benim mesajlarıma neden kimse cevap yazmamış???
--------------------------------------------------------------------------------
Merhaba bende kasımda tüp bebek yaptırmak istiyorum. ilk denemem olacak. Doktor bir ay öncesinden sigarayı bırak dedi ama ben bir türlü bırakamıyorum. Sizce bu süreyi aralık ayınamı atıyım, yksa kasımda gideyimmi, 3-4 tane sigara içsem birsey olurmu. Kilonun bu durumda zararını göreniniz varmı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim...
dondurulmuşlarla deneme yapıldığı zaman aynı ücretmi ödeniyor
protokol ne demek
umut tüp bebeğe giden varmı
öncelikle hayırı olsun tedeviye başlamak üzeresin şimdi aklıma ilk gelen bebek için sigaradan vazmı gecemiyorsun canım ya okadar ugraşıyorsun ediyorsun olsun diye onca para sarf ediyorsun ama sigaradan vazgecemiyorsun önce şuna karar ver sigaramı yoksa migibi kokan minik ellermi bak yanlış anlama sigara hamilelik döneminde çok sakıncalı zaten bu ay olmasada öbür ay mecburen bırakıcaksın neden bebegine daha önce kavuşmayasınki bırak sigarayı ve tedavine başla zaten sigarayı yavaş yavş azaltarak bırakmak olmuyor birden kesicekin ve bence en güzel ve kesin ndeninde bebek olsun ona bilerek zarar vermemek için içmiceksin ve inşallahta bırakıcaksın hiç bırakamam çok koyu tiryakisiyim diyorsan günde 1 tane iç yada önce sigarayı bırakmak için tedavi ol
kilonun bildiğim kadarıyla eger aşırı degilse problem olmuyor ama eger aşırıysa zayıflaman gerekicek
pırotokol ise tedavi şekli uzun yada kısa diye 2 çeşidi var uzun pırotokolde adatin 21. günü lucrine başlıyorsun regli olunca pıregonu göbekten yapıyorsun kısada ise adetin 2.günü ignelere başlıyorsun benim ilki uzundu bu sefer kısa olucak
umut tüp bebekte başlıyoruz biz kısmetse istersen randevü al ve git tüm bu sorularıanda daha saglıklı cevap bulursun hem ilk görüşmede muayenede ücretsiz en azından için rahat olur
Öncelikte cevap için çok teşekkür ederim:) Ben ücretsiz görüşme için gittim bana sigarayı bırak saglıklı ye iç dedi doktor hatta bende hepsine uymak üzere söz verdim. Ama uyamıyorum sigara içmek istiyorum. Ama gene tutarım kendimi içmemde acaba diyorum ben içtim sigara tutmaz mı. Sigarayı bırakıp aralıkta gitsemmi diyorum. Yoksa adetin ikinci günü başlayadabilirim. Kararsız kaldım size danışayım dedim. Ayrıca kilomuda gördü doktor çok görünmüyor bizim için sorun olmaz dedi ama ben 85 kg.yum. Yani kısaca kafam karma karışıkkafamçokkarıştı
canım teşekkür ederim ya benim kafama birşey takıldı bende popomun ağrısından başka ağrı yok iğnelerden hissetmiyorum bazen bel ağrısı oluyor ama oda pisikolojikmi bilmiyorum birde bana vajina yoluyla atılması gereken 3 top ilaç verdiler adıda PROGESTAN BUNU ALDIĞIMDAN beride tişimde parça,parça beyaz birşeyler çıkıyor anlamadım daha dünden itibaren başladım gece yatarken kullanıyorum birde bazı arkadaşlar 3 günü kan geliyor demiş yerleşmeden dolayı benim bugün 3 günüm öyle birşey olmadı yardım edin lütfen sürekli kullandığım iğnedePROGYNEX 2 İĞNE bir kerede kalçadan vuruluyorum 50mg lütfen yardım öptüm sizia.s.a.s.a.s.canım söyle o bebişlere sana iyi tutunsunlar. kendine dikkat et canım. ağrın var mı? inşallah yoktur. allahım sonuca ulaştıracaktır. yüzünü güldürecektir inşallah. canım dua et bol bol ben de senin için bi salat-ı tefricie okuycam şimdi.
Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr. -Ey Rabbim işimi kolaylaştır, zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir - Amiin....
canım teşekkür ederim ya benim kafama birşey takıldı bende popomun ağrısından başka ağrı yok iğnelerden hissetmiyorum bazen bel ağrısı oluyor ama oda pisikolojikmi bilmiyorum birde bana vajina yoluyla atılması gereken 3 top ilaç verdiler adıda PROGESTAN BUNU ALDIĞIMDAN beride tişimde parça,parça beyaz birşeyler çıkıyor anlamadım daha dünden itibaren başladım gece yatarken kullanıyorum birde bazı arkadaşlar 3 günü kan geliyor demiş yerleşmeden dolayı benim bugün 3 günüm öyle birşey olmadı yardım edin lütfen sürekli kullandığım iğnedePROGYNEX 2 İĞNE bir kerede kalçadan vuruluyorum 50mg lütfen yardım öptüm sizia.s.a.s.a.s.
canım teşekkür ederim ya benim kafama birşey takıldı bende popomun ağrısından başka ağrı yok iğnelerden hissetmiyorum bazen bel ağrısı oluyor ama oda pisikolojikmi bilmiyorum birde bana vajina yoluyla atılması gereken 3 top ilaç verdiler adıda PROGESTAN BUNU ALDIĞIMDAN beride tişimde parça,parça beyaz birşeyler çıkıyor anlamadım daha dünden itibaren başladım gece yatarken kullanıyorum birde bazı arkadaşlar 3 günü kan geliyor demiş yerleşmeden dolayı benim bugün 3 günüm öyle birşey olmadı yardım edin lütfen sürekli kullandığım iğnedePROGYNEX 2 İĞNE bir kerede kalçadan vuruluyorum 50mg lütfen yardım öptüm sizia.s.a.s.a.s.
bugün iğnelere başladım arkadaşlar çok heyecanlıyım hayırlı olur inş.
canım allah hakkında hayırlısını nasip etsin. inşallah bu topikten hepimiz hamiş olarak ayrılırız. a.s.
Bismillahirrahmanirrahim. Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr - “Ey Rabbim işimi kolaylaştır, zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir-.”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?