Kavak Yelleri - Kanal D

bn sonunu izleyemedim yaa lmaz: kar yağıyordu uydudan kanal göstermiyordu alsanaalsanasmile

mineler denizleri beklerken polis geldi minenin annesini sordu öyle bitti
aslı güvenin gömleklerini yakmış saf ama güven hiç tınlamadı
ben yokum gölgem var ve gölgeler kavga etmez dedi

mineler denizleri beklerken polis geldi minenin annesini sordu öyle bitti
aslı güvenin gömleklerini yakmış saf ama güven hiç tınlamadı
ben yokum gölgem var ve gölgeler kavga etmez dedi

Aslıda iyice uyuz oldu
Çocuğun gönlünü alacağına nelerle uğraşıyo:mymeka:
Oh iyi yapıyo güven.. kıyamam ona yaa opuyorumnanaktan

Aslıda iyice uyuz oldu
Çocuğun gönlünü alacağına nelerle uğraşıyo:mymeka:
Oh iyi yapıyo güven.. kıyamam ona yaa opuyorumnanaktan

iyi yapıyo tabi.. aslı istiyor ki onunla kavga etsin ama minenin dediği gibi fena köşeye sıkıştı aslı
bulmuş sevimli, şirin ve düşünceli çocuğu kıymetini bilmiyo :dilcikar:

bu arada su gitmekten vazgeçti dimi ben yanlış anlamadım bilmiyorumkismile

bence de vazgeçti ben de öyle anladım. bu arada minenin annesi tarihi eser kaçakçılığı falan mı yapıyor kızlar ben oraları pek seyredemedim

tek başına oraya gitmesi hataydı zaten. aslının babası da bi ara o işi yapıodu ikisi işbirliği falan yapsalardı bari

o kıza uyuz olurum zaten ceyda ateşmiydi gerçek adı neydi oynadığı hiç bi dizi ve filmi sevmiyorum çok itici geliyor keşke sokmasalardı,şimdi denizle mineyide bi güzel ayıracak hele deniz abi demesi yokmu ufalda cebime gir gıcık şey:)bu arada aslıda ne yapmaya çalışıyor kendini bulunmaz hint kumaşı sandı heralde herkes onun kaprislerini çekmek zorunda oh işte millet dans ederken orda tek başına kaldı oda bi gıcık valla son zamanlarda oynadığı rolü hiç beğenmiyorum gittikçe mineyi beğenir oldum eskiden hiç sevmezdim ama şimdi çok güzelleşti sanki bi sevimlilik geldi üzerine

Aslı giderek gıcıklaşıyor..
Sinir sinir tavırlar , sinirimi bozuyor.
Birde aslıyı biraz güzel giydirseler ya , göz zevkimi bozuyor..
Denizede afferim o gcığa inandıda , annesini konuşturmadı..
Aldı başına belayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…