Bende başladım kızlar, şimdi lucrin artı gonal f devam ediyorum. Yarına kontrol var, çarşamba yada perşembe çatlatma ignesi günü, bu arada 19 tane yumurtam oluşmuş :) önümüzdeki cuma yada cumartesi toplanacaklar. Onlardan biri belkide bebişimiz olabilirÇok heyecanlıyım ve merakda ediyorum. Kasım ayının ilk günleride transferim olacak diye konuşuldu.. Hayırlısı diyorum hep, olsa ne yaparım olmasa ne yaparım ikisininde planını yapıyorum şimdiden :)
kizlar mutlaka ananas ve kabak çekirdegini yiyin.ayrica ben sabahlari 1 bardak sütün içine 1 çay kasigi ari poleni koyupta içerim.dondurulmuslarla ikinci denemem.bugün 9.günüm sükürler olsun idrarda 2.çizgiyi gördüm.tabi en faydali olani bolca dua.yasin süresinin mübin duraklarinda 3 kez mübin duasini okudum.rabbim hepimizin yardimcisi olsun...
selam kızlar bugün umut tüpdeydik muayene oldum ve kısa olarak başlıyoruz inşallah
gamzea inşallah ilk mutlu haberi şimdi senmi alıyoruz hadi hayırlı osun senin protokolun uzunmuydu kısamı benim bu sefer kısa olucak ilki uzundu kısada kaç gün sürüyor
kızlar kısa pırotokol olan varmı aranızda çok merak ediyorum kaç gün sürüyor yumurta kaçıncı gün toplanıyor
selam kızlar
bana bu ay kısmet değilmiş tedaviye başlamak( ufak bi sorundan dolayı doktorum bir ay erteledi tedavimi ama hiç üzülmedim aslında ,demekki bebeğimin daha vakti gelmemiş demekki bu ay onun için de benim için de hayırlı değildi...sonuçta sadece 1 ay fazla bekleyeceğim
inşallah sabrımızın ve emeklerimizin sonunda sağlıklı ve hayırlı evlat sahibi olabiliriz..
Bu arada tedavisine başlayan ve kısa zamanda başlayacak olan tüm arkadaşların tedavileri hayırlı olsun girdiğiniz bu yollardan Allah elinizi boş döndürmesin.inşallah kucaklarımız bebişlerle dolar taşar:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?