katı meyve sıkacağı olanlar ?

plasebo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
2.318
1
108
Afyon
katı meyve sıkacağı aldım fakat portakallar çok köpüklü çıkıyo
bu köpüğün olmaması için bi yöntem var mı
yada böyle içmekte bi sakınca var mı
son olarak hangi meyveleri sıkabilirim yada hangilerini karıştırıp beraber içebilirim
önerileriniiz bekliyorum

1 yıl oldu alalı sinbonun kulanıyorumm o köpük hep varr bende sıktıgımdaa oluyorr normal olcak yaniii

ama bir öneri portaklı sık caksan önce lik sırası şöyle yapıyorum ben elma greyfurt portakal en son hafif oldugu için havucu karıştırıp dopinğ yapıp içiyozzz

ve limonda katarım içine her seferinde 1 tane............

genelde meyvenin suyunu biriktirdiğiniz kendi özel bardağında köpük ayırıcı oluyor.bardağın içine,ön tarafa takınca köpük orada birikiyor,içeceğinize karışmıyor.markasına göre de değişebilir ama.

köpük ayırıcı aparatı var o işe yarıyor ama köpüklüde ıcılebılır bı zarar olmaz herhalde:S bende yenı aldım 1 hafta once katı meyve sıkacagı .

çok teşekkür ederim tarifin için daha bugün aldım bende king in inşallah memnun kalırım
sadece portakal yaptım o da tek başına ağır oldu baya
başka böyle denediğin şeyler var mı
sebze filanda yapıyolarmış ama nasıl olur ne işe yarar bilmem ki

bende köpük ayırıcı yok hangi markada var ?
benmki king

köpük ayırıcı aparatı var o işe yarıyor ama köpüklüde ıcılebılır bı zarar olmaz herhalde:S bende yenı aldım 1 hafta once katı meyve sıkacagı .

bende köpük ayırııc yok sennki hangi marka
neler yaptınız içinde

bende köpük ayırııc yok sennki hangi marka
neler yaptınız içinde
arzumun canım benım. sürahısınde köpük ayırıcı aparatı var. ben havuç sıktım elma ve portakal :) sımdılık bukadar yazın bı cok sey yaparım herhalde :)

bende köpük ayırıcı yok hangi markada var ?
benmki king

philips sanırım.çok kompleks bir alet değil zaten,mantık şu,bardağa dökerken köpük karışmıyor.ama arkadaşların dediği gibi köpüklü de güzel.hatta ben daha çok seviyorum.

afiyet olsun gülü ğüle kualnnn canım portakal tek başına çok agır olur kalorisde ço kyğüksek olur 300 kalori

mesla kivi yi armudu kabugunu soy at içine sık iç :)

sana diger aparatların varsa blandırı mesala içinde çilem mevsimine uyugun sütü karıştırıp iç çilekli süt sana işte,,,

teşekkürler bu da güzel fikir :)

teşekkürler bu da güzel fikir :)

afiyet olsunn dene meye başlaa yazarsın

buarada domates suyunu severmisin bilmiyorum ama onuda sıkıyorrr tabii hepsini yıkaa kabuklarınmı soymayı unutma:)

buarada domates suyunu severmisin bilmiyorum ama onuda sıkıyorrr tabii hepsini yıkaa kabuklarınmı soymayı unutma:)

evet bende tavsıye ederım ben domatesı kendı ımkanlarımla sıkıyordum eskıden mevye sıkacagı aldıgımdan berı denemedım hıc yazın cok guzel olur tuzlu buzlu ve lımonlu

ben soğan bile sıktım yaw. ama köpüğün ne zararı olurki? portakal da çıkıyo zaten sadece. sıktıktan sonra süzgeçten geçirsek olurmu ki tekrar o köpük acaba :26::26:

canım narın dış kabuğunu soyup beyaz kısımları ile birlikte sıkıyorum.çok güzel oluyo.damak tadına göre değişir ama ben karışık meyve suyunu daha çok seviyorum.havuç,elma,portakal,greyfurt,nar vs..sen deneyerek kendi damak tadına uygun karışımlar yapıp içebilirisin.benim katı meyve sıkacağı blue house.benimkinde de köpük ayırıcı var.ama şöyle söyleyeyim çok önemli değil.inan biz çoğu zaman köpüklü köpüklü içiyoruz.afiyet olsun şimdiden

ben soğan bile sıktım yaw. ama köpüğün ne zararı olurki? portakal da çıkıyo zaten sadece. sıktıktan sonra süzgeçten geçirsek olurmu ki tekrar o köpük acaba :26::26:

soğan mı :) ??? nasıl yani soğan suyu ne işe yarar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…