ne demek herşey bittiyaa..burada defalarca tüp bebek yapıyolarda herşey bitti demiyolar..bizmi diyeceğiz..herşey güzel olucak cnm...belki şimdi değil ama bir gün olucak..biraz dinlen hemen başlama zaten..zamanla farklı düşünüceksin cnm....:teselli:
zuhal canım üzülme dicem ama haricten gazel gibi gelcek elbette üzülcen ama burda 6. 7. denemesini yapanları gördük.yılmıcaz yıkılmıcaz hıc bısey bıtmedı canım.kendıne bıraz zaman ver dıkkatını baska seylere yönelt.maddi manevi kendini hazır hissedince yeniden dene rabbim yardımcın olsun guc kuvvet versin
kızlar bana haber geldi.4ununde kalıtesı ıyıymıs.ama 2sı dıger 2sıne gore daha yavas buyuyomus yarın sabah 7:30 da gıtcem transferım yapılcak.kactane koycaklarını yarın söliceklermis.nasıl sizce?acayip heyecanlıyım akannehir
Canim sana katiliyorum .. Hersey bitti demek icin cok erkenn ...
Dilerim Allah tez zamanda versin ama ...
Ben 10 senelik evliyim ..
5 kez mikro 4 kez dondurulmus toplam 9 kez tedavi gördümm ...
Dün yine NEGATIF sonuc aldim ...
Ama hersey bitti demedim .. "" Nasip degilmiss .. "" dedim ...
Bir aksilik cikmazsa ocakta kalan dondurulmuslarimla devam edecem ins ...
Hepimiz en kisa zamanda meleklerimize kavusalim insallahh ...
Umudunuzu hic kaybetmeyin arkadaslarr ...
ya justıng kalıtesını sordum 4ude ıyı kalıte dedıler bılmıorum soktayım ya yarın onları karnıma koycaklar evımıze gelcez cok tuhaf gelıo.esım ananas almıs kabakcekırdegı almıs.pısmıs hamsı almıs(ben evde balık pısıremıom ya) ondada bı heyecan bakalım hayırlısı herseyın sahıbı rabbım ondan ıstıorum.dualarınızda unutmayın opuyorumnanaktan
ne demek herşey bittiyaa..burada defalarca tüp bebek yapıyolarda herşey bitti demiyolar..bizmi diyeceğiz..herşey güzel olucak cnm...belki şimdi değil ama bir gün olucak..biraz dinlen hemen başlama zaten..zamanla farklı düşünüceksin cnm....:teselli:
zuhal canım üzülme dicem ama haricten gazel gibi gelcek elbette üzülcen ama burda 6. 7. denemesini yapanları gördük.yılmıcaz yıkılmıcaz hıc bısey bıtmedı canım.kendıne bıraz zaman ver dıkkatını baska seylere yönelt.maddi manevi kendini hazır hissedince yeniden dene rabbim yardımcın olsun guc kuvvet versin
kızlar bana haber geldi.4ununde kalıtesı ıyıymıs.ama 2sı dıger 2sıne gore daha yavas buyuyomus yarın sabah 7:30 da gıtcem transferım yapılcak.kactane koycaklarını yarın söliceklermis.nasıl sizce?acayip heyecanlıyım akannehir
Canim sana katiliyorum .. Hersey bitti demek icin cok erkenn ...
Dilerim Allah tez zamanda versin ama ...
Ben 10 senelik evliyim ..
5 kez mikro 4 kez dondurulmus toplam 9 kez tedavi gördümm ...
Dün yine NEGATIF sonuc aldim ...
Ama hersey bitti demedim .. "" Nasip degilmiss .. "" dedim ...
Bir aksilik cikmazsa ocakta kalan dondurulmuslarimla devam edecem ins ...
Hepimiz en kisa zamanda meleklerimize kavusalim insallahh ...
Umudunuzu hic kaybetmeyin arkadaslarr ...
cnm yaa..niye olmadı diye hemen başka dr arayışına giriyosunuz anlamadım..tutmadı diye hemen dr dan dolayı olmuyor.senin murat erdemirdi sanırım..iyi bir dr olduğunu duymuştum..hatta ben acıbadem şahin beye gidiyorum aklımdan murat beyede gitmek geçmişti..ama sonra şahin beyde karar kıldım..benimde4 biliyosunki ilki tutmadı ..tutmadı diye değiştirmem ..bu birazda nasip işi..üstelik ilkinde dr un seni daha iyi tanıyor verdiği ilaçlar hepsi belirli ikincide ona göre farklı bir yöntem deneyebilir...ama dr undan memnun olmadığın önemli sebebler varsa onu bilemem.bence acele etmeyin...
anladım canım..güveniniz kırılmış sizin..sizde haklısınız..ama şahin bey o yönden çok anlayışlı ve ince düşünceli..eğer illa değiştiricez diyorsanız rapor olayınada bkmazsanız kesinlikle tavsiye edebilirim...ilaçları anlaşmalı eczaneleri var orda biraz daha indirimli alabiliyosun..mesela benim 1400 küsür tutarken 1270 e verildi ilaçlarım..ama benim ilaç yetmediği için ilave çok almamız gerekiyordu..benim neredyse 1000 liralık daha ilaca ihtiyacım oldu..bu gerikalanı acıbadem elindeki ilaçlardan verdi...
bu kadar çabuk mu başlıyorsun ikinciye? dondurulmuşlar olduğu için herhalde bende oda yok o yüzden beklicem ama yılmadım deneyeceğim herşeyi göze aldım o yüzden yılmıcam allahta sonunda inşallah yüzümüzü güldürür canım
Canim evet doktorum hemen baslayabiliriz dedi ...
Zaten Negatif sonuc aldigim tedavim de dondurulmus embriyo ileydi ..
Sanirim ondan .. Yani cok fazla ilac kullanilmadigi icin vücudun dinlenmesine gerek kalmiyor sanirsam ..
Hayirlisi olsun hakkimizda ...
Bir video paylasim sitesinde bebeklerin hafta hafta ultrason görünümlerini izledim ...
Cok güzeller yaa ..
ALLAH`IM bizlere de nasip etsin ..
bence 3 ay bekle bende 3 aydan sonra yaptırdım zaten vucut suanda sış bana sorarsan 3 ay sonra yaptır derım
Canim 13 tane donmus ebriyom vardi ..
5 tanesi cözüldü ve 3 ü transfer edildi ..
Donmus embriyo ile transfer gerceklestigi icin cok fazla hormon alimi olmadi ..
Simdi beni bekleyen 8 tane donmus embriyom var ...
Yeni bir tedaviye baslayacak olsam zaten bir müddet beklerdim ...
Zaten doktorum da baslayabilecegimizi söylüyorr ..
Birde cevredeki hamisleri görünce dayanamiyorum ...
Eli kolu bagli beklemek öyle zor oluyor kii ...
Tedavideyken en azindan yeni umutlar tasiyorsun ..
Ama baslamadan öylece beklemek daha yorucuu ...
Bir dursak bile zaman hizla akip geciyorr .. :çok üzgünüm:
sağol canım bakalım fiyatı öğrendiğim iyi oldu onuda bir düşünürüz eşimle bakıp araştıracağız burayada tüp bebek merkezi açacaklarmış ocak ayında orayada bi bakarız nasılmış diye nasıl olsa daha üç ay var önümüzde ama bu zaman zarfında beni yaptırdığım tüp bebek merkezinden aramazlarsa ne durumdasınız diye sormazlarsa asla bi daha oraya gitmem normalken hemşireler arıyordu şimdide aramaları gerekir. anlıcan şimdilik kararsızız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?