tamam canım cok sagol bunları hemen esime sölim alsın.benim salı toplandı büyük ihtimal cuma transfer dediler biz sizi haberdar edicez dediler dün sabah 10da arayıp 4yumurtada döllenmis dediler bugun hıc ses yok meraktan ölcez esim sürekli arıyo aradılar mı die bende öle bekliorum yani kalitesini daha ögrenemedik sagol canım opuyorumnanaktan
ya bu kactane konulcagına nasıl karar verılıo bılen varm?gullucan sen naptın doktorla tekrar konuscanmı?
ya canım hangı konuda konuscsm normalde konustum ve testın sonucunu dedım benımkı olumsuzdu farkındamsıın bılmıyorum ben cunku cok unutuyorum tekrar takrar herkese soruyourm.haftaya gel kromozom testı yapalım dedı ama ben hala ne lekelendım ne adet oldum bılmıyorum olmazsam yarın test yapcam.ama doktor bır kac gun ıcnde olursun demsıtı bgun 2,gun yanı belkıde olcam beklıyoruz bakalım canım ya.
tamam canım cok sagol bunları hemen esime sölim alsın.benim salı toplandı büyük ihtimal cuma transfer dediler biz sizi haberdar edicez dediler dün sabah 10da arayıp 4yumurtada döllenmis dediler bugun hıc ses yok meraktan ölcez esim sürekli arıyo aradılar mı die bende öle bekliorum yani kalitesini daha ögrenemedik sagol canım opuyorumnanaktan
moralini bozmak istemem ama adet olamaman aldığın ilaçların adeti önleyici etkisinden olabilir canım. Sen en kötüsünü düşün bence iyisi olursa hep birlikte seviniriz.
ayy bana lazım öyle bir yer...şöle ciyak ciyak bağırayım..ama nerden bulucam öle yeri ben.inadına bir tanıdık denk gelir bende bu şans varken...:bbo:
densercım sen nezman denedın olumsuz oldu yenımı canım.ahh hangı merkezde yaptın canımbiliyorum cnm seninde ihtiyacın var, inanki benimde.. Negatifi aldıktan sonra şöyle bağıra bağıra ağlamak istemiştim hep ama iyi kız, uslu kız olmam gerekiyordu :gitme:
döllendiler ama daha haber gelmedi ne durumdalar bilmiorum ona göre karar veririm heralde.ayrıca sana soruyomu doktor kac tane koyalım diye.sushii cim bana öle demedi hatta hemsire uyguladıktan sonra bi 10dk uzan ki akmsın hemen dedi.bende öle yapıorum.kullanma talimatındada öle yazıyo sana sölenen tuhaf biraz ama sen hamilesin ya onla mı ilgili anlamadım ki tekrar bi danıs istersen
densercım sen nezman denedın olumsuz oldu yenımı canım.ahh hangı merkezde yaptın canım
2010 annelerinden olamayacağım küçük bir umut vardı oda bitti değerim düştü iki güne kadar düşük yapacağımı üç ay dinlenmem gerektiğini söyledi doktorum. Fazla ağlamadım sonuca hazırlıklıydım eşim başka tüp bebek merkezleri araştırmaya başladı bile ama ben bilemiyorum şuanda pek hazır değilim. herşey bitti
2010 annelerinden olamayacağım küçük bir umut vardı oda bitti değerim düştü iki güne kadar düşük yapacağımı üç ay dinlenmem gerektiğini söyledi doktorum. fazla ağlamadım sonuca hazırlıklıydım eşim başka tüp bebek merkezleri araştırmaya başladı bile ama ben bilemiyorum şuanda pek hazır değilim. herşey bitti
2010 annelerinden olamayacağım küçük bir umut vardı oda bitti değerim düştü iki güne kadar düşük yapacağımı üç ay dinlenmem gerektiğini söyledi doktorum. fazla ağlamadım sonuca hazırlıklıydım eşim başka tüp bebek merkezleri araştırmaya başladı bile ama ben bilemiyorum şuanda pek hazır değilim. herşey bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?