Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

inşallah sırayla hepimizin güsel haberleri topiğe ulaşacak ve bizden sonra tedavi olacak arkadaşlara umut olacağız rabbim tez zamnda kavuştursun bebeklerimize aminn

bizim eylül savaşçımız tüp bebek semalarında savaaşa devam ediyormuş :)))) bende lucrin ve puregonları dolaba tıktım yarın kist varmı yokmu baktırıp tüp bebek tedavisine start vereceğim ama bende problem bitmiyor tabiki herzamanki gibi öncelikle kistler temizlenmişmi temizlenmemişmi yarın bakılacak eğer bir sorun yoksa uzun protokol başlıyoruz ancak tam başlıyacağım tarihte yurt dışında kongrede olacağım nasıl yapacağım bilemiyorum stresliiyim yasakkelime
kasım ayının ilk günlerinde transferin olur yarısında da müjdeli haberlerin olur inşallah

bu arada kızlar ben ağustos ta ilk aşılamamı yaptırdım ilk aşılamada kimyasal gebelik yaşadım 1 ekimde ikinci aşılamam yapıdımı diyeyim yapılmadımı diyeyim ne siz sorun ne ben söyliyeyim çoook uzun hikaye yanlış uygulama diyeyim
şimdi lucrin ve pregonlar dolapta kuzu kuzu yatıyorlar kistler var onlar için doğumkontrol hapı kullanıyorum cuma günü bakılacak herşey yolunda ise ilaçlara başlayacağım ama ikinci aşılamadan dolayı yaşadığım sıkıntılar nedeni ile adet düzenim birbirine girmiş durumda nasıl olacak ayarlamalar anlamadım aşılamadan bir hafta sonra adet gördüm 10 gün sürdü sonrasında doğum kontrol hapına başladım 14 tane içtim ne zaman adet olacam nasıl başlayacağım iğnelere cuma günü doktor hepsini cevaplar umarım hepinize tedaviniz hayırlı olsun der güzel haberler dilerim

birde kızlar iğneleri aldım ama henüz doktorla kullanımı hakkında konuşmadığım için hiç bir fikrim yok lucrin sanırım koldan yapılıyor puregonda göbekten birini koldan birini göbekten vurup iğne manyağımı olacağım yoksa ikisininde uygulama sırası farklımı :) benimki uzun protokol olacakmış neler bekliyor beni bir fikri olan varmı aşılamanın profesörü olduk ama tüp bebekte yeniyiz

kizlar mutlaka ananas ve kabak çekirdegini yiyin.ayrica ben sabahlari 1 bardak sütün içine 1 çay kasigi ari poleni koyupta içerim.dondurulmuslarla ikinci denemem.bugün 9.günüm sükürler olsun idrarda 2.çizgiyi gördüm.tabi en faydali olani bolca dua.yasin süresinin mübin duraklarinda 3 kez mübin duasini okudum.rabbim hepimizin yardimcisi olsun...

tebrikler sanırım yanlış anlamadım kasım gelmeden ilk hamiş haberini aldık galiba süper..darısı başımıza..

çok tesekkür ederim arkadasim.hepiniz için duacinim.

canımmmmmm ,

Şmdiden Tebrik ederim . Bence sen oldu bil.Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin . Bizlere moral olmaya devam et canım .

senay79 - fsh yüksek,hashimoto tiroidi - 3. tüp bebek - izmir kent hastanesi
*idil76 - 2 aşılama negatif , 1 tüp bebek+ dondurulmuş istanbul cerrahi negatif 1 tüp bebek yeditepe negatif , 2 tüp bebek izmir smyrna negatif- kasımda tekrar yedi tepede
*su su - umut tüp bebek .ilk tedavisine giriyor
*talya83-erkek infer-1 mikroenjeksiyon negatif, kasimda 1ci dondurulmus embryo-yurtdisi
*aymilewya-iki tüpünde tıkalı-erkekte sorun yok-1. tüp bebek-acıbadem maslak hastanesi
*yaren58- pcolu- 2.tüp bebek denemesi-istanbul cerrahi hastanesi
*sevdakes-1. tüp bebek negatifff 2. tüp bebek denemesi ..almanya.
*Katremelek__ 1 tüp bebek+ 1 dondurulmuş Negatif __ Alman Hastanesi
*Neşemiistiyorum -2. tüp bebek tedavisine giriyor -pcos var
*Justing 76- ilk tedavisine giriyor
*Zaman- 24 yaşında ilk deneme yeditepe üniv hastanesinde oldu sonuç olarak olgun spermçıkmadı .tedavi görüldü 2 deneme için umut tüp bebekte başlıyor
*Mikah – 1 tüp bebek negatif kasında 2.ye başlayacak
*iipekk- 2 düşüğü var bir tüp bebek negatif .ikincisini düşünüyor
* Emney- kasımda ilk tüp bebek denemesi olacak .Çikolata kisti var eşinde morfoloji ve hareket sorunu var
* cannur82 – 3 aşılama negatif . medikal parkda ilk denemesine başlıyo
* surayn
* emney ilk tedavisini olacak kısa protokol olacak
* wındy ilaçlara başladı
* sushii ilk tedavisi olacak
*nrcözbk
* gamzea ilk tedavisi medikal de yapılıyor
*esraberat 7 kasım lucrine başlıyor ilk tüp olacak 3 yıllık evli ve 27 yaşında..sorun endometriyozis
* demrem kısa protokol ile ilk tüp bebek tedavisine başlayacak
* nurdost

merhaba arkadaşlar bu paylaşımlarımıza test sonucumuza kadar devam edelim hatta artan ilaçlarımızıda birbirimizle paylaşalım diyorum ne dersiniz ? malum fiyatları hepimiz biliyoruz ve hepimiz aynı amaç için çabalıyoruz.

ben gamze zaman ben de kısa protokolum bak anlatıcam iyi dinle adetinin 2. günü çağırıyolar ilaçlarını alıyosun sana 3. gün iğnelerine başla diyo toplam 8 gün gibi kısa bir zamanda sana toplama gününü söylüyo normalde adetinin 3, gününde başladığın tedavi ilaçlara başlama tarihinden10 gün sonra yumurta toplama oluyo ...ben bu sabah toplattım yumurtalarımı :lepi: yarın öğrenicem kaç adet yumurta ve kalitelerini öğrenicem opuyorumnanaktan 3 gün içinde transfer biticek sanırım pazar ya da pazartesi günü bu kısa protokol baya güzel .....sonuçlar uzun protokolle aynı korkma ....ama 10 - 15günde transfer de bitmiş oluyo rahat bu prtokol sevin bence allah yardımcımız olsun :Saruboceq:
merak ettiğin bişey olursa yaz başarılar diliyorum canım inş sonuç pozitif olur :lepi:

sağol ben toplattım yumuşlarımı dün yane perşembe sabahı transferim için bilmiyorum ya pazar yada pazartesi diye düşünüyorum... ewet Allah ellerimizi boş çevirmesin sana bana ve kim çabalıyosa bebeişler için Allah hepimize bol bol sağlıklı bebeler versin :Saruboceq:

selam arkadaşlar ben de aranıza katılıyorum. kasım 14-15 gibi tedaviye başlıyacağım. ilk tedavim olucak. sorun eşimin değerlerinin sürekli düşmesi. 50 milyondan en son sayılamayacak kadar aza geriledik. doktorla beraber hemen tedaviye başlıyalım dedik. listeler bana uğursuz geliyor. listeye koymayın beni. hepinize bu yolda başarılar diliyorum. hamilelik belirtilerinden direk bu bölüme atladım.ya hiç bi şey de bilmiyorum ilaç iğne vs . daha kısa ile uzun arasındaki farkı bilmiyorum. bilmekte istemiyorum. dalalım bi allah büyük. hamilelik belirtilerinde her haltı öğrendim de ne oldu sanki peeeeeeh :umursamaz: zaten her şeyi araştıranlarda infertilite daha mı fazla oluyo anlamadım bi bağ var sanki ya. neyse canlarım. artık ben de bi savaşçıyım. allah bu yolda hepimize yardım etsin. onun takdiri artık. belki de bu ay gelecek diye rabbim böyle olmasını istedi. sırada bekliyorlar sıraları gelmiş bize acele edin diyor rabbim. valla hep öyle düşünüyorum. böyle düşünmek daha kolay. aylardan beri ilk defa adetimi büyük bir heyecanla gelmesini bekleyeceğim. üstüne bi de erken olsun diye dua edeceğim. ben çok heyecanladım. ilk defa bebişe bu kadar yakın hissettim kendimi. hepimizi hakkında hayırlısı olsun... opuyorumnanaktan

gamzeciğim çok sagol bugün kimse girmemiş aaaaaa kızlar nerdesiniz kasım ayınada az kaldı eger gecen ay oldugu gibi stres yapmaz ve vaktinde olursam tahminlerime göre ayın 6sında regli oluyorum 7inde inşallah başlıyoruz

zamancım hayırlısı olsun valla çok mutlu ve umutluyum en azından bu çabaya girdik ümitlerimiz hayallerimiz var tüp bebek yaptırıcaz hakkımızda hayırlısı olsun ben bu gün telefon da 12 yumurta toplandığını öğrendim 6 sı iyiymiş 6sı uygun değilmiş 5 tanesi döllenmiş pazartesi günü dediler transfer için bakalım ilk güzel haberi ben vericem ve hepinize moral olucak inş meleklerimiz yollldaaa:lepi:

nevki sanada hoş geldin diyorum aramıza hakkında hayırlı olsun yaşında genç bak ben 35 yaşındayım ama accayip ümitliyim pozitif olalım hakkımızda hayırlısı sen gelicek bebelerine odaklan Allah inş ikiz verir kucaklarımıza bu topikteki herkese inş..hihoyyyt

nevki sanada hoş geldin diyorum aramıza hakkında hayırlı olsun yaşında genç bak ben 35 yaşındayım ama accayip ümitliyim pozitif olalım hakkımızda hayırlısı sen gelicek bebelerine odaklan Allah inş ikiz verir kucaklarımıza bu topikteki herkese inş..hihoyyyt

alıntı yapamıyorum gamze hadi hayırlı olun nasıl sevindim ilk kasım bebegi geliyor desene inşallah herşey yolunda gider pazartesi transferden sonra haber ver ayyy şimdi 12 günmü sayıcaz beraber hadi inşallah

Gamzecim
çok sevindim senin adına....inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar transferden sonra haber ver bizlere.. ayyyy dur kız beni bile heyecan bastı kendimi bir an senin yerine koydumda.düşünsene kasımın ilk bebeği seninki olucak
inşallah Rabbim hayırlı ve güzel olanı nasip etsin sana Allah'ım isteyen herkese çok yormadan çok bekletmeden sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
transferden sonra iyi bak kendine bol bol şımart kendini gün senin gününnnnnnnyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…