Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

Canim sana katiliyorum .. Hersey bitti demek icin cok erkenn ...

Dilerim Allah tez zamanda versin ama ...

Ben 10 senelik evliyim ..

5 kez mikro 4 kez dondurulmus toplam 9 kez tedavi gördümm ...

Dün yine NEGATIF sonuc aldim ...

Ama hersey bitti demedim .. "" Nasip degilmiss .. "" dedim ...

Bir aksilik cikmazsa ocakta kalan dondurulmuslarimla devam edecem ins ...

Hepimiz en kisa zamanda meleklerimize kavusalim insallahh ...

Umudunuzu hic kaybetmeyin arkadaslarr ...

Cnm çok güzel haberler bunlar alkisalkisalkis Hadi bakalım yarın büyük gün :lepi:
İnşallah herşey yolunda gider hamile haberlerini alırız a.s.

helal sana silam...tabiiki kaybetmicez umudumuzu...sağlığımız yerinde olduğu sürece yola devam...

ebi cnm ..yarın bakalım kaç hücrelilermiş..ne kadar çok hücreli olursa o kadar iyiymiş diyolar ama bu da biraz nasip işi..geçen lavanta diye bir arkadaşın iki hücreliyken tutundu bebişi...herşey nasip kısmet..kalitelerini falan öğren yarın..fragmantasyon varmıymış birde onu söyle bakalım.yani .cansız hücre artığı...bu ne kadar az olursa kalitesi o kadar iyi demek..ya da sen hiç bir şey öğrenme..kafanı karıştırma...boşver dr uygun olanı yapıcaktır zaten....

ya justıng kalıtesını sordum 4ude ıyı kalıte dedıler bılmıorum soktayım ya yarın onları karnıma koycaklar evımıze gelcez cok tuhaf gelıo.esım ananas almıs kabakcekırdegı almıs.pısmıs hamsı almıs(ben evde balık pısıremıom ya) ondada bı heyecan bakalım hayırlısı herseyın sahıbı rabbım ondan ıstıorum.dualarınızda unutmayın opuyorumnanaktan

ayy canım kıyamam size yaaa.hazırlıklar tamam yani..eet yarın gidip alıcaksın bebeciklerini..hücre resimlerinide verebilirler..benim verdiler ama hala duruyo.atamadım bir türlü..su içmeyide ihmal etme sakın..bir iki gün yat ama sonrasındada yatma cnm..en azından evde biraz yürüyüş yap...hadi bakalım hayırlısı cnm..kaliteli demişlerse tamamdır yaaa...

ebi birde transferden önce su içmeni söylemişlerdir sana.sıkışık olman gerekiyo..yani rahimi güzel görmesi için gerekiyo bu..

bu seferlik herşey bitti . Şimdiden tüp bebek merkezlerini araştırmaya başladık bile bazende düşünüyorum çok erken davranıyoruz diye önümüzde üç ay var daha kanamam olup düşürmedim bile. çok karışık duygularım ağlamıyorum boşlukta gibiyim hiç yaptırmamış ve sonuç almamış gibiyim belkide doktorumun iki gün önce bize bunların olabileceğini söylediği içindir bilemiyorum değişik anlatamıyorum

canım hayırlı olsun. transferin umarım güzel geçer ve bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur. hiç acı yok sadece sıkışıklığı iyi ayarla bebişlerini koyarken sende ekranda görüyorsun çok güzel bi duyguydu:çok üzgünüm:
bende bebişlerimin resmini atmadım. bugün ilaçlarımı, tahlillerimi, ultrason resmini topladım görmeyeceğim bi yere kaldırdım. üç aylık rafa kaldırdım tüp bebek mevzunu daha sonrası kısmet

cnm yaa..niye olmadı diye hemen başka dr arayışına giriyosunuz anlamadım..tutmadı diye hemen dr dan dolayı olmuyor.senin murat erdemirdi sanırım..iyi bir dr olduğunu duymuştum..hatta ben acıbadem şahin beye gidiyorum aklımdan murat beyede gitmek geçmişti..ama sonra şahin beyde karar kıldım..benimde4 biliyosunki ilki tutmadı ..tutmadı diye değiştirmem ..bu birazda nasip işi..üstelik ilkinde dr un seni daha iyi tanıyor verdiği ilaçlar hepsi belirli ikincide ona göre farklı bir yöntem deneyebilir...ama dr undan memnun olmadığın önemli sebebler varsa onu bilemem.bence acele etmeyin...

bu kadar çabuk mu başlıyorsun ikinciye? dondurulmuşlar olduğu için herhalde bende oda yok o yüzden beklicem ama yılmadım deneyeceğim herşeyi göze aldım o yüzden yılmıcam allahta sonunda inşallah yüzümüzü güldürür canım

aslında kararsız kalmamızın sebebi böyle düşük değerler varken biz neden olur diye sorduk o bize dış, mol gebelik olabilir yada geç tutunmuştur dedi kimyasal gebelik olamaz dedi. eşimde bende araştırdık mol gebelik asla olamazdım dıştada fazla olma şansım yoktu bide değerler düşük ilerledi biz merak ettik bize gelin bide biz burda bakalım, tahlillere burda bakalım belki ultrasona bakalım bi ihtimal bile demedi bize bekleyeceksiniz dedi sadece. yoksa diğer tarafıyla iyi memnun kalmıştım sadece bu değerlerin fazla yükselmemesiyle ilgili sorunlarda fazla yardımcı olamadı bize. bizde ikisi arasında kalmıştık şahin beyle görüştük ama rapor aldığımız için şahin bey rapor geçmiyor ilaçları alırken yardımcı oluruz sadece dedi, murat beyde rapor geçiyordu iyide geldi orayı düşündük kısmet...

anladım canım..güveniniz kırılmış sizin..sizde haklısınız..ama şahin bey o yönden çok anlayışlı ve ince düşünceli..eğer illa değiştiricez diyorsanız rapor olayınada bkmazsanız kesinlikle tavsiye edebilirim...ilaçları anlaşmalı eczaneleri var orda biraz daha indirimli alabiliyosun..mesela benim 1400 küsür tutarken 1270 e verildi ilaçlarım..ama benim ilaç yetmediği için ilave çok almamız gerekiyordu..benim neredyse 1000 liralık daha ilaca ihtiyacım oldu..bu gerikalanı acıbadem elindeki ilaçlardan verdi...

sağol canım bakalım fiyatı öğrendiğim iyi oldu onuda bir düşünürüz eşimle bakıp araştıracağız burayada tüp bebek merkezi açacaklarmış ocak ayında orayada bi bakarız nasılmış diye nasıl olsa daha üç ay var önümüzde ama bu zaman zarfında beni yaptırdığım tüp bebek merkezinden aramazlarsa ne durumdasınız diye sormazlarsa asla bi daha oraya gitmem normalken hemşireler arıyordu şimdide aramaları gerekir. anlıcan şimdilik kararsızız...

Canim evet doktorum hemen baslayabiliriz dedi ...

Zaten Negatif sonuc aldigim tedavim de dondurulmus embriyo ileydi ..

Sanirim ondan .. Yani cok fazla ilac kullanilmadigi icin vücudun dinlenmesine gerek kalmiyor sanirsam ..

Hayirlisi olsun hakkimizda ...

Bir video paylasim sitesinde bebeklerin hafta hafta ultrason görünümlerini izledim ...

Cok güzeller yaa ..

ALLAH`IM bizlere de nasip etsin ..

Son düzenleme:

bence 3 ay bekle bende 3 aydan sonra yaptırdım zaten vucut suanda sış bana sorarsan 3 ay sonra yaptır derım

bence 3 ay bekle bende 3 aydan sonra yaptırdım zaten vucut suanda sış bana sorarsan 3 ay sonra yaptır derım

Canim 13 tane donmus ebriyom vardi ..

5 tanesi cözüldü ve 3 ü transfer edildi ..

Donmus embriyo ile transfer gerceklestigi icin cok fazla hormon alimi olmadi ..

Simdi beni bekleyen 8 tane donmus embriyom var ...

Yeni bir tedaviye baslayacak olsam zaten bir müddet beklerdim ...

Zaten doktorum da baslayabilecegimizi söylüyorr ..

Birde cevredeki hamisleri görünce dayanamiyorum ...

Eli kolu bagli beklemek öyle zor oluyor kii ...

Tedavideyken en azindan yeni umutlar tasiyorsun ..

Ama baslamadan öylece beklemek daha yorucuu ...

Bir dursak bile zaman hizla akip geciyorr .. :çok üzgünüm:

Ne güzel tam 8 tane gamyoncuiremsu Bence de bekleme hormon almadın nede olsa. Biz beklerken yaşımız hücrelerimiz beklemiyor. Bende sabırsızlanıyorum bir sonraki tedaviye. Saplantı ve alışkanlık oluyor insanda bir kere tedavi olduktan sonra. Hemen bir daha, bir daha denemek istiyor insan. :bbo: Sonucu Negatif görünce 1-2 gün bağın kopuyor hayatla sonra düşünmeye başlıyorsun nerde nezaman yaptıralım diye. Bu bebek özlemimiz hayırlısı ile biran önce bitsede büyütmeye başlasak di mi? opuyorumnanaktan

Cnm önünüzde 3 ay varmış, bol bol kendini toplayıp düşünmeye vaktin var. Bu yaşadıkların geçecek, yeni tedavinle umutların artacak. İnşallah bebeklerin unutturacak bu yaşadığın olumsuzlukları. Kucağına aldığında ohhh diyeceksin çektiklerime değdi :CüvCüv::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…