Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

selam kızlar bende uzun süredir giremiyordum ignelere başlıyanlar var hayırlı olsun şifa olsun bebiş olsun inşallah
bizimde bu hafta sonu belli olucak tedavi sürecimiz bakalım ya umutta yada ankarada olucak inşallah kromozom testlerinde sorun çıkmzda istanbulda olur çok heyecanlıyım bu sabah i rüya gördüm rüyamda bana sözleşme imzalattılar bu seferki tedavin olucak Allahın izniyle dediler bende imzaladım ama nasıl aglıyorum anlatamam olucak ya aglıya aglıya imzaladım sözleşmeyi işte ermişin fikri neyse zikride o oluyor rüyalarda bile tüple ugraşıyorum çok heyecanlıyım

merhabalar...
bende kasımın ilk haftası..yani5 kasım gibi regl olmayı bekliyorum..herşey yolunda giderse 2,yada 3, günü iğnelere başlarım

canım hayırlısı olsun inşallah
kasımda ilk anne adayı sen olcan gibi görünüyor cuma günü sana allah kolaylık versin ben toplama işleminden nedense korkuyorum inşallah senin kolay gecer

zaman a
canım hayır olsun rüyan bende bu aralar cok rüya görüyorum cok düşünüyoruz o yüzdenmi bilmiyorum ama kafamızda hep cocuk özlemi

haklısın cannur inan öyle fikir neyse rüyada o oluyor
şimdi kızlar ben çok kararsızım nerde yaptırsak ve fiyatlar ne kadar sabah beri netin başındayım anca tüp merkezi araştırdım umutta tedavi gören oldumu aranızda alman hastanesi nasıl acaba
kızlar tedaviye başlıyanlar hangi merkezlerdesiniz

selam kızlar umarım herkes iyidir.aymi ilaçları alabildin demek bende senin dediğin gibi yapcam.benimde kısa protokol ilaçların hepsini birden aldın değilmi.bu arada tedaviye başlayanlara hayırlı olsun bende 6 kasımı bekliyorum.umutla kalın...

kızlar slm bende sizler gibi kasımda başlıyorum doktorum bazı tesler istedi onları yaptırdım kasımın 5 gibi adet olurum sanırım sonrada istanbula gideceğim tedavi için hakkımızda hayırlısı olsun

bugün umuta gittik ve orda başlıyoruz 2.ye hayırlısıyla eşimin kıromozomları normal çıktı yarında ben muayene olucam artık uzun kısa nasıl olcaksa başlıcam inşallah bu sefer sprm çıkar
kızlar topiğimiz ne kadar sessiz gerci ilaçlara daha başlamadık ya ondandır hele başlıyalım çoşarız inşallah

merhaba arkadaşlar.

tedaviye başlamış olanlar hayırlı olsun . Başlayan arkadaşlar tedavi sürecinizi lütfen bizimlede paylaşın ki bizede moral olsun .inşallah sonucunuzu da sevinçle burada paylaşırız. yeni katılan arkadaşlar sizde hoşgeldiniz yakın zamanda listemizi güncelleyeceğim

slm ben gamze 1. tüp bebek denemesi medikal de yaptırıyorum kısmetse perşembe yumurta toplanıcak
heyecanımı yendim biras ne mutlu ne mutsuzum belkide böylesi en iyisi Allah yardımcımız olsun inş bebelerimizi kucağımıza alırız beni de ekleyin listeye kaydirigubbakcemile5

:gitme: hhee bide bu arada burnum akıyo boğazımda ağrıyo ve grip belirtileri şans yok zate bende

slm ben de varım..
7 kasım lucrine başlıyorum ilk tüp olacak 3 yıllık evliyiz ve 27 yaşındayım..sorun endometriyozis..ufak tefek kistler ama normal yoldan olmasına engel oluyo işte..az kaldı bebişe.. öyle düşünmek istiyorum.. gün sayıyorum ve çok sabırsızım..

selam kızlarr,bende 10gün sonra adetimi bekliyorum kısa protokol ile ilk tüp bebek tedavisine başlayacağız.heyecan,stress herşey var tutmazsa naparız tutarsa sağlıklı bir hamilelik süreci yaşarmıyım hep sorular hep sorular..ama herşeyin hayırlısı olsun hepimiz hakkında inşallah.sonuclarıda yazalım tamammı iyi heberlerimizi paylaşırız buradan umarım.

selam kızlar
bana bu ay kısmet değilmiş tedaviye başlamak( ufak bi sorundan dolayı doktorum bir ay erteledi tedavimi ama hiç üzülmedim aslında ,demekki bebeğimin daha vakti gelmemiş demekki bu ay onun için de benim için de hayırlı değildi...sonuçta sadece 1 ay fazla bekleyeceğim
inşallah sabrımızın ve emeklerimizin sonunda sağlıklı ve hayırlı evlat sahibi olabiliriz..
Bu arada tedavisine başlayan ve kısa zamanda başlayacak olan tüm arkadaşların tedavileri hayırlı olsun girdiğiniz bu yollardan Allah elinizi boş döndürmesin.inşallah kucaklarımız bebişlerle dolar taşar:))))

Hepınızın tedavısı hayırlı olsun arkadaŞlar ınŞallh bu ay hepımıze uĞur getırır.mutlu haberlerle topıĞe dÖnerız

arkadaşlar az önce hastanede saat23 te iğne yaptırdım yarını boş geçicem iğne yok yane ve perşembe günü yumurta toplanıcak nolur benim için dua edin merak ettiğiniz bişey varsada sorun yazarım baya bşey öğrendim:Saruboceq:

bu arada sizlere de başarı diliyorum hayırlı olsun arkadaşlar yolumuz uzun ama sonuç inş güzel olur :lepi:

selam kızlar bugün umut tüpdeydik muayene oldum ve kısa olarak başlıyoruz inşallah
gamzea inşallah ilk mutlu haberi şimdi senmi alıyoruz hadi hayırlı osun senin protokolun uzunmuydu kısamı benim bu sefer kısa olucak ilki uzundu kısada kaç gün sürüyor
kızlar kısa pırotokol olan varmı aranızda çok merak ediyorum kaç gün sürüyor yumurta kaçıncı gün toplanıyor

selam arkadaşlar ben de kasım ayında tedaviye başlayacağım. içim içime sığmıyor. inşallah benim de bebişim olur. kasım 11 de ilaçlara başlayacağım. hepinize selamlar. zaman canım seninle aynı topikte ilerleyeceğiz. inşallah olumlu sonuçları yazacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…