Kavak Yelleri - Kanal D

aslı ne salak hareket etti ya. deniz salak aslı salak. atakan salak. bi su akıllı bence bu dizide. dizinin ayküü seviyesi ortalama 50-60 falan. o da su'dan dolayı o kadar yani. o yukarı çekiyo:)

aslı ne salak hareket etti ya. deniz salak aslı salak. atakan salak. bi su akıllı bence bu dizide. dizinin ayküü seviyesi ortalama 50-60 falan. o da su'dan dolayı o kadar yani. o yukarı çekiyo:)

aynen yani konu bulamadıkça böle saçma şeymi olur bide oteline gidiyor.zırvalık

bu sezon toparlandı dedik ama geçen sezon bile bu kadar sapıtmamışlardı pes diyorum
leyla ortalığı karıştırmak için diziye girdi ama bu kadar salak karakterler olabilir mi ya
bu kadar ucuz numaralarla mı dağılacaklar yani
halile ne demeli leylanın 2 lafına bıraktı arkadaşlarını gitti
deniz zaten salak herkesin içinde leyla abuk subuk konuşuyo mineye kızıyo
halbuki minenin verdiği tepkiyi ben de verirdim sanane benim annemin intihar etmesinden
aslı da öyle bi cesaret var ki maşallah sen kalk adamın oteline git
doktorun psikopat olduğu belli canım ne kadar kolay kanıyor herşeye
güven de denize emanet ediyor aslıyı bir diğer saçmalık daha
sonuçta aslının denize değil sevgilisine ihtiyacı var bu zor dönemde

sanki bana aslı deniz yapmaya çalışıyor gibi geldi senaristler inşallah öyle olmaz
hee bi de efeyi özledim keşke dönse onu 1-2 sn bile görmek güzeldiopuyorumnanaktan

efe dönsün yaa. sarp çok tatlı iyi hoş da efeyi de özledik yani. metinle kızın arasındaki sahneler de benim çok hoşuma gidiyor. ayrıca şu da var, efe geri dönerse aslıyla yeniden birlikte olmaya başlarsa güveni de başka birine yaparlar hemen nasıl olsa. çok zorlanmazlar. bu abuk diziden her şeyi beklerim. efe de hiç piyasada gözükmüyor acaba ne yapıyor? ama hepinize katılıyorum karakterler çok mal yani liseli gençler bile böyle hareket etmez, bunlar üni.li mezun olmaya yaklaşmış falan tipler bi de. hayret yani.

sarp gerçekten çok tatlı ama bir efe olamadı, dolduramadı diziyi..senaristlerrr duyun sesimiziii efesiz kavak yelleri olmuyorrrrr !!!!

ya bence güven gayet iyi, ama araya entrikalı olaylar soktular aslıyla güvenin ilişkisi sekteye uğradı ne güzel atışıyolardı. daha konu onların aşklarına gelemedi. efe iyi hoştuda çok çocukçaydı.

aynen katılıorm cnm duygularıma tercüman olmuşsun geçen bölümler çok daha güzeldi efe hiç ortalaıklarda yok bari başka dizilerde falan oynasada görmek sempatikti özledim valla

aslı ne salak kızmış adamın odasına kdr gitti
adama hiç de tepkili değil bişi olmamış gibi hocam diyo bi de....
hayret yani sinir bozucu bi dizi oldu iyce

çok haklısın canım harika tespitler bide ben şunu anlamıyorum bu leyla denen gıcık lemanın sadece uzaktan tanıdığının kızı hangimiz bu kadar misafirliğe gidiyoruz başkasına bence leman leylayı bian önce nüfusuna geçirsin kız resmen yapıştı valla ben olsam kovarım yani,dizinin en güzel yeri kesinlikle efenin olduğu kısımdı bende çok özledim artık eski sıcaklığı yok ayrıca çok saçmaladı

Aslı zaten bu sezon iyice saçmaladı gıcık olmaya başladım ona iyice saçma sapan tripler yapıp duruyor Kızın doktorluğu bile üstünde askı gibi duruyor

hakkaten bi tripcan olmaya başladı ya. hem başıma iş geldi deyip kendini eve kapa hem de adamın bi lafıyla tut odasına git. çelişkili hareketler bunlaaaar. olmuyor aslı bebişim olmuyor. allah akıl fikir dağıtırken şemsiye mi açtın ne yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…