Kavak Yelleri - Kanal D

leylaaaayi ne yapmali klava fildir fildir yukari asagi bakan gozlerr yokmu agzini bi tuhaf yaptira yaptira

teşekkür ederim canııım:) pek bi merak ettim bu haftaki bölümü yaaa daha da çok var-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ben en son Aslı'nın öldüğü bölüm izlemiştim yarım yamalak artık sadece fragmandan takip ediyorum sengözlerimebaksanab

Fragmanlardan gördüğüm kadarıyla senaristler yavaş yavaş Aslı-Deniz yapmaya çalışacaklar..
ılk dizi başladığında Dawson's Creek yerli versiyonu dediler.
Öyleyse dizi finalinde Aslı-Deniz evlenmesi gerekiyo.. akannehir

bu kadarda genişlik olmaz be hacı yaa yok artık yaa aslı ve deniz haa tekrardan aman bu ne be

iyice cılkı çıktı:) gene de güzel:) toplumca ruh halimiz zaten göçmüş durumda bana çok iyi geliyor bu dizi hahah:)

yarın bizim okuldalar,tüyo vermiyolar gerçi.. geçen geldiklerinde vermemişlerdi bişey...aslı enver kaçırıyodu ağzından da ibrahim kendirci engelledi...

nasıl göründükleri kadar güzelmi. mesela pelin karahan

aslı enver'in 2.gelişiydi...gerçekten çok hoş biri...
pelin karahan'ı sevmem açıkcası ben.. tmm doğal bi güzelliği var falan ama boş bi doğallık... ne dediğini bilmiyo mesela,aslı çok müdahale etti ona...öyle abartı bi güzellği de yok,tabi görecelidir güzellik...

haa bi dee,bu ilişkiden onlar da sıkılmış belli... mine-deniz,deniz-aslı falan filan... artık abarttı senaristler,biz yumuşatarak oynuyoruz falan dediler...

Son düzenleme:
aman sıktı bu dizi ama yine de melekler korusundan iyidir en azından izmirimi izliyorum.. hergün su pastanesinin önünden geçiyorum otobüsle :)

şu fotoğraf işini de sakız gibi uzattılar kim görecekse görsün artık -tatlicadiarzu-

of ya Guven gorucekmi gormeyecekmi fotoyu derken en sonunda gormedi kesin gorur demistim sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…