı büyük ihtimal cuma transfer dediler biz sizi haberdar edicez dediler dün sabah 10da arayıp 4yumurtada döllenmis dediler bugun hıc ses yok meraktan ölcez esim sürekli arıyo aradılar mı die bende öle bekliorum yani kalitesini daha ögrenemedik sagol canım opuyorumnanaktan

benide aynı gün arayıp bir saat sonra gelebilirmisiniz demişlerdi o yüzden sen cumaya hazır ol ebicim pazarda çağırabilirler:dance:

moralini bozmak istemem ama adet olamaman aldığın ilaçların adeti önleyici etkisinden olabilir canım. Sen en kötüsünü düşün bence iyisi olursa hep birlikte seviniriz.

canım bende oyle beklerekn catladım en son arkadaslar nıye aryıp sormuon derken aradımsordum sende ara senın bu dogal hakkın.tabı yenı sen bılırsın

moralini bozmak istemem ama adet olamaman aldığın ilaçların adeti önleyici etkisinden olabilir canım. Sen en kötüsünü düşün bence iyisi olursa hep birlikte seviniriz.

zaten sushıcım gerceklerı soylelmn benım ıcın daha ıyı cunku ınsan muallakta kalıyor ne kadar negatıf sonuc alsamda.hayırlsı bakalım allah bır dahakıne nasıp eder ınsaalh bızede ınsaalah.

ayy bana lazım öyle bir yer...şöle ciyak ciyak bağırayım..ama nerden bulucam öle yeri ben.inadına bir tanıdık denk gelir bende bu şans varken...:bbo:

Biliyorum cnm seninde ihtiyacın var, inanki benimde.. Negatifi aldıktan sonra şöyle bağıra bağıra ağlamak istemiştim hep ama iyi kız, uslu kız olmam gerekiyordu :gitme:

biliyorum cnm seninde ihtiyacın var, inanki benimde.. Negatifi aldıktan sonra şöyle bağıra bağıra ağlamak istemiştim hep ama iyi kız, uslu kız olmam gerekiyordu :gitme:
densercım sen nezman denedın olumsuz oldu yenımı canım.ahh hangı merkezde yaptın canım

Cnm gözün aydın a.s. Hayırlı olsun embriyoların, inşallah sağlıklı bölünürler.
tane imiş kız kaydirigubbakcemile5
Benim bildiğim kaç tane transfer edileceğine eşler dr. la beraber karar veriyor. Sadece dr. karar vermesi doğru değil. Eğer annenin sağlığı ve yumurta rezerv durumu ile ilgili özel bir durum yok ise.
Yaş dersen sonuçta yaşın genç olsada tutmayabiliyor. 40 yaşındaki birinin tutar 20 sindekinin tutmaz.. Bu nasip kısmet cnm. Bende 30 yaşındayım hiçbir sorunum yok ama tutmadı. Rabbim nasip etmedi.. Başka sefere galiba nasipse.

Cnm allah inşallah sana nasip etmiştir, bebeklerini size bağışlasın :Saruboceq: :1hug:

densercım sen nezman denedın olumsuz oldu yenımı canım.ahh hangı merkezde yaptın canım

Evet kasımda denedim cnm. 7 Aralıkta aldım sonucumu. Eurofertil de Hakan Özörnek ti dr. um. Kısmet değilmiş bize daha zamanımız varmış. Üzülme sende cnm ya sen daha yenisin ama günler geçtikçe biraz daha iyi olacaksın.:teselli:

2010 annelerinden olamayacağım küçük bir umut vardı oda bitti değerim düştü iki güne kadar düşük yapacağımı üç ay dinlenmem gerektiğini söyledi doktorum. fazla ağlamadım sonuca hazırlıklıydım eşim başka tüp bebek merkezleri araştırmaya başladı bile ama ben bilemiyorum şuanda pek hazır değilim. herşey bitti

Evet ya bugun zuhal hıc gozukmuyor ne oldu acaba sonucu katlandımı acaba yaaa

ne dıyorsun zuhalcım olmadımı yanı kendı doktorunamı gıttın.ne dedı sebep neymıs ya.uzmemeye calıs kendını canım ama tabıkı ne desek suan bos bıraz dınlen ve dusunmemeye calıs ıstersen.

Olsun canım bak bızde senınle beraberız olsun bızde 2011 annelerı oluruz ınsaalah yeterkı saglıgımız yerınde olsun canım.sen sımdı oyle kotu kotu dusunme canım

geç gelişiyordu zaten dayanamadı düşüyor anlıcan ilaçları kesiyorum iki gün içinde düşecekmiş daha kanamam gelmedi test sonucum düştü 50 ye sağol umarım

:teselli: Cnm yaa..... Hayırlısı böyleymiş demekki cnm. Sana şu an yazıp yazıp siliyorum... biliyorum ne dersek diyelim senin şu an kalbin kırık:teselli: senağlama

Ama bak güllücan da demiş bizde 2011 annelerinden oluruz. Başka merkezde yeni umutlarla başlarız tedaviye.. Sen ne zaman hazır olursan cnm. o zaman başla bende aynen öyle yapıcam zaman tanıyorum eşimle kendime..

Rabbim bizler için hayırlısını bilendir Zuhalcim. Bizimde bebeklerimiz var cennette bizi bekliyorlar bence. Bir gün rahmimizde büyüteceğiz onları. :Saruboceq::Saruboceq:

ne demek herşey bittiyaa..burada defalarca tüp bebek yapıyolarda herşey bitti demiyolar..bizmi diyeceğiz..herşey güzel olucak cnm...belki şimdi değil ama bir gün olucak..biraz dinlen hemen başlama zaten..zamanla farklı düşünüceksin cnm....:teselli:

zuhal canım üzülme dicem ama haricten gazel gibi gelcek elbette üzülcen ama burda 6. 7. denemesini yapanları gördük.yılmıcaz yıkılmıcaz hıc bısey bıtmedı canım.kendıne bıraz zaman ver dıkkatını baska seylere yönelt.maddi manevi kendini hazır hissedince yeniden dene rabbim yardımcın olsun guc kuvvet versin
kızlar bana haber geldi.4ununde kalıtesı ıyıymıs.ama 2sı dıger 2sıne gore daha yavas buyuyomus yarın sabah 7:30 da gıtcem transferım yapılcak.kactane koycaklarını yarın söliceklermis.nasıl sizce?acayip heyecanlıyım akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…