Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

gamzea hayırlı olsun canım insallah olumlu haberlerını alırız ve burda senin için tebrik sayfaları dolarrr taşar.Allah isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

zamancım , seninle buhtemelen aynı gün tedaviye başlıyoruz canım.bende 7-8 gibi adet olmayı beklıyorum gerçi benim yumurtalar biraz geç gelişiyor ama inşallah sevinçli haberi peş peşe veririz Hakkımızda hayırlı olan olusun hayatım .

canım seninde tedavin hayırlı sonuçlar verir insallah.moral gercekten çok önemliymiş. listeye geçirmiyorum canım ama kendindende sık sık haber ver emi

can yoldaşlar :)
Hepimizin morallı olması gerek gerçekten .Burada birbirimize destek ve moral olmalıyız.İyi ve kötü günde arkadaşlar.Kimimiz iyi haber alacaz , kimimiz belkide kötü haber ama hiçbirsey moralimizi bozmamalı Allah izin verdiği sürece devam etmeliyiz .Herkezin bir günü vardır diye düşünüyorum.Ben bu zaman kadar 6 negatif sonuç aldım verdiği acıyı çok iyi bilirim. Umarım hepimiz olumlu sonuç alırız be bu formda rekorumuzu kırarız.

amin idil bacı amin inşallah dediğin gibi olur
hadi bakalım beraber başlıcaz gibi duruyor inşallah beraberde haber veririz oldu hamileyim diye inşallah

herkese hayırlı uğurlu olsun bende ekimde başladım tedaviye ama kasımın 1 yarın transferim gerçekleşicek allah izin ederse korkudanda ölüyorum daha ilk denemem yumurta toplama olayım 5 gün önce gerçekleşti daha yeni kendime geliyorum derken transfer olacak dediler yarın için yumurta toplamadan sonra ağrım bayağı oldu birde arkadan yediğim hergün düzenli iğne var oturmaya popomda müsade etmiyorsırnaşık şey
artık tatlı şeyler diyoruz herkesinkide hayırlı olsun yarından itibaren bende geri sayım başlıcak hayırlısıyla darısı sizlerin başına hayırlısıyla:lepi:turkbayragi

Selam arkadaşlar cuma toplandı yumişlerim :) 2 Kasım sabahda transfer inşallahhh :) Ankara anatoliada misafirhaneyim. Buradan tedavi olan arkadaşlar varsa beklerim yanıma 5 numaradayım :)

Selam arkadaşlar cuma toplandı yumişlerim :) 2 Kasım sabahda transfer inşallahhh :) Ankara anatoliada misafirhaneyim. Buradan tedavi olan arkadaşlar varsa beklerim yanıma 5 numaradayım :)

allah kolaylık versin canım. inşallah bebişlerin tutunur. ben de 12 sinde başlıyorum. o zamana kadar senin iyi haberlerini duyarız. bize de destek olursun. allah kolaylık versin canım. hepimiz aynı yolda yürüyoruz. senin için duacıyım canım :Saruboceq: :Saruboceq:

rengin ve windy hadi hayırlı olsun yolu yarıladınız inşallah olumlu sonuçlarınızıda alıcaz burdan gelsin bebişler

slm arkadaşlar bende kasım ayında ilk tüp bebek tedavime başlıcam kısmetse uzun zamandır sizleri takip ediyorum ve moral buluyorum yazdıklarınızla eşim 30 ben 25 yaşındayım 4 senedir her ay umutla bekledim ama olmadı bu ay inş. olur diye dua ediyorum 2 başarısız aşılamam oldu ilk tüp bebek tedavisi başarılı olur inş. benim sorunum yumurtalarım gelişmiyo kasım 3-4 gibi başlıcaz tedaviye rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerede arkadaşlar

merhaba ,

aramıza hoşgeldin . tedavın hayırlı olsun .İnşallah mutlu haberini alacaklarımızdan biri olursun.Allah yardımcın olsn canım .

canım seninde tedavin hayırlı sonuçlar verir insallah.moral gercekten çok önemliymiş. listeye geçirmiyorum canım ama kendindende sık sık haber ver emi

çok saol canım. inşallah hepimiz hayırlı bebişler doğurmak için hamiş oluruz. ya bu arada benim kabızlık problemim var. spor falan halletmeye çalışıyordum ama transferden sonra hareket falan yok ne yapcam bilemedim. transferden sonra ne yapıyorsunuz. bilgi verirseniz sevinirim. 12 kasımda tedaviye başlıyorum. şimdillik neler yapabilirim?

canlarım dua ile yazımı bitireyim Allah hepinize hayırlı evlatlar versin. bana da versin
Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr. Amin....

tşk ederim canım inş. hepimizin güzel haberlerini alırız kasım sonunda allah hepimizin yardımcısı olsun ama şu yumurta toplama işi bana biraz stres yaptırıyo

aman be canımmm bence işin en keyifli yanı o yumurtalarla ilgili haberi ve sonuç gününü beklemek inan daha zor

evet en zoru beklemek canım çok heyecanlı ve sabırsızım inş. sonunda güzel haberler alırız.ilk olduğu için çok heyecalıyımanlatamıyorum belki kendimi kusura bakmayın lütfen .

evet en zoru beklemek canım çok heyecanlı ve sabırsızım inş. sonunda güzel haberler alırız.ilk olduğu için çok heyecalıyımanlatamıyorum belki kendimi kusura bakmayın lütfen .

canım benim de ilk ben hem çok heyecanlıyım hem çok korkuyorum nasıl bi ruh haliyse benim artık.... :bbo: sırnaşık şey

Selam kızlar bugün sabah saat 11 transferim yapıldı artık bende geri sayım başladı hayırlısı diyorum bakalım zaman ne göstericek hepimiz için:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Selam kızlar bugün sabah saat 11 transferim yapıldı artık bende geri sayım başladı hayırlısı diyorum bakalım zaman ne göstericek hepimiz için:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım söyle o bebişlere sana iyi tutunsunlar. kendine dikkat et canım. ağrın var mı? inşallah yoktur. allahım sonuca ulaştıracaktır. yüzünü güldürecektir inşallah. canım dua et bol bol ben de senin için bi salat-ı tefricie okuycam şimdi.

Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr. -Ey Rabbim işimi kolaylaştır, zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir - Amiin....

hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş.

benim mesajlarıma neden kimse cevap yazmamış???

--------------------------------------------------------------------------------

Merhaba bende kasımda tüp bebek yaptırmak istiyorum. ilk denemem olacak. Doktor bir ay öncesinden sigarayı bırak dedi ama ben bir türlü bırakamıyorum. Sizce bu süreyi aralık ayınamı atıyım, yksa kasımda gideyimmi, 3-4 tane sigara içsem birsey olurmu. Kilonun bu durumda zararını göreniniz varmı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim...
dondurulmuşlarla deneme yapıldığı zaman aynı ücretmi ödeniyor
protokol ne demek
umut tüp bebeğe giden varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…