Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

Merhaba canım . Hayırlı olsun transferin .İnşallah olumlu haberlerini alırız . Stres yapmamaya çalış , olumlu düşün . İnşallah senin ayın da bu aydır.Test sonucuna kadar bizimle kal emi ?

öncelikle hayırı olsun tedeviye başlamak üzeresin şimdi aklıma ilk gelen bebek için sigaradan vazmı gecemiyorsun canım ya okadar ugraşıyorsun ediyorsun olsun diye onca para sarf ediyorsun ama sigaradan vazgecemiyorsun önce şuna karar ver sigaramı yoksa migibi kokan minik ellermi bak yanlış anlama sigara hamilelik döneminde çok sakıncalı zaten bu ay olmasada öbür ay mecburen bırakıcaksın neden bebegine daha önce kavuşmayasınki bırak sigarayı ve tedavine başla zaten sigarayı yavaş yavş azaltarak bırakmak olmuyor birden kesicekin ve bence en güzel ve kesin ndeninde bebek olsun ona bilerek zarar vermemek için içmiceksin ve inşallahta bırakıcaksın hiç bırakamam çok koyu tiryakisiyim diyorsan günde 1 tane iç yada önce sigarayı bırakmak için tedavi ol
kilonun bildiğim kadarıyla eger aşırı degilse problem olmuyor ama eger aşırıysa zayıflaman gerekicek
pırotokol ise tedavi şekli uzun yada kısa diye 2 çeşidi var uzun pırotokolde adatin 21. günü lucrine başlıyorsun regli olunca pıregonu göbekten yapıyorsun kısada ise adetin 2.günü ignelere başlıyorsun benim ilki uzundu bu sefer kısa olucak
umut tüp bebekte başlıyoruz biz kısmetse istersen randevü al ve git tüm bu sorularıanda daha saglıklı cevap bulursun hem ilk görüşmede muayenede ücretsiz en azından için rahat olur

Öncelikte cevap için çok teşekkür ederim:) Ben ücretsiz görüşme için gittim bana sigarayı bırak saglıklı ye iç dedi doktor hatta bende hepsine uymak üzere söz verdim. Ama uyamıyorum sigara içmek istiyorum. Ama gene tutarım kendimi içmemde acaba diyorum ben içtim sigara tutmaz mı. Sigarayı bırakıp aralıkta gitsemmi diyorum. Yoksa adetin ikinci günü başlayadabilirim. Kararsız kaldım size danışayım dedim. Ayrıca kilomuda gördü doktor çok görünmüyor bizim için sorun olmaz dedi ama ben 85 kg.yum. Yani kısaca kafam karma karışıkkafamçokkarıştı

canım bence bekletme hemen başla zaten o süreçte sigara falan unutursun. aralıkta da bırakabileceğini düşünmüyorum.

sağol nurdost.. bende hafta başı başlıycam galiba doğum kontrol hapım yarın bitiyor..pazar veya pazartesi gibi başlarım menegona inşallah.. cuma gününden beri lucrini kullanıyorum zaten..Allah hepimizin yardımcısı olsun, ilaçlarımız şifa, yumoşlarımız bebiş olsun kızlar..:))

oh oh maşallah ignelere başlanmış bile ah bide ben regli olsam normalde 5ine kadar olmam lazım ama hiiiiiiiçççç belirti yok gene uzucak anlaşılan

Kizlar merhaba bende bu ay tup bebek tedavisine basladim ilk tup bebek denemem ignelerimide kullaniyorum yarin doktora muaneye gidicem yumuslarima bakicak allah emeklerimizi bosa gecirmesin rabbim isteyen herkezi cocuk sahibi yapsin ama ben yumuslarin toplanmasindan cok korkuyorum kizlar nasil oluyor kolay mi zor mu?

canım teşekkür ederim ya benim kafama birşey takıldı bende popomun ağrısından başka ağrı yok iğnelerden hissetmiyorum bazen bel ağrısı oluyor ama oda pisikolojikmi bilmiyorum birde bana vajina yoluyla atılması gereken 3 top ilaç verdiler adıda PROGESTAN BUNU ALDIĞIMDAN beride tişimde parça,parça beyaz birşeyler çıkıyor anlamadım daha dünden itibaren başladım gece yatarken kullanıyorum birde bazı arkadaşlar 3 günü kan geliyor demiş yerleşmeden dolayı benim bugün 3 günüm öyle birşey olmadı yardım edin lütfen sürekli kullandığım iğnedePROGYNEX 2 İĞNE bir kerede kalçadan vuruluyorum 50mg lütfen yardım öptüm sizia.s.a.s.a.s.

sevgili rengin hayırlısıyla kavuşursun bebeğine inşallah
vajinadan gelen parça parça beyaz şeyler vajinadan kullandığın jelin atıkları bebeğin tutunması için kullanılıyor bu jel birazı dışarı çıkabilirmiş
iğneler popoyu acayip ağırtıyor iğneden sonra kendini yormadan evde öteye beriye yürü birde gazlı beze ya da büyükçe bir pamuğa alkol ya da kolonya döküp iğnenin yerlerine masaj yap eşin yapsın yada rahatlatıyor
yerleşme kanaması herkeste olmuyormuş bu konuda birşey diyemiycem
sadece bol su iç sıvı beslen kabızlık kötü oluyor
benimde 2. denemem 10. günüm transferden sonra
senin gibi şikayetlerim benimde oluyor ama az kaldı sonucuma inşallah ben ve hepimiz hamileyizdir

canım allah yardımcın olsun. ben tedavime haftaya başlıyacağım. ilk denemem olacak. iğneler felan korkuttu açıkçası beni. ama bebiş için her şeye değer. sen zaten atlatmışsın tedavisini şimdi en heyecanlı yeri canım bol bol dua et. zaten yapılabilecek her şeyi yapmışsın. umarım ağrıların da en kısa zamanda geçer canım...

renginn ve eylül08 kızlar hadi hayırlı sonuçlarla dönün inşallah nasıl sevindim anlatamam olumlu olucak inşallah
renginn ben çok araştırdım transferden sonra ne ibi degişikler oluyor diye daha dogrusu belirti aradım ama herkezte farklı oluyor bazen beli agrıyan hafif kan gelenin tutmazken hiç belirti olmayanın tutugu oldugunu gördüm bu kişiye göre degişiyor kalbini ferah tut ve dua et inşallah olucak
ayyyy nasıl heveslendim şimdi Rabbim bizlerede nasip eder inşallah bende regli olsamda başlasam artık

bugün iğnelere başladım arkadaşlar çok heyecanlıyım hayırlı olur inş.

bugün iğnelere başladım arkadaşlar çok heyecanlıyım hayırlı olur inş.

canım allah hakkında hayırlısını nasip etsin. inşallah bu topikten hepimiz hamiş olarak ayrılırız. a.s.

Bismillahirrahmanirrahim. Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr - “Ey Rabbim işimi kolaylaştır, zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir-.”

inş. canım hepimiz hayallerimizdeki bebişlerimize kavuşuruz allah hepimizin yardımcısı olsun canım.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar bende yarın başlayacağım inşallah iğnelre umarım herkes dileğine kavuşurr.ilk denemem garip duygular içerisindeyimm.allah hepimizin yardımcısı olsunnn.frt seninle hemen hemen aynı gidecek sürecimiz umarım olumlu sonuçları birlikte alırızzzz

fet ve emney hadi hayırlı olsun darısı başıma olsun zira ben hala regli olmadım

merhaba kızlar bende yarın kontrole diyiyorum bemde bi aksilik cıkmazsa iğnelele başlayacagım hepimizin için hayırlısı olur inşallah

merhaba arkadaşlar 5 gün erken adet oldum .Yarın kontrole gidiyorum.Bir aksilik olmazsa cumarteside iğnelerie başlarım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…